Chucky Posted December 18, 2008 Report Share Posted December 18, 2008 (edited) Noskatoties demo secinaaju. Moments ( 3 minuute laikam ) Tu nemaaki kusteeties, tavas kustiibas ir tizlas, to var redzeet visulaiku.. No tilta, tu visulaiku ar pricel skaties caur sienam uz uudeni, tad izlem izliist un saut pa turieni, ka Tu zinaaji, ka vins tur bus? Tad Tu atkaapies un izlem saut defaa caur sienu, nosauj 1 terroru, bet kaa Tu vareeji zinaat, ka tur vel divi terrori ir, lucky ne? Sauj atkal un 1 terrors atkal miris, sauj atkal 1 terrors miris.. Tad Tu beidz saut pa defu un saac skatiities uudeni ( atkal caur sienaam velkot priceli ).. Kapec Tu vairs nesaavi caur defu? Varbut tur bija vel kadi 2-3 Terori ne? .. Moments (14minuute 20 sekundes laikam ) Kapec Tu soreiz nesaavi caur defu? Laikam tapec, ka tur nebija neviena Terora, kas Tev [] raadijas ne? Pirmo Tu nosauj condigo, labi, to vareetu panemt uz reakciju, bet pienemot tavas kustiibas, nedomaaju, ka tava reakcija ir baigi aatraa.. Otru terroru Tu neredzi, bet gaidi, kamer vins izlien no ta uzkalnina, lai Tu vareetu vinu novaakt, bet Tu jau redzi ka > puse vel Terors nenaak pie Tevis, tadel to pusi nav verts skatiities, un bams vins vel nav izskreejis ara, ka Tu jau saac saut, novaaci labi, bet 3 terroru Tu jau saac saut caur sienu un nosauj.. LABAIS! Moments ( 18 minuute laikam ) Tu esi loti piesardziigs, izsauj 1 reizi no tilta puses, tad ej skatiities kjipa otru spotu, kur taveejie ir vairak neka vajag, bet Tev vienkaarsi vajag aiziet pastiities un pievilkt zoom, bet apaksu ( pa kurieni Terori naak ) Tu neskaties.. Aizej atpakal uz tiltu un atkal izsauj 1 lodi, un atkal ej uz otru spotu, kur Tu tagad skaties trepes ( pa kurieni Terori naak ) un seedi gaidi,gaidi un tad izlien, un BAMS T dead.. Sitas moments bija baigi labs, Tu visulaiku skraidiidams skreeji uz vienu/otru spotu, bet tad izleemi seedeet un skatiities trepes.. Es saku, ka tur ir kkas no wh / vai ari nav, nevar jau tik labi saprast.. Gribas dzirdeet citu adminu domas par sito! EDIT: Aizmirsu, kas tie pa debiilajiem teleportiem Tev? Tu no bazes teleporteejies uz tiltu, tad no tilta uz spotu ( Kur ct parasti garaajaa ar awp seez un skataas vartus ), tad no turienes uz uudeni.. Domaaju pirmaja reizee, ka gluks, bet tas Tev bija vairakas reizes! + Man vel nepatika varensox, pirmajas 30 sekundes, pirms restart round. Laikam velviens gaisregis, kas zin, kur CT ir.. Bet tas taa.. Edited December 18, 2008 by Chucky Link to comment Share on other sites More sharing options...
Svolo4 Posted December 18, 2008 Author Report Share Posted December 18, 2008 (edited) prieks, ka kaads beidzot noskataas demo tikai chucky, tu esi dzeeris, vai vnk kaartiigi neesi skatiijies demo.. ljoti daudz, kas no tevis rakstiitaa neatbilst patiesiibai, kas redzama demo skatos demo bez wh, jo, lai arii cik smiekliigi tas nebuutu, nods man taadu wh nemaz neljauj novilkt luuk, mana atbilde un izskaidrojums situaacijaam, kas sheit mineetas aptuveni saakot no 04:26 shauju un neko nenovaacu 04:40 laikam vieniigaa epizode ap to laiku, kad es shauju pa uudeni- no viena saana paarskrienu liidz otram, vienlaiciigi noberot kaartu pa uudeni.. nekam es nevelku liidzi, vnk 6-7 lodes noberu pa tiltu 05:54 ja demo skataas, tad skaidri redzam, ka chucky situaacijas apraksts ir garaam.. citeeju: "Tad Tu atkaapies un izlem saut defaa caur sienu, nosauj 1 terroru, bet kaa Tu vareeji zinaat, ka tur vel divi terrori ir, lucky ne? Sauj atkal un 1 terrors atkal miris, sauj atkal 1 terrors miris.. Tad Tu beidz saut pa defu un saac skatiities uudeni ( atkal caur sienaam velkot priceli ).. Kapec Tu vairs nesaavi caur defu? Varbut tur bija vel kadi 2-3 Terori ne? .." skatamies no 05:12 liidz 05:54 chucky aprakstiito situaaciju.. redzam, ka es shaudos pa def (paskaitam cik he bija uzmestas otraa tilta pusee un cik lodes esmu izshaavis (round beigaas var redzeet,ka man lozhu vairs nav- secinaajumus izdariet pashi), 05:40 esmu jau novaacis tos 3 un TURPINU shaut pa turieni lai gan nevienu nenovaacu LIIDZ ROUND