Jump to content
GIGN Forum

Help!

virsaitis
 Share

Recommended Posts

nopirku es rūteri pa 30 Ls. ASUS WL-520GC. bet man tagad radās problēma. es viņu nemāku uzstādīt. itkā ielieku disku, daru visu kā pēc instrukcijas, bet visu pabeidzot rūteri var uztvert bet internets neiet. kas man jādara. šitajos jautājumos neko nezinu. man ja kas lattelecom internets.

saspreudu arī visu kā bija teikts. neta vads - modems - rūteris -- -- kompis.

zinu ka jāiet pēctam 192.168.1.1 bet tur es neko nesaprotu. palīdziet lūdzu. es esmu izmisis. vnk pašlaik iznāk ka 30 lati pa vējam un neko nevaru izdarīt. :( HELP!!

kāds zinošs cilvēks lūdzu palīdziet. :(

Edited by virsaitis

nu bet man nekas neiet. :( nezinu kas pie vainas. :( varbūt rūterim ir kkādā veidā cita ip un lattelekom neļauj vēlvienu ip pielikt. kkas moš uz to pusi. esmu lasījis internetā ka provaideris varot tā izdarīt. un itkā tā risinājums ir kko tur klonēt. plz help.. izmisums.. :(

Edited by virsaitis

es esmu paarlaimiigs tagad. B):thumbsup::khehehe: man ar ruuteri viss iznaaca. :) es saakumaa biju uzinstaleejis programmu kas naak lidzi. bet tagad pameeginaaju bez programmas, respektiivi vinu uninstaleeju. un viss aizgaaja. tagad laimiigs varu ar maasu nedaliities ar kompjiem. :)

paldies par to pasu. varat slegt topiku ciet. :)

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...