back Posted January 19, 2009 Report Share Posted January 19, 2009 Labdein! Es te pateikšu ka var reāli nopelnīt! Es ari sākum;a neticēju u.t.t bet tas ir reāli! Reģistrējamies ŠEIT Un kas tad īsti jādara lai nopelītu naudu? (Man arī sākuma bija gruti lai ies;aktu , bet ar laiku viss aziet! ) Un kad esi reģistrējies, tad ej uz "Reklāmas" Un uzspied uz visam , bet augšā pa kreisi būs taimers 30 sekundes . Un ieej viena reklaama pagaidi kamēr uzradisies zaļš ķeksis un tā kartu dienu uzspied un par to dod naudu , bet tas nav viss Tu vari piesaistiit citus lietotajus kas būs zem tevis! Tad tev būs 2x lielāka dienas alga! Kā to var izdarīt? Aaizej uz "Mans konts" un tur būs cik esi nopelnijis u.t.t un arii Tava referāļa adrese: Un to adresi nokpē un dod draugiem lai reģistrejas , jo vairāk draugu jo vairāk naudas Ar cieņu black Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tudis Posted January 19, 2009 Report Share Posted January 19, 2009 Ak dievs, vai tiešām jau i-neta ir tik daudz slimo? Pff kādus 25LS dienā. Es vienkārši neticu! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Muhamed Alli Posted January 19, 2009 Report Share Posted January 19, 2009 dirst ej. da lai visi tie stulbie spamotajie iet pakarties. Savu muzu ganjau lapstu pat rokas nav turejusi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
k34ups Posted January 19, 2009 Report Share Posted January 19, 2009 Tu izrāvi vārdus no manas mutes Link to comment Share on other sites More sharing options...
novijas Posted January 19, 2009 Report Share Posted January 19, 2009 Reali tu vari iet dirst Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts