macho Posted January 22, 2009 Report Share Posted January 22, 2009 Draugs palūdza šito ielikt, ja kādam ir laiks un vēlēšanās, tad... variet parullēt gurķi. Pētījumu kompānija Factum Interactive veic pētījumu par pokera spēlēšanu (online jeb tiešsaistē vai aci pret aci) un pokera spēlētāju spēles paradumiem. Ja Jūs esat vismaz 18 gadus vecs/-a un veletos piedalities aptauja par pokera spelesanu, mes butu loti pateicigi, ja Jūs vēltītu dažas minūtes lai aizpildītu aptaujas anketu. Lai piedalitos aptauja par pokera spelesanu, sekojiet linkam zemak: http://www2.club-interactive.com/snowball.htm Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted January 22, 2009 Report Share Posted January 22, 2009 Jaa man patiik speleet POKERU un that`s cool!Bet shitie jautajumi čota man galīgi negāja pie sirds! Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted January 22, 2009 Author Report Share Posted January 22, 2009 aww, es pats viņus vēl neesmu skatījies Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pakitos Posted January 22, 2009 Report Share Posted January 22, 2009 Sviests, parāk daudz atbilžu varianti, lai čakarētos, un pietam tādi samērā jocīgi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Norkiz Posted January 23, 2009 Report Share Posted January 23, 2009 Pokers, jau tīk , bet jautaajumi biš tādi nogurdinoši... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now