van Helden Posted November 5, 2008 Report Share Posted November 5, 2008 Ir baigā problēma, uz koju kompja uzliku TF2, bet man kaut kā galīgi zems FPS. Uz mat_dxlevel 95 20-40, bet kad nomainu uz mat_dxlevel "80", kur grafika vispār kreisa, ir pat vēl nedaudz zemāks fps. Esmu mēģinājis visādus cfg sūdus etc, bet tādu ciparu kā 60 redzu kkur nostājoties pret sienu. PC nemaz nav tik slikts: videokartei ir 320MB, 320bit. nVidia draiveri salikti, pat settingos saliku uz Performance, bet nekas reāli neuzlabojas. P.S. Neceru uz ļoti gudrām atbildēm, bet iekš Steam foruma nenāk activation e-mails, tāpēc prasu te. Link to comment Share on other sites More sharing options...
samuray Posted November 5, 2008 Report Share Posted November 5, 2008 mat_dxlevel 95 20-40, bet kad nomainu uz mat_dxlevel "80", kur grafika vispār kreisa, ir pat vēl nedaudz zemāks fps. Esmu mēģinājis visādus cfg sūdus etc, bet tādu ciparu kā 60 redzu kkur nostājoties pret sienu. PC nemaz nav tik slikts: videokartei ir 320MB, 320bit. nVidia draiveri salikti, pat settingos saliku uz Performance, bet nekas reāli neuzlabojas. P.S. Neceru uz ļoti gudrām atbildēm, bet iekš Steam foruma nenāk activation e-mails, tāpēc prasu te. tā pati vaina, kas man - procesors par švaku... Link to comment Share on other sites More sharing options...
van Helden Posted November 5, 2008 Author Report Share Posted November 5, 2008 Man arī tāda pati aizdoma, ka vajag kādu Dual-Cori... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now