WMP Posted November 3, 2008 Report Share Posted November 3, 2008 (edited) Sveiki, tātad esmu uztaisijis php-fusion 6.0 web uz appserver. Ļevis, bez nākotnes. Tātad vai ir iespēja kā uztaisīt "Serveri" takā gign, netaisos es neko špikot, utt bet tomēr ja esmu solijis kautko ,tad vēlos to arī realizēt. Lai nebūtu jātaisa vēlviens bezjēdzīgs topiks, tad paprasīšu sikāk pastāstīt par IPB+PHP-FUSION apvienošanu. Atradu Foruma saturā, bet tur tie faili ir daudz, un man ir reāls slinkums to visu darīt. Vēl kautkas, ja atrodas atsaucīgi cilvēki, kas vēlas man palīdzēt, un cerams ka tāds arī atradīsies, varētu man takā privātie atsūtīt ziņu , ja dzīvosiet rīga atlīdzināšu ar aliņiem. Kā nekā esmu godīgs cilvēks, un patīk izpalīdzēt, bet cerams ka būs atsaucība. Aizmirsu piebilst adminiem, vai varētu dzēst ārā pavisam tizlus postus šinī topikā, un atstāt tos kas ir jēdzīgi kautko pateikuši. Un n0r3k iemācijos zagt IPB, pēc šī paša #GIGN pamācības, takā lūdzu nedusmojies