Jump to content
GIGN Forum

Bind/song

GooD`MeN
 Share

Recommended Posts

Vopshem agrak atceros,bet nu jau esmu piemirsis! Kaa vareja uzbindot uz kadu no klavas pogaam songu? nu kjipa iemetu dziesmu sound mapiitee, un t ad consolee vareju uzbindot,ka speles laikaa es pats vinju dzirdu tikai! Nju tjipa kaa mp3 players uz katras pogas sabindotas dziesmas! Paldies!

P.s. Shitajaa iet runa par CS spelejot uzspiezhot bind pogu palaizhas dziesma kas ir saglabata cs mapiitee!

Edited by GooD`MeN

Tagad esmu lekcijā, skrīnus slinkums taisīt. Tātad atveram Winamp, nospiežam Ctrl + P, kreisajā pusē zem General Preferences atrodam Global Hotkeys, labajā pusē atķeksējam Enabled, izvēlamies konkrēto darbību, ko vēlamies nobindot, logā Hotkey nospiežam izvēlēto pogu un tad Set. Voilā!

ja nemaldos pa botiskai metodei apturēt var ar to pašu veidu, norādot uz neeksistējošu skaņu, vai arī uztaisīt jaunu tukšu failu, pārkristīt par mp3 un norādīt uz to... Apklusīs...

Ak, un cash variants, protams, ir patsa par sevi saprotams, bet ne pārāk labiem PC mēdz gadīties, ka ar ieslēgtu winamp samazinās un paliek nestabils FPS...

Edited by van Helden

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
 Share

• Create New...