ExtraOrdinary Posted April 23, 2005 Report Share Posted April 23, 2005 (edited) Kāds cilvēks izveidojis vīrusu, kas cīnās pret mūzikas porātismu. Proti, datori, kas tiek inficēti ar šo vīrusu, automātiski izdzēš visus *.mp3 failus un pašu vīrusu. Tādējādi neatgriezeniski ir zudishi visi *.mp3 faili un arī pierādījums, ka vīruss ir bijis. Vīruss saucās Nopir.B, tas pārvietojas par p2p tīkliem. Kur šis vīruss radies? Avoti liecina, ka vīruss veidots Francijā. Nopir.B vīruss taisīts tā, lai tas izskatītos kā DVD krakošanas programma, tādējādi visi filmu un mp3 kārotāji kritīs pirmie par upuriem. Tātad vīruss ir aiz pirātiskās programmas aizsega. Uzmanās pirāti(tas nenozīmē, ka mēs aizstāvām pirātismu )! njemts no itworld.lv - http://itworld.lv/raksts/540 jaasaak rakstiit muuzika diskos ? edit: vieniigi.. kaa tad tas viiruss spees izplatiities ja " automātiski izdzēš visus *.mp3 failus un pašu vīrusu. " Edited April 23, 2005 by ExtraOrdinary Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kavacky Posted April 23, 2005 Report Share Posted April 23, 2005 Aizstāvam gan! PS: Antivīruss reizēm var noderēt Link to comment Share on other sites More sharing options...
Champions! Posted April 23, 2005 Report Share Posted April 23, 2005 ujj man shodien no riita kaut kaads gljux bija nestradaja dziesmas, bet palaimi reboot un vis chikiniekaa Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest darek Posted April 23, 2005 Report Share Posted April 23, 2005 hmm interesanti Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pinky Posted April 23, 2005 Report Share Posted April 23, 2005 ceru, ka ar mani tas nenotieks, jo man ir kkadi 50gb ar muuziku Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kavacky Posted April 23, 2005 Report Share Posted April 23, 2005 Pinky said: ceru, ka ar mani tas nenotieks, jo man ir kkadi 50gb ar muuziku Baidies! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Champions! Posted April 23, 2005 Report Share Posted April 23, 2005 Pinky said: ceru, ka ar mani tas nenotieks, jo man ir kkadi 50gb ar muuziku toties cik tev free space buus Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest darek Posted April 23, 2005 Report Share Posted April 23, 2005 njaa man pirms kaada gada ar bija entie Gb .mp3 es nez kaadi 30 riktiigi Link to comment Share on other sites More sharing options...
moby Posted April 24, 2005 Report Share Posted April 24, 2005 kruts virusss. tikai samajam mana kompi darit nebus ko ... man citnim 2 ned apakal galva paskjiiida visi 60 GB mp3 pazuda tur kur saule iespiid Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now