X ID Posted December 30, 2008 Report Share Posted December 30, 2008 Pie windows iestartēšanas ar skype, antivirus, other shit, šis brīnums ēda ~600MB. Link to comment Share on other sites More sharing options...
moby Posted December 30, 2008 Report Share Posted December 30, 2008 šodien mēģināju uztaisīt bootable data disc, bet nero to nevarēja, jo install.wsi(laikam tā saucās) ir lielāks par 2 gb. kā jūs izveidojāt disku win7, lai varētu no viņa iebūtoties? Link to comment Share on other sites More sharing options...
DeimoN Posted December 30, 2008 Report Share Posted December 30, 2008 Gandriiz vai necereeti WIN7 Beta piesaistiija manu uzmaniibu. Gribeeju to palaist uz n0r3ka piemineetaas vmwares, bet to visu starteejot konsule izmeta sho pazinojumu: Zinu, ka taa ir mana vaina, jo gan jau kko, uzstaadot jaunu virtuaalo mashiinu, noradiju nepareizi. Atceros, kad liku Linux Ubuntu nekaadu tamliidziigu probleemu nebija. Gribeeju tikai paprasiit, vai kaads man tagad 1nos naktii var iisumaa pastaastiit, kaa uz VMwares var palaist Win7 Beta? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Norek Posted December 31, 2008 Report Share Posted December 31, 2008 1) Taisot jaunu virtuālo mašīnu, izvēlies sākumā custom un norādi uz Windows Vista. Tur lūk puse settingu jau tiks pielāgoti. 2) Kad esi ticis līdz cietā diska izveidi, izvēlies, vai taisīsi uz partīcijas, vai taisīsi virtuālos failus. Es taisīju failus un dalīju tos ik pa 2GB. Virtuālai mašīnai ar 15-20GB pietiks. 3) Kad virtuālā mašīna gatavs, editē cd-romu. Izmanto iso imagi un norādi uz failu. 4) Izdzēs floppy, jo tas nah nav vajadzīgs. Tas arī īsumā viss. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DeimoN Posted December 31, 2008 Report Share Posted December 31, 2008 Paldies. Sis bija tas, ko mekleeju. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Norek Posted December 31, 2008 Report Share Posted December 31, 2008 Ir problēmas ar 5.1 Autio output. Draiveris ir W7 un viņš izskatās pārliecināts par to, ka man ir tikai zaļais jacks. Audio Vistas draiveri nevar uzinstalēt. Any suggestions ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now