LAVRx Posted November 27, 2008 Report Share Posted November 27, 2008 Sveiki! Nesen noslēdzās DataTeh lanparty V4, un nu jau ir doma par nākamo pasākumu. Laicīgi paziņojot mēs ceram, ka ieradīsies arī vēl kāds spēlētājs ne no Bauskas. INFORMĀCIJA ŠEIT Ja ir kādi jautājumi droshi var jautāt šeit. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SaS^MAN Posted November 27, 2008 Report Share Posted November 27, 2008 (edited) " ja ir gadījies ka kāds no dalībniekiem ir satraumēts, apdzēries, sapīpējies u.t.t. un nav spējīgs paspēlēt komanda spēlē mazākumā. " btw, teica, ka buus muuvijs par v4 un skriini, jeb esmu kautko nokaveejis? Edited November 27, 2008 by SaS^MAN Link to comment Share on other sites More sharing options...
LAVRx Posted November 27, 2008 Author Report Share Posted November 27, 2008 Tur tanii pashaa forumaa kaut kur bildes vareja atrast bet muuviks veel top! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Epix Posted November 27, 2008 Report Share Posted November 27, 2008 http://faili.apollo.lv/albumi/narliza_359188/movie/555715 Viens mūviks jau gatavs. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LAVRx Posted November 27, 2008 Author Report Share Posted November 27, 2008 (edited) http://faili.apollo.lv/albumi/narliza_359188/movie/555715 Viens mūviks jau gatavs. Tas tikai mana tiima muuviks no lanparty... Buus veel kur labaakie momenti no visa pasaakuma! Edited November 27, 2008 by LAVRx Link to comment Share on other sites More sharing options...
ManuVietuIenjemRegistretais Posted November 27, 2008 Report Share Posted November 27, 2008 un aari shoreiz es planoju ierasties un pashaut taa akrtigaak... SaS^, vienmer ir kas apdzeras, un pirms gada es arii apkuriijos un atrubiijos pie galda, lidz ar to komanda pusfinalaa speleja bez manis Link to comment Share on other sites More sharing options...
LAVRx Posted November 28, 2008 Author Report Share Posted November 28, 2008 SaS^, vienmer ir kas apdzeras, un pirms gada es arii apkuriijos un atrubiijos pie galda, lidz ar to komanda pusfinalaa speleja bez manis Bez kritushajiem nekad neiztikt... Jaameegjina shogad nedaudz savadaak uztaisiit - speeleeshana pa dienu un vakraa kaut kaads afterparty kaadaa pirty vai kas tamliidziigs, vai arii turpat uz vietas! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now