Jump to content
GIGN Forum

Grautiņi Centrā


Kiwix
 Share

Recommended Posts

pats galvenais, lai mentiem viss kārtībā. viņi tomēr darīja savu darbu, lai uzturētu ģimenes. delfos redzēju bildi, kur vesels bars sita pie sienas piespiestu policistu. lai dievs stāv klāt tiem čaļiem, kad viņus noķers. aizvest uz mežu, piesiet pie koka un atstāt sapūt. pašam māte ir ments tāpēc esmu personīgi ieinteresēts. jāapsver iespēja atkārtotas protestu akcija gadījumā iet palīdzēt večiem gudrību dauņos iesist.

Link to comment
Share on other sites

  • Replies 322
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

:D

es necentishos apstridet jusu teikto - savu politisko zinashanu trukuma delj.

bet vbyuers to dara katra savaa postaa.

to sauc par izglītošanu. kamēr tauta būs mērgļu bars, kurš no ekonomikas sajēdz apaļu nulli, tikmēr arī būs tādas situācijas. :thumbsup:

Link to comment
Share on other sites

Mjā, mēs mākam paši valsti nolaist līdz pēdējam, ievēlot pilnīgus aunus saeimā! Bet arī cīņas metodes ir kā aborigēniem. Jēga demolēt un laupīt? Pašiem vien par to būs jāmaksā... Es saprotu - var piketēt un protestēt. "Lietussargu revolūcija" - spilgts piemērs! Tauta publiski nodirsa visus tos saeimas pērtiķus, iedzēra pa glāzei šņabja un pa mājām! Bet nahuj jādemolē??? Mazos veikalus izdemolēt un aplaupīt - viņiem tak tā jau ir dirsā ar biznesu šajos laikos, lol vēl viņiem "sjurpraizu" uztaisa. WTF?!?! Kāda velna pēc ir jāskandina "Latvija, Latvija"? Vai tad hokejs ir sācies? Karoče, jākravā čemodāni un jātin makšķeres...

Link to comment
Share on other sites

:D

es necentishos apstridet jusu teikto - savu politisko zinashanu trukuma delj.

bet vbyuers to dara katra savaa postaa.

Sory, lasīju pirmstam cītīgi samuraya postu laikam, sajuka kaut kas.

Nepārproti vbyueru, cik es saprotu no savas pieredzes, viņš ar savām atbildēm liek padomāt tiem, kas uzrakstījuši kaut kādu huiņu. Un vēl, viņš skatās diezgan reālistiski, no daudzām pusēm (kopbildi un pievērš uzmanību faktoriem, kas ir cieši ar to saistīti). Tā vismaz es saprotu viņa rakstīto. Nekur nesaskatīju to, ka viņš aizstāvētu 100 reņģugalvas.

Link to comment
Share on other sites

ak dievs cilvecinj.. - nav visa pasaule LU politikas studenti ( es tikai minu piemeru apmeram). es ljoti labi apzinos ka tavas politiskas zinashanas ir daudz specigakas, tapec vienmer ar interesi lasu tavus tekstus.. bet tu tiesham pats apjedz ka mistiski aizstavi 90 klaunus saeima? es uzskatu - okei - godmanis krizi noversa vienreiz - izdaris to velreiz. ir noteikti vel 6 kas ir izdarijushi ko nozimigu. bet cik deputatus ar redzamiem izdaritiem, nozimigiem darbiem redzi tu?

Es nebūt neaizstāvu valdošo koalīciju vai pat Saeimu kopumā. Šādām nekārtībām ļoti bieži seko turpinājums. Tas arī ir galvenais iemesls, kādēļ nosodu šodienas notikumus pēc miermīlīgās demonstrācijas. Visiem ir jāsaprot, ka tā ir nosodāma un nepieļaujama rīcība, kas nevar atkārtoties neatkarīgi no tā, cik ļoti mums nepatiktu kāds no politiķiem vai kopējā situācija valstī. Atlaist Saeimu ir iespējams arī demokrātiskā ceļā. Kamēr tauta neapzināsies, ka tā savus mērķus var panākt tikai ar likumīgas politiskās līdzdalības palīdzību, tikmēr pilnīgi nekas uz labu nemainīsies.