BEIGAAM, kas bija 05:54.. taakaa teikums: "Tad Tu beidz saut pa defu un saac skatiities uudeni ( atkal caur sienaam velkot priceli ).. Kapec Tu vairs nesaavi caur defu? Varbut tur bija vel kadi 2-3 Terori ne? .." neiztur NEKAADU kritiku- pirmkaart, es neskatiijos uudenii, otrkaart- turpinaaju shaut, treshkaart- round beidzaas otrs punkts 14:15 skrienam, es uzmetu he paari tiltam, peec tam to dara varensox, man aizmuguree ir 2awp, taapeec bija jaaskrien paari tiltam, ja negribeetu atkal noseedeet visu round savaa pusee, pie tam uudenii bija jau ct, taa kaa par leju nevajadzeeja uztraukties + ts tika spiesti- atbilde kaapeec neshaudiijos tikpat daudz pa sienaam, lai gan savu pusi aptveres taapat iebeeru pa kasti, pirms skreeju paari un shajaa briidii atkal ir neprecizitaates chucky aprakstaa 14:52- 14:54 novaacu condigo 14:57 leenaam lienu no kastes, ts paraadaas no lejas un es vinju novaacu, tieshi tajaa pashaa laikaa cits ts no labaas puses paarlec paari liikjim uz to vietu, no kurienes pirmais iznaaca.. es aatri paskatos vai labajaa pusee neviens nestaav un vnk beru pa sienu, kur vinjsh tikko aizleca to 18 minuuti ir gruuti tik siiki izklaastiit, jo laika posms ir ilgs es uzmanu tiltu, vaartus un trepes, vnk skrienu apkaart un chekoju kaada situaacija, tilts bija drosh, uz vaartiem maneejie aizskreeja un tur saaka vaakt gan ts gan ct, taa kaa nevareeja saprast.. kaapeec es gaidiiju uz trepeem? 18:37 nemaz nevar redzeet ka he tiek uzmesta no apakshas? demo nemaz nevar redzeet, ka es piefikseeju niku ct dzekam, kas noskrien pa kaapneem, un kad vinjsh nomirst CIK ATTAPIIGAM IR JAABUUT LAI UZMANIITU KAAPNES? un cik attapiigam ir jaabuut, lai saprastu, ka ts nebombii tiltu no savas puses un nebombii vaartus.. uzmini nu, pa kurieni vinji naaks? anyway.. paldies chucky par iedziljinaashanos teemaa. lai gan briizhiem rakstiitais galiigi neatbilda demo redzeetajam.. visticamaak, ka vnk pavirshas skatiishanaas deelj.. Edit: par tiem teleportiem.. varbuut tas ir to sasodiito protocolu deelj, bet visticamaak ir taapat, kaa serverii, kuraa es admineeju- hltv nogljuko un itin biezhi ir caurumi demo.. lai gan shajaa demo pamaniiju tikai 2us taadus gljukus un nenoziimiigaas epizodees Edited December 18, 2008 by Svolo4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chucky Posted December 19, 2008 Report Share Posted December 19, 2008 (edited) Demo nevareeja normaali ari noskatiities, izskatas, ka esmu mazliet ( varbut vairak ) paarspiileejis.. Man patika labak vecie povi, savadak te, izskatas, kad Tu sauj ( visiem ta tur izskatas ) ka aimaa un norecoilaa.. Pa teleportiem gribeetos vel pastriideeties.. Es teicu varbut ir wh vai nav, tas ir citiem jalemj, es piekasiijies pie tiem momentiem, kuriem man likas, nu taadi.. Atbildi es dabuuju izsmelosu, un manas domas ir mainiijusas, bet, kadel citi admini nevar noskatiities to sasodiito demo? Vai ir tik gruuti? Es domaaju vajag unbanu. + piedo, ja kkur bija mana iepriekseeja postaa uzbrauciens/lamuvards.. EDIT. Man vel nepatika Tava iesana / skriesana, bet tas taa.. Edited December 19, 2008 by Chucky Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted December 20, 2008 Report Share Posted December 20, 2008 keshu atvaļināju. Es jau gribētu teikt, lai šito džeku atbano, bet ja godīgi, tad man vienalga. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Svolo4 Posted December 20, 2008 Author Report Share Posted December 20, 2008 (edited) thx macho... kaads vismaz vareetu unban? pilniibaa piekriitu macho, jo serverii, kuraa esmu admins, arii pieveershos tikai interesantakajaam epizodeem, ja skatiitos visus demo, tas vnk panjemtu 24/7.. taa kaa, kaads vareetu unban un tad kaut 24/7 noveerot mani un skatiities demo, jo vnk tur neko neatradiisiet, jo speeleeju bez chiitiem Edited December 20, 2008 by Svolo4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
worm Posted December 21, 2008 Report Share Posted December 21, 2008 labi, novācu banu, redzēsim ar ko tas viss beigsies... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts