Jump to content
GIGN Forum

Pievienojies!


Tudis
 Share

Recommended Posts

  • Replies 51
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

mums ir dārzs, normāli sasaldē visādas ogas. Kartupeļus mums rajonā pieved lauksaimniecība viena. 60 kg - 15 ls. Uz rudens - pavasaris iepērkam 4 maisus. Neteiktu, ka baigi ekonomiski. Es mājās atbildu par iepirkumiem. Uz nedēļu senči iedod 50 ls, kas paliek pāri, tas man kabatā. Saldumus maz ēdam. Pārsvarā gaļa/zivs ar kartupeļiem/graudiem. Brokastīs jau mēnesi bliežam auzu parslu biezputras ar ievārījumu/ graudu maizi ar ievārijumu + kaut kādi dārzeņi. Es visvairāk ēdu, jo ar svarcelšanu nodarbojos. Pēc svaruzāles augļi. Patēvam kaut kas ar kunģi, tāpēc zupa 1x dienā vēl ir. 100%, ka varētu vēl mazāk tērēt, bet esmu par slinku, lai skaraidītu pa veikaliem, meklētu, kur kas lētāks, kur nu vēl lai pirktu lietuviešu produktus, lietuviešu veikalos.

Edited by moby
Link to comment
Share on other sites

Valdības sastāvā ir 1.klasnieki un dzērāji!

un kādi tad ir varianti?

atlaidīs šito valdību, vietā saliks tos pašus, tikai citos amatos.

neviens jauns cilvēks negrib iesaistīties tajā politiskajā murgā, kas mūsu valstī notiek.

kādreiz arī domāju, izaugšu liels, būšu politiķis. tagad, paskatoties panorāmu, pilnībā pietiek, visa gribēšana ir pāri.

Link to comment
Share on other sites

1) Godmanis ir tads pats $@#$ ka Kalvitis.

2) Valdibu tagad nevajag atlaist delj viena iemesla - pasi sudus savarija, lai tad vismaz samaksa ar saviem reitingiem.

3) PVN nevajag palielinat par 3%. To vajag palielinat par 7%. Si palielinasana samazinas paterinu. Paraleli jasamazina pelnas nodoklis. Tadejadi vairaki zaki ar vienu savienu

a) tie, kam ir nelegalie ienakumi, tagad nakas maksat nodoklus sa vai ta ieperkoties

B) pie samazinata pelnas nodokla darba deveji varetu pacelt algas par PVN, bet tas nenotiks uzreizu, ar ko ari pietiks, lai mazliet sabalansetu paterinu.

c) razotaji vares pardot savas preces letak, tadejadi veicinot eksportu ka ari LV preces labaku noietu ieksejaja tirgu.

d) procentu maksajumi bankam netiek aplikti ar PVN, tadel uz kreditiem tas neatstas iespaidu

Kaut ka ta... principa atbalstu PVN palielinasanu. Domaju, to jau sen sen vajadzeja darit. Tagad jau jagrabj izliets udens. Pirms tam vareja domat, ka neizliet... Bet es varu deret

- tudis pudisa vecaki 100% balsoja par TP vai ari nebalsoja nemaz, tadelj varu drosi apgalvot, ka vins ir pidarbremzis! ;)

Beefs

Link to comment
Share on other sites

Beef ar savu kruto postu beigās likšanu BEEF...

Idiots esi? Nekad mēs par tp nebalsojam|!

Paldies Dievam tu nēsi valdībā, jo ja tevi ievēlētu pus Latvija nosprāgtu badā un paliktu par bezpajumptniekiem! Un kā šitie ##^$*% domā apmaksāt pēc tam tos nu jau 13 miljardus? Protams ka ne viņi! Bēt mūsu paaudze! Tie #^%# būs jau nosprāguši!

Un vispār nah pacēla šito topiku? Kādā jēga, nevar vienreiz TL?

Un es te neiešu8 strīdēties ar krutu biiiiif

P.S Un manliekas, ka tu šito esi rakstijis dzērumā pamatīgā...

P.p.S rakstam visi savus nikus postu beigās?

Tūūdišš

Edited by Tudis
Link to comment
Share on other sites

Dievinu tādus izcilu zinību demonstrētājus un apgaismota prāta spīdekļus kā Tudis.

"pus Latvija nosprāgtu badā un paliktu par bezpajumptniekiem!"

Nesaprotu kāpēc lai mironi vēl uztrauktu jumts virs galvas. Viņš taču būs beigts!

Link to comment
Share on other sites

Var redzēt, ka tev ir milzīga nojēga par to, ko tieši viņi dara nepareizi, nebrīnītos pat, ja tev būtu kāds labāks ekonomikas uzlabošanas plāns. Tāpat arī skaidri redzams pamats tavai bļaušanai, kas noteikti nav bļaušanas pēc.

Varu derēt arī, ka tu zini visu ministru vārdus un uzvārdus, vienkārši viņi visi ir tik lieli idioti, ka nav jēga kādu konkrētu minēt, var teikt - "duraki".

Link to comment
Share on other sites

Kaut ari pedejie notikumi liek domat, ka valdiba beidzot tiesam kaut ko dara, bet par lieliem pipellaizam joprojam nakas vinus saukt. Kapec?

1) Si ir ta valdiba, kas ne tikai iecela Ati par finansu ministru, bet joprojam patur saja amata

2) Atceramies, ar kadu steigu tikai izdomats buvet biblioteku? Varu deret, ka pamanija, ka sudi ir un ir pedejais moments, kad vel var tikt pie naudinas. Kapec tas projekts netiek norakts?

3) Parak mazs algu/ierednu samazinajums valsts sektora. Kaut gan esmu kategoriski pret progresivo nodokli, bet sini situacija sak likties, ka tas laikam ir vienigais veids, ka apcirpt algas, piemeram, deputatiem vai LB vaditajam. Nu cmon - labie laiki ir beigusies un ari algam japaliek mazakam. Pat ja tie 300 000 nav nekas liels uz kopeja budzeta fona, bet tomer tauta velas redzet, ka deputati ievelk jostas domajot par viniem. Es pat isti nesaprotu, vai tas ir totals vadoso partiju stulbums, vai ari sie tapatas labi zin, ka tad, kad pienaks velesanas, tad tapatas dabus tos procentus balsu. Varbut atliek sadus popularos lemumus tiesi uz to laiku, lai tad varetu cilveki priecet acis, cik valdiba laba, un atkal balsotu par viniem?

Tudis - tu tocna esi auna piere! Biji uz to piketu, ko te pats uz 15. decembri agiteji, vai ari vienkarsi huinju poste? Ja valdiba neaiznemsies naudinu, tad bus tads ka valsts bankrots. Zini, kas tas ir? Tas ir tad, ka valstij nav naudas, lai samaksatu algas skolotajiem, arstiem, policistiem, ugunsdzesejiem un visiem parejajiem valsts sektora stradajosajiem. Dzeki peksni atapas pec novembra bilances, kur ienemumi bija uz pusi mazaki par izdevumiem (ap 200 miljoni). Pareizini ar 12 un iegusi gada budzetu ~ 2.5 miljardi, kas ir uz PUSI mazak, ka valsts planotais budets (5 miljardi). Tas nozime, ka valstij reali ir jasamazina izdevumi nevis par 15%, bet gan par 50%, lai varetu turpinat stradat. Tagad samazinas uz 15% un vel mazliet, bet parejo naudu aiznemsies no SVF, lai salapitu si gada budzetu (lasi, varetu pabarot skolotajus, u.c.) un ceretu uz to, ka nakotne izdosies pakapeniski palielinat ienemumus vai ari samazinat izdevumus.

Protams - vini ir pidarasti, jo sadu notikumu gaitu vareja paredzet jau talaja 2006. gada, bet vinu bezdarbiba 2007. gada sakuma radija aziotazu ap Lata vertibu (Andra Strazda blogs dienai), ka ari kritiku no Fitch un Danske bank, bet valdiba nedarija ITIN neko.

Varetu domat, ka toreiz (2007. gada maijs, ja nemaldos) pienemtais pretinflacijas plans butu vainigs, ka sakas sudi, bet ta ir tiraka dirsana. Toreiz valsts ieviesa obligato VID izzinu no kreditnemeja + 10% obligato iemaksu. Bet zini - jau krietnu laiku pirms tam bankas prasija sos 10% un pat vairak, jo ari bankas saprata, ka sudi ir, jo tiesi 2007. gada marts bija paversiens dzivoklu cenam un to bija loti viegli pamanit. Proti - tas, ko valdiba izdarija - vini neizdarija pilnigi neko. Kreditesanas tapat jau bija sakusi bremzeties dabiska cela. Sadu lemumu vajadzeja pienemt vismaz 2 gadus atrak. Un tas ir par ko var vainot valdibu. Tolaik resnais Kalvis bija prieksgala, bet neba Godmanis zedeja malina. ZZS bija koalicija tapat ka tagad. Un vel nevajag aizmirst cik gadus jau pidari solija stradat ar budzeta parpalikumu, BET KATRU GADU CUUKAS teica, ka nu sogad vel 0.3% deficitu, bet nakam gad, tad gan ar parpalikumu! MAUKAS!!!!!

Beef

Link to comment
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
 Share


×
×
  • Create New...