Edited by vbyuer
Link to comment
Share on other sites

Nezinu vai šeit jau minēju bet šis ir brīdis, kurā Segliņam būtu jāatkāpjas un Štokijam un ko jāpazūd, kuda podalše. Par pārvēršanos vardarbīgā demonstrācijā internetā klīda runas, jau ilgāku laiku (to atzina arī Pabriks iekš 100. panta). Pie pirmajām runām par vardarbību, bija jādomā ko darīt, jāuzrunā tauta, n'šit, nevis palaist, lai viss iet savu gaitu. Segliņam jāatkāpjās + jāizmaksā par visu, ko izdemolēja, jo arī viņi zināja, ka kas tāds būs, tad kāpēc pie Saeimas ēkas sākumā bija tikai ap 10 policistiem? Drošības policijai visas algas uz minimālo, ja nespēj naida kurinātājus interneta vidē savākt.

P.S. Tam tā būtu jānotiek ideālā gadījumā, bet tāds nespīd.

Edited by moby
Link to comment
Share on other sites

patiesiba tiesam policisti respektabli tika ar situaciju gala: neizmantoja nekada veida ierochus iznemot stekus, neizdarija nevajadzigu (varbut dazos mirklos vajadzigu) speku. es pilnigi brinijos ka vini atlauj nometat sevi ar visu ko, neizmantojot ne asaru gazi, ne kaut ko citu.

un es tiesam izsaku lidzjutibu puisiem, kas tagad karceros gul. kameru prieksa jau policisti nevienu ipasi nesita, bet gan jau taupija spekus bridim, kad bus privatums :khehehe:

Link to comment
Share on other sites

Par policistiem gan taisnība, jei bogu, ja kādam manam kolēģim ievilktu ar akmeni pa seju, pusbars satiktos ar steka kungu un po čornomu. Nabaga policisti, tagad no iecirkņiem nedēļu nevarēs iznākt, kamēr papīrus savedīs kārtībā :D

Link to comment
Share on other sites

negribeju qoutet vbyuera tekstu -

es protams tev piekritu par to, ka ar shadam metodem mes neko nepanaksim. viennozimigi. panakt var tieham tikai ar laiku. bet ne ar shiim rengjugalvam ( @ moby?)

bet piekriti tam ka tu tomer atrodi lielakaja dalja postu ,protams, pareizu apgalvojumu tam, ka politikji dara pareizi. man tas vienkarshi liekas naivi. man teiksim ir draugs kursh no bernibas jau interesejas par politiku - shobrid vinjam ir 19, maz , bet vinsh kautkada sakara ir jauna laika partija ieksha tur iekuulies, cik liela mera - es nezinu. bet fakts ir tads - ka no vinja puses, pat no vinja es dzirdu tikai nosodijumus, jo par politiku es vinju katru reizi izprashnaju kad satiekamies. bet ne par to ir stasts.

pamata tam visam ir musu pashu attieksme ( rezume teeze no tava teksta).

BET. nosauc kaut vienu demokratisku ( ieprieksheja kljuda lika ielikt velvienu iestarpinajumu - ne demokaraajoshu) pieeju pedejo 4 gadu laika, kas butu nostradajusi un es apklusishu :)

Edited by dyversant
Link to comment
Share on other sites

10+ gadi paies ar aktīvu rīcību. Bez aktīvas rīcības - krietni vairāk.

Kā saku es - ja tas plikpauris iedomājas, ka varēs iedobežot demokrātiju, tad viņu nāksies vien uzraut zarā ne pa jokam.

Par katru, kuram ir kauns par šodienu, man ir divreiz kauns. Jūs esat nožēlojami stangāti, ejiet marinēties tālāk mucā, bet es gribu progresu.

Savukārt progresēt ir vieglāk, ja veco nones un uzliek jaunu vietā, nevis bezgalīgi šuj ielāpus.

