Jump to content
GIGN Forum

Rj8


RJ8
 Share

Recommended Posts

Heya :pizdiblee: !

Tātad esmu nonācis šajā sadaļā, jo vēlos palūgt xbip uz GIGN pub :khehehe: Kapēc tikai, un uzreiz xbip ? Tapēc, ka parējās komandas vnk man nav vajadzīgas, principā man interesē tikai čītojošie pidiņi.

Liela daļa adminu ir 20+, tas nozīmē, ka ir mazāk laika spēlītēm, es vēl eju skolā tapēc ir daudz vairāk laika, lai nahranizētu šos "kreiļus" (piedodiet kreiļi, tas nebija personīgi). Darbadienās - dažreiz spēlēju no rītiem, vakaros un naktī. Brīvdienās - pa dienu un naktī. Čīteru topikā vairs nerakstu, jo atmetu cerības, ka kādreiz tur kāds paskatīsies...

Ar savu klātbūtni jūs pagodinu jau no vasaras, iespējams pat kāds mani ir pamanījis. Vispār neesmu nekad bijis admins, tikai cup'os, jo pirms GIGN pub spēlēju tikai cw un csdm. Šite ir mani stati, nav daudz, bet nav arī maz. Pašu cs 1.6 spēlēju 3 gadus, no kuriem pusgadu šajā pub'ā. :whistling:

Reģistrēts niks man nav, ja vajdzēs noziedošu tos 10 Ls, jo pagaidām, tas reģistrētais niks man nav vajadzīgs, tāpat tīri labi tieku iekšā! :meele:

Par mani ? Esmu 16 gadus jauns, aktīvs puisis. Brīvo laiku pavadu vai nu ar draugiem, vai spēlējot cs.. ;)

Eju mūzikas skolā, spēlēju ģitāru un klavieres. No sporta veidiem mani piesaista florbols un basketbols, vēl regulāri arī eju uz peldēšanu.

Kādu labu vārdu pa mani varētu pateikt Pinky, GooD MeN, un no tiem, kas nav manīti tik daudz forumā Ads, h1tex(varbūt). Sliktus vārdus par mani protams teiks Zloy^, viņš vēl domā, ka es redzu caur sienām :D

Neesiet skarbi! ;/

Link to comment
Share on other sites

neznaju pochemu no k tebe u menja kakoj to negativ. k tomu zhe na servere s adminami sejchas problem netu, na servere k vecheru i dnjom igraet kak minimum po 4 admina... smeshno smotretj kogda server sijaeet kak novogodnjaja jolka, krasnim , sinim cvetom i vsjo eto admini.. esli neverish mmoim slovam mogu zdelatj scren kogda na servere iz vseh igrakov prinimajut uchastie 12 adminov iz vseh igrakov, v specah i poimkoj chiterov ti mne lichno ne pomogal. ANTI! :meele:

Link to comment
Share on other sites

Nu paspēlē vēl pusgadu un tad būs tīri ok :) Tik ātri jau pat bišcīt nekaunīgi prasīt ir acesu :)

Itkā jau varētu tev iedot, bet manas domas ir, ka vēl jāpagaida....

Pierādi, ka gignā spēlēsi daudz un dikti un pēc tam nāc atkal prasīt :) 50/50 no manis

Link to comment
Share on other sites

syu neko sliktu par tevi neteica!Tikai to ka brizhiem adminu ir parak daudz gignaa!Un to ka vinjam tu piemeram neesi palidzejis specot un kjert chiiterus! No manas puses kaut ko pieraxtot,jaa it kaa jau viss ir forshi ar vinju un REC iedot jau varu!Bet ko tas dos? Teiksim taa ja tev buutu REG nicks un tu butu vel nedaudz vairak laicinja starp mums pavadiijies es domaju ka tev arii iedotu,bet tagad kaut kaa shaubos! Taa jau laga pujka kas ir pratigs un mieriigs,dzekam arii tieksme gan pafragot gan uzzipat for fun kopaa ar mani :)

Link to comment
Share on other sites

Oj.. ja jau es esmu pieminēts, tad jau kaut kas būtu jāraksta. Tātad šis frukts ir manīts spēlējam, domāju ka galva būtu uz pleciem. Nē nu šaut jau ar māk, bet nu kā tu teici ka sliktu teiks zloy, tad par šaušanas mākslu versijas gaidīsim no viņa.

Un par prasīto domāju ka būtu pa ātru, un kā jau sye minēja, ka admini tagad tiešam ir palikuši aktīvi un spēlē daudz un bieži, čitonīši ātri tiek nahrenizēti, vienīgi pa naktīm nezinu jo esmu pasācis ātri iet gulēt.

Ir + ir - , tātad es šoreiz palieku neitrāls

P.S. Papas ... kas vispār notiek ar tām bip un citām acc, bieži viņas sāk nestrādāt

Link to comment
Share on other sites

GooD, esmu sarkanajiem adminiem palīdzējis banot. Esmu rakstījis čīteru topikā (http://www.gign.lv/forum/index.php?showtopic=9480&st=330 u.c.),bet tad sapratu, ka no tā nav jēgas, jo tie pidiņi netika nobanoti, pat biju izveidojis topiku, kur bija demo par to kā kiborgs čīto, bet kkā nekas nenotika...

Lielākai daļai adminu nav xbip, kas reāli sūkā.. :baby:

h1tex, Zloy bija mani nobanojis!

Edited by RJ8
Link to comment
Share on other sites

Ne ne ne, ANTIREC ja do sih por uveren 4to parenek 4iter!

Bukvalno za paru kart do ego BANA bil svc_bad i demo ne sohranilosj, poetomu dokazatj togo 4to ja videl ne vozmozno. Mne prishlosj ego razbanitj!

P.S h1tex ne mog tebja banitj, tak kak u nego tolko PAKET VOTE, SLAY,SAY!!! BANA U NEGO NET :sparta:

Link to comment
Share on other sites

Labs vakars...

50/50...

Itkā varētu jau REC.. bet...

Piekrītu tam ka pietrūkst PLAYTIME.. kādu laiciņu derētu vel pakapāt serverī....

Vel viens mīnus ka nepazītu personīgi -- tas tomēr arī daudz ko dod, itsevišķi tad kad iet strīds vai ir čitojis vai nav....

So - Me paliek neitrāls. :beer:

Īstenība man jau arī liekas ka adminu ar xb tiesībām ir pietiekami daudz.

Man ka userim pietiek xk (ja tas ir + 5 min bans), slap, slay un pa retam xm.

Un ja kādam dot tiesības - tad ar tādu komandu paketi...

:P

Ar cieņu Ads.

Link to comment
Share on other sites

ja chalis prasa tikai xb, tad tas noziimee, ka ir tikai ar labiem nodomiem sheit rakstijis pieteikumu. kaa jau rj8 rkastija, vinsh maacaas skolaa un vinjam ir briiva laika taa pavairaak. kulminacija, protams, ir vasaras briivlaiks. un tie, kas saka, ka serverii vienmeer ir admini, smagi maldaas. loti biezhi redzu, kad serverii no vinjiem ne smakas. var tak iedot to xb uz paarbaudes laiku. ja chalis sapisiisies mesitariibaa, tad varees nonjemt. :shades:

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...