EnemystaR Posted January 1, 2009 Report Share Posted January 1, 2009 nu vot, uztaisiju klanam serveri, taisos ielikt gigna, bet redzu ka tgd vars gigna neljauj likt serverus ar mainigam ip adresem kada ir man, ja ir iespeja tad luudzu pasakiet ka es varu dabut nemainiigu ip adresi savam kompim, kadreiz vareja ielikt serveri ar visu mainigo ip, bet manuprat tas ir tizli ka tgd var tikai ar nemainiigu, >.> tatad tas kursh zin ka dabut sho "nemainiigo IP" luudzu pasaka man ;] Link to comment Share on other sites More sharing options...
X ID Posted January 1, 2009 Report Share Posted January 1, 2009 1) domēns 2) IP mainās tad, ja tā kādu laiku netiek izmantota vai tiek mainīta mac adrese. Risinājums - 24/7 ieslēgts dators vai rūteris. Link to comment Share on other sites More sharing options...
EnemystaR Posted January 1, 2009 Author Report Share Posted January 1, 2009 2) IP mainās tad, ja tā kādu laiku netiek izmantota vai tiek mainīta mac adrese. Risinājums - 24/7 ieslēgts dators vai rūteris. Bet man vinja autumaatiski mainaas, vai es to censhos panaakt vai censhos noverst , jo vinja tada ir veidota Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tudis Posted January 1, 2009 Report Share Posted January 1, 2009 Tev ir mdsl tāpat kā man! TU neko neizdarīsi! Link to comment Share on other sites More sharing options...
EnemystaR Posted January 1, 2009 Author Report Share Posted January 1, 2009 skaidrs Link to comment Share on other sites More sharing options...
CreativeNemesis Posted January 1, 2009 Report Share Posted January 1, 2009 Vecīt, ieej http://www.gign.lv/forum/index.php?showtopic=33871 , es tur vienam jau paskaidroju ka visu izlabot lai var pievienot serveri Link to comment Share on other sites More sharing options...
X ID Posted January 1, 2009 Report Share Posted January 1, 2009 Man arī ir mdsl, jau vismaz gadu IP nav mainījusies. Aktīvai mac adresei neviens internetu neraus nost, lai nomainītu IP. Link to comment Share on other sites More sharing options...
EnemystaR Posted January 2, 2009 Author Report Share Posted January 2, 2009 http://www.gign.lv/forum/index.php?showtopic=33871 , es tur vienam jau paskaidroju ka visu izlabot lai var pievienot serveri da b*e ko es daru, es jau pasha sakuma to izdariju tas neko nemaina >.> , jo ja mainas ip adrese tad hosts paliek uz vecas ip adreses un jataisa jauns hosts, taka nekas neliidz >.> Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tudis Posted January 2, 2009 Report Share Posted January 2, 2009 sytes.net updeitojas Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now