ZoMM Posted December 31, 2008 Report Share Posted December 31, 2008 1)Tads jautajumus..Ka sataisit ka shaja serveri tipa raksta ar zaliem burtiem piemeram Ziedojat tik un tik un taja citaja datuma?Vai visit Server... ka to sataisiit? 2)ka sataisit lai mapa pec 40minutem mainitos Uz votemap?Lai butu votemap un katrs izveletos mapi un viss.. 3)ka sataisit /rank /top15 tas komandas? 4)ka sataisit lai varetu iedot naudu citam?piemeram /iedot durikam 200 5)ka sataisit kad iedot ban Lai staavetu ban uz tik minutem cik noraadiju...es sev ban iedevu tik un taa iegaaaju 6)Ping lai butu mazs..ka sataisit? PLease PaliiidzIieeet!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
0.7lb Posted December 31, 2008 Report Share Posted December 31, 2008 Foruma visu so var atrast, stipri saubos vai te prieksh tevis kads ko mekles!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
#wL.Media Posted December 31, 2008 Report Share Posted December 31, 2008 (edited) ka to sataisiit? 2)ka sataisit lai mapa pec 40minutem mainitos Uz votemap?Lai butu votemap un katrs izveletos mapi un viss.. 3)ka sataisit /rank /top15 tas komandas? 4)ka sataisit lai varetu iedot naudu citam?piemeram /iedot durikam 200 5)ka sataisit kad iedot ban Lai staavetu ban uz tik minutem cik noraadiju...es sev ban iedevu tik un taa iegaaaju 6)Ping lai butu mazs..ka sataisit? PLease PaliiidzIieeet!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Zombie mods cik atceros viss bija tumši zaļā krāsā (ja esi zombijs) tad jēga taisī uzrakstu tādu pašā krāsā? Neviens nesalasīs. Nu amx mod ?uzliec ja gribi sev ranku un top15 Naudu iedot? Internetā atrodi attiecīgu pluginu tepat nesen tika aprunāts Pings lai būtu mazs ATBILDĒŠU UZ JAUTĀJUMU: Gribi mazu PINGU? Pieslēdz labu netu. Bet tu visticamāk domāji, lai serverī visiem ir mazs pings Uz to arī atbildēšu: Uzliec pluginu High Pinger Kicker vai vēl kaut kādus un, lai kicko tos fakin' ārzemniekus XD Uzdod normālus jautājumus, lai uz viņiem var normāli atbildēt. EDIT: Rekur topiks tur remix.cc ielika gatavu pārveidfotu pluginu paraugs: /iedot IDIOTAM 777 http://www.gign.lv/forum/index.php?showtopic=26088 Edited December 31, 2008 by #wL.Media Link to comment Share on other sites More sharing options...
dimka62 Posted December 31, 2008 Report Share Posted December 31, 2008 Es nesaprotu kur tik stulbi tie sikie ir gruti pameklet ja neatrod tad jau var paprasit!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZoMM Posted December 31, 2008 Author Report Share Posted December 31, 2008 Tad ka uzlikt Lai butu nightvision katram CT?vai lai mapes ar fanarikiem atspidetos? Ka vel uzlikt kur to ALL chatu rada lai tur butu pec 2minutem raditu manu tekstu kuru es uzrakstiju?>Piemeram Welcom/.........naciet...... tipo taa!!!???!?!?!? Emm kas tur par tiem sikiem teica??!!??a gribi pa savu smirdigo muti Es gaidu tikai pasaki mamas dels Link to comment Share on other sites More sharing options...
dimka62 Posted December 31, 2008 Report Share Posted December 31, 2008 (edited) Ei dir*t sikais mulki!!Zin kau tkas 12 gadigs sikais kaut ko varetu man izdariit XD Un ja tev loti vajag to tekstu tad rekur ir tas plugins te Edited December 31, 2008 by dimka62 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZoMM Posted December 31, 2008 Author Report Share Posted December 31, 2008 (edited) Dimka a ka to atvert failu>???lai pierakstiitu ko rradis?? Edited December 31, 2008 by ZoMM Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mullter^ Posted December 31, 2008 Report Share Posted December 31, 2008 atvērt ar notepad. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZoMM Posted December 31, 2008 Author Report Share Posted December 31, 2008 kad atveru ar bloknotu man tur visadus &^$#$$$$$$#$%$#@ raada Link to comment Share on other sites More sharing options...
dimka62 Posted December 31, 2008 Report Share Posted December 31, 2008 Nem .sma failu to var atvert ar notepad!! Te Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZoMM Posted January 1, 2009 Author Report Share Posted January 1, 2009 Te Paldies jau sataisiju pedejais jautajums...Man pings 120-200 bet itka nelaago...nu pa druskaj tur laago bet pings 120-200 !!!ka to samazinaat?Mekleju google.lv tur to un pashu raksta bajaaani un viss Link to comment Share on other sites More sharing options...
dimka62 Posted January 1, 2009 Report Share Posted January 1, 2009 Saliec Rates Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZoMM Posted January 1, 2009 Author Report Share Posted January 1, 2009 Piedod bet kas tas ir>????pasaki pliz ja zini Link to comment Share on other sites More sharing options...
dimka62 Posted January 1, 2009 Report Share Posted January 1, 2009 Uzraksti mekletaja Rates un pamekle tur kaut kur bija jabut!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZoMM Posted January 1, 2009 Author Report Share Posted January 1, 2009 da viss atradu rates tur taisiju taisiju tolka 0!!!!!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZoMM Posted January 1, 2009 Author Report Share Posted January 1, 2009 Dimka nezini tadu komandu /server???nezini kur var sho atrast?mekleju takaa neatradu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now