Link to comment
Share on other sites

LV рвdas lietas notiek pirmo reizi, tas pat izbrоna un zinвmв mзrв arо patоkami pвrsteidz viena iemesla dзп -

2x gadв valdоbas pвrstвvji pie iedzоvotвjiem vзrрas aє vвrdu "tauta" uz lыpвm - 31. decembrо un 18. novembrо, bet pвrзjв laikв mзs esam viтiem - kvaukрнi, pingvоni un reтмзdвji. Ok. Savukвrt vismaz 10x gadв tiek paceltas daювdas ikdienв svarоgas izmaksas - gвze, elektrоba,'degviela, nodevas valstij, apkures maksakв arо zemes nodoklis. Kвds uzskata, ka cenu un maksвjumu kвpums ir adekvвts? Ja arо cilvзki tв neuzskata, tad vismaz politiнi domв, ka viss ir normas robeювs. Ok. Tas nozоmз, ka arо рada veida protesta izteikрana ir pavisam normвla lieta, vai pieтemama vai nз, bet viтa ir.

Huligвnisms kв protesta veids ir diemюзl pзdзjais listз un to var saistоt ar tвdu lietu kв pacietоbas mзrs.

Ir ok studзt politoloмiju un starptautiskвs attecоbas, bet nevajag jau arо sev prвtu aizзnot un piedevвm radikвlisms politoloмijas un vзstures grвmatвs ir savв nodaпв tвpat kв sociвlisms un demokrвtijas ideja.

Viss taиu ir normas robeювs - lоdzsvaram jвbыt un viтр ir. :thumbsup:

Link to comment
Share on other sites

http://foto.delfi.lv/ru/picture/419165/ Tas nav macho gadījumā ar sennheiser ausīm? :D

P.S. negribu šeit neko teikt, jo reāli viss ir pateikts iepriekšējās lappusēs, cik var cilāt vienu un to pašu. Katram ir savs viedoklis par notiekošo - par vai pret. Politika jau ir cita runa, par kuru pēdējās lpp aizrāvās.

Edited by raprock
Link to comment
Share on other sites

Revolūcija, bļe!

Es ceru, ka tas ir labi slēpts sarkasms.

dyversant - es uz lietām cenšos skatīties objektīvi. Nekad neesmu teicis, ka būtu Latvijas varas partiju atbalstītājs.

Link to comment
Share on other sites

Tas gan tiesa, ar redzēju viņa pāraidi pa LNT. Un, Godmanis, kā jau Godmanis, vienreiz labu izdarijis, tagad blato un dirš gudri, aber no patiesības, hmm, izskatās, ka džekam vel nava aizgājis, ka var atkārtoties vel kkas tamlīdzīgs, ja neuzlabosies situācija valstī !

EDIT :

http://www.youtube.com/watch?v=FDU121LT5d8

Noskatoties šo Video, es nesaprotu joprojām vienu, Policijas augšējie pārstāvji teica, ka kopumā esot konrolējuši situāciju, aber, kas notikās pie saeimas nama ?? Kur bij tas ūdens metējs ?? Kas, veltīgi valsts pirka kkādu štrumentu, kas izmaksāja atkal pie milijona ? Nu johaodī... Ta vien liekas, ka tiem parastajiem mentiem, kas visu pasēja un skatijās vai ir kārtība ir lielāka poņa, nekā visiem tiem pipukiem, kas sēž mīkstajos krēslos un tik kko tizli dirš.

Edited by StarSailor`s
Link to comment
Share on other sites

vajadzēja to saimas ēku ar olām un tomātiem apmētāt. Smuks skatiņš būtu. :D

Ja es būtu, es ar olām apmētātu. Bet par to ka veikalus izaga tas nu gan napatīk.

Šorīt norīta skatījos vienā mājaslapā saimas ēku. ierēkt varēja. Logi saplēsti. tagad tā ir bomžu māja :D

Edited by skofilds
Link to comment
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
 Share


×
×
  • Create New...