robbins Posted May 11, 2005 Report Share Posted May 11, 2005 (edited) http://cs.gign.lv/player.php?id=2353]http://cs.gign.lv/player.php?id=2353 Kaa man hedi? Kopumaa? Nonemiet tach vinjiem banu... Ja vinji solaas, ka taadas lietas neatkaartosies. Chiiti tach esot izdzeesti un tas tomeer ir vesels klubs... Bet ja taa njem - lai iet citos serveros speelee jo buus tomeer visu laiku shaubiigi tipinji... Lai gan kaada man te teikshana - uz gign nespeeleeju Edited May 11, 2005 by robbins Link to comment Share on other sites More sharing options...
D1.CK Posted May 11, 2005 Report Share Posted May 11, 2005 vieniigais ko es zinu un pie kaa palikshu. Gizmo skrien un laizh visiem galvaas bez variantiem. Vinjam hs procents ir 16-17. VISIEM speeleetaajiem kurus vareetu uzskatiit par taadiem PROiigaakiem uz gigna ir shvakaak. un tikai NEVAJAG dirst, ka tagad d1.ck ir kaut kaads debesu briinums kas peeekshnji var tik nereaali traapiit galvaas. Es tam vienkaarshi neticu un negrasos ticeet. man neviens no tiem zekiem nekad iipashi nav paticis, bet par chiiteri nevienu no vinjiem neesmu saukaajis. Tagad redzot statistiku (kura nemelo ) viss skaidrs. debesu briinums <- labs teikums Ar Tevi viss skaidrs godiigi sakot man likaas ka cs.gign.lv ir 1s no vislabaakajiem serv. latvijaa vismaz daudzi puuta taadas piiliites bet nu kaa izraadas .... Tu vispirms buutu papeetijis vai mani ir wh vai aim's kaa jau norm serv. taa dara un tad tikai dirsis! PSC norm Tu dzekinjsh kaa tev liekas - norm serv - CS.GIGN.LV ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
L-BeasT Posted May 11, 2005 Report Share Posted May 11, 2005 macho, ja tev taa zaklinila uz stats hs %! Tad bija tads frukts kaa ex1k. Kuram bija ar viesiem ierochiem virs 25% (ak,m4a1,galil,famaseagle). Paskatoties tavus izliktos pro visi zinami un spele shaujot caur sienam un spray! Tapec nav tik lieli %hs a par deadly vispar manprat nav ko runat! paskatities cik fragi ar awp Link to comment Share on other sites More sharing options...
L-BeasT Posted May 11, 2005 Report Share Posted May 11, 2005 Macho tu kaut vienu reizi esi pieteris, ka D1.CK spele ar wh vai aim ??? Pec visa tava norunata murga rodas tikai viens jaut. ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
robbins Posted May 11, 2005 Report Share Posted May 11, 2005 (edited) godiigi sakot man likaas ka cs.gign.lv ir 1s no vislabaakajiem serv. latvijaa vismaz daudzi puuta taadas piiliites 1st server LV = all cw serveri, kad tur ir cw 2nd server LV = #gather.cs (arii cw servi ofcourse) Edited May 11, 2005 by robbins Link to comment Share on other sites More sharing options...
D1.CK Posted May 11, 2005 Report Share Posted May 11, 2005 1st server LV = all cw serveri, kad tur ir cw 2nd server LV = #gather.cs (arii cw servi ofcourse) zabei - es domaaju pubus Link to comment Share on other sites More sharing options...
robbins Posted May 11, 2005 Report Share Posted May 11, 2005 zabei - es domaaju pubus 1st = cs.dtcom.lv Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted May 11, 2005 Report Share Posted May 11, 2005 Macho tu kaut vienu reizi esi pieteris, ka D1.CK spele ar wh vai aim ??? Pec visa tava norunata murga rodas tikai viens jaut. ! 1) man uzdirst uz kautkaadu tur eksiku 2) ja buutu pliki stati es buutu apmeeram 90% paarliecinaats ka chiito. Avot lieta taada ka neesmu vieniigais kam likaas ka diks ir aizdomiigs. Tur vismaz veel kaadiem 4 cilveekiem kaut kas nepatika... un dika teksti "ai es domaaju ka gign ir labaakais serveris" mani iipashi neaizkustina. Laikam man tagad vajadzeeja teikt "aa jaa pareizi gign ir vislabaakais, tuuliit nonjemshu banu". un, saki vinjiem stati taadi taapeec ka iespiedeeji? ojaa. aha. Tas nekas ka cik esmu redzeejis cik diks speelee, tik vinsh parasti iespiezh. Droshvien eimu nonjem kad admini ir. p.s. robbins, tavs forshums gluzhi vienkaarshi ir neaptverams Link to comment Share on other sites More sharing options...
L-BeasT Posted May 12, 2005 Report Share Posted May 12, 2005 Macho tad sac lozhnjat pa statiem un liec visiem banus kuriem ir hs % vairak neka tev D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kaspars Posted May 12, 2005 Author Report Share Posted May 12, 2005 http://cs.gign.lv/player.php?id=2353]http://cs.gign.lv/player.php?id=2353 Kaa man hedi? Kopumaa? Nonemiet tach vinjiem banu... Ja vinji solaas, ka taadas lietas neatkaartosies. Chiiti tach esot izdzeesti un tas tomeer ir vesels klubs... Bet ja taa njem - lai iet citos serveros speelee jo buus tomeer visu laiku shaubiigi tipinji... Lai gan kaada man te teikshana - uz gign nespeeleeju Nu tad beidzot vismaz mums viens piekrit ka mums bans janonem Un es nezinu es vinekarsi lasu ko macho rakst man vienkarsi smieties gribas Taks plizzz banu nonemiet vaij jus vispar kadam esat banu nonemusi ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kaspars Posted May 12, 2005 Author Report Share Posted May 12, 2005 Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted May 12, 2005 Report Share Posted May 12, 2005 Macho tad sac lozhnjat pa statiem un liec visiem banus kuriem ir hs % vairak neka tev D ne reizi nemineeju sevi kaa piemeeru peec kura vadiities cik lielam jaabuut hs procentam. Lieks "smiekliigais" joks dzhekinj. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Abs1nT Posted May 12, 2005 Report Share Posted May 12, 2005 Vienkar6i vjaga tam kur6 dabuja banu vinjam iedot pizdi =Stilman= Link to comment Share on other sites More sharing options...
D1.CK Posted May 12, 2005 Report Share Posted May 12, 2005 Vienkar6i vjaga tam kur6 dabuja banu vinjam iedot pizdi =Stilman= TU paraxties 12gadiigu niikuli bez potenciaala sist Link to comment Share on other sites More sharing options...
D1.CK Posted May 12, 2005 Report Share Posted May 12, 2005 TU paraxties 12gadiigu niikuli bez potenciaala sist aaa,nu tas kurste dabuju banu nebija =stilman= bet gan PUDAANS PRO! Link to comment Share on other sites More sharing options...
myth Posted May 12, 2005 Report Share Posted May 12, 2005 kaa tad juus tur visus pazistat , nav vieglaak parunaat ar vinjiem lai vinji vairs ne4iito ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kaspars Posted May 12, 2005 Author Report Share Posted May 12, 2005 kaa tad juus tur visus pazistat , nav vieglaak parunaat ar vinjiem lai vinji vairs ne4iito ? Mes jau visu iespejamo esam izdarijusi? 4iti ir izdzesti? Un d1.ck ur uzrakstijus ka spelejot cs ar chet palidzibu administrators var sodit vinu un izslegt kopi Tikai macho netic mums Link to comment Share on other sites More sharing options...
robbins Posted May 12, 2005 Report Share Posted May 12, 2005 Nu baac nonjemiet tiem chaljiem banu.. svaadaak tach raudaat saaks! Ja tieshaam nevar atrast citu serveri un CS ir visa vinju dziive tad lai vismaz neiet peec virves... Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted May 12, 2005 Report Share Posted May 12, 2005 Tikai macho netic mums kas ir tas, kam man ir jaatic? Link to comment Share on other sites More sharing options...
D1.CK Posted May 12, 2005 Report Share Posted May 12, 2005 kas ir tas, kam man ir jaatic? tas ka man nav ne aims ne kaadas papildus ieriices kas atvielotu speeli Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted May 12, 2005 Report Share Posted May 12, 2005 nu tam ka tev nav aims mans veselais sapraats atsakaas ticeet. Es gluzhi vienkaarshi neredzu iemeslu, kaapeec lai tu buutu taads meganereaalis, un peekshnji hsotu labaak par visiem pro dzhekiem. Pie tam, es tev taapat banu neliku Link to comment Share on other sites More sharing options...
D1.CK Posted May 12, 2005 Report Share Posted May 12, 2005 nu tam ka tev nav aims mans veselais sapraats atsakaas ticeet. Es gluzhi vienkaarshi neredzu iemeslu, kaapeec lai tu buutu taads meganereaalis, un peekshnji hsotu labaak par visiem pro dzhekiem. Pie tam, es tev taapat banu neliku macho nu ne mani nobanoja! PSC es pat nesapratu ko Tu ,man piepisies deel kkaada laba aima? PSC! vot ja Tu netici tad kaadreiz papeeti mani spektatoros kaadreiz ;-) ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Abs1nT Posted May 12, 2005 Report Share Posted May 12, 2005 Pudans PRo izklaussa labi bet mums Kjegumaa =Stilman= ir tas gudrais ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
D1.CK Posted May 12, 2005 Report Share Posted May 12, 2005 Pudans PRo izklaussa labi bet mums Kjegumaa =Stilman= ir tas gudrais ) da kaads tev veel -=stilman=- ... zabei .. vinsjh tk Ogree nespeelee ;-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kaspars Posted May 13, 2005 Author Report Share Posted May 13, 2005 Nu baac nonjemiet tiem chaljiem banu.. svaadaak tach raudaat saaks! Ja tieshaam nevar atrast citu serveri un CS ir visa vinju dziive tad lai vismaz neiet peec virves... Vot ta gan ir taisniba man jau tada doma bija par virvi.... Macho plizzz nonem banu.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts