mamma* Posted January 16, 2009 Report Share Posted January 16, 2009 Sveiki man ir problēma ar php galeriju kad es uzpiezu uz bil;des man atver pilnizmera bildi nev tab ka var uzlikt lai atvertu jauna loga aptuveni ka gignā! pliz izpalidziet reku būs script Galerija.php Link to comment Share on other sites More sharing options...
X ID Posted January 16, 2009 Report Share Posted January 16, 2009 Jāsaka gan, ka tas nav labākais variants... Šajā gadījumā tiks atvērts tik liels logs, cik liela ir lielā bilde, bet ja bilde būs lielāka par klienta izšķirtspēju, tad sūdi būs (: P.S. Testēts nav. Galerija.php Link to comment Share on other sites More sharing options...
mamma* Posted January 16, 2009 Author Report Share Posted January 16, 2009 (edited) Ir okey! liels paldies pēdējais jautājums kur var nomainīt bilžu atrašanās vietu man ir tā htdoc/bilde.jpg gribētos htdoc/img/bilde.jpg Edited January 16, 2009 by mamma* Link to comment Share on other sites More sharing options...
X ID Posted January 16, 2009 Report Share Posted January 16, 2009 Tas kods, laikam, laikam ir tāds nopietni pavecs Nodefinē pareizi mainīgo $dir un visam vajadzētu iet. Protams, atkal nav testēts. Galerija.php Link to comment Share on other sites More sharing options...
mamma* Posted January 16, 2009 Author Report Share Posted January 16, 2009 (edited) neiet uzrada Click to view x 0.19KB Click to view x 0.19KB Click to view x 0.19KB Click to view x 0.19KB Click to view x 0.19KB Click to view x 0.19KB Click to view x 0.19KB Click to view x 0.19KB Click to view x 0.19KB un kad uzspiez Click to view atver jauna loga manu majaslapu Edited January 16, 2009 by mamma* Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now