Jump to content
GIGN Forum

Xmap


Pinky
 Share

Recommended Posts

nekaadu garo tekstu. vajag xmap, lai naktiis liktu fun kartes. pa dienu kartes nemainiishu. vispaar peedeejaa laikaa gribaas xcvotemap, jo visi liekt dd2, etc. gribaas nestandarta mapes speeleet, bet tas taa. protams, arii no xcvotemap neatteiktos. ne1, domaaju, ar mani probleemu nav. :)

admini, kas mani rekomendee - necentos kaadu pierunaat. ja gribees, katrs pats te ierakstiits. :)

paldies ! -_-

Link to comment
Share on other sites

Atvainojos, ja šeit uzrakstīju. Bet, ja liek pa dienu ne dd2, tad par, jo visi jau šīs mapes zin no galvas un vairs nav interesnati. Gribētos redzēt dažu labu playeru skilu nestandrata mapes, jo daudz ir tādu, kas def mapēs ir "pro" un nestandarta mapēs(piem: cs_havana, de _piranesi, as_oilrig, utt.) ir reāli nulles(neapvainojaties, jo neminu nikus)...

P.S. pret pinky nekad nekas slikts nav bijis un neesmu dzirdeejis, ka kāds žēlotos, izņemot nūbus, kas grib tikai def mapes pa dienu.

P.P.S respect Bencik par nestandarta mapēm pēdējā laikā pa naktīm. Tauta tā pat serverī ir un paliek.

Link to comment
Share on other sites

Nu, personīgi es sev tādu prieku neprasītu, jo pasarg dies nagi noniezēs kādreiz :)

Bet, ja pinklucis uzskata par vajadzīgu, domāju, ka tas noderēs, jo ļoti daudz pavada laika pubā, gan jau būs sapratis visas diennakts spēlētāju vajadzības. Galvenais, lai nekad neizmanto šo privilēģiju sava prieka pēc un pārāk bieži...

Samuray, negribu taisīt topiku par tādu sīkumu kā xgag, ja vari, lūdzu piemet man klāt, jo kaut kā nezolīdi visus mutes palaidējus kikot..

p.s. nevārnojiet R._ , sakarīgs džekiņš, saka patiesību.

p.p.s. čota sešos no rīta domas neraisās tik forši kā pa dienu, jāpiš gulēt, ar labunakti!

Link to comment
Share on other sites

šitam pinkozauram var droshi iedot :) I trust him :DD Spelee biezhi un ar vinju kopaa ir forshi spelet,jo labi saprotamies! KA nekaa vinsh jau taa ir sarkanais admins,kapec gan lai nee :)

P.s. ZLoy`s saprata ka Pinky`s cancelos Zloy votes uz dd2 :DD

Edited by GooD`MeN
Link to comment
Share on other sites

:) I trust him :DD Spelee biezhi un ar vinju kopaa ir forshi spelet,jo labi saprotamies! KA nekaa vinsh jau taa ir sarkanais admins,kapec gan lai nee :)

P.s. ZLoy`s saprata ka Pinky`s cancelos Zloy votes uz dd2 :DD

Mne ne nravitsa DD2, toshnit ot nego. Ja s4itaju 4to Pinky , ne nado cancel vote. XM - pozalusto!

Link to comment
Share on other sites

Esmu tikai par to lai vinjam iedot xm, jo Pinky ir viens no tiem retajiem speletajiem, kurs man atminja iesedies ar to, kad visbiezhaak redzams naktiis :thumbsup:

Es piem. savu xm izmantoju pavisam vnk nakti ieeju gign.lv skatos blin tauta pazuud uzmet kadu fun mapi, un viss notiek serveris pilns visu nakti, no riita citreiz ieskrienu skatos 7 no riita veel de_box 8:8 kapaa, panemu uzmetu kaadu aztec vai inferno, es domaju pinky dariitu tieshi taa, ta ka stresa nav :thumbsup:

Katraa gadijumaa liels REC no maniim par xm, a taadu xcm(hvz kaa vins rakstaas) vispar labi ja 5xgadaa admini izmanto :lol:

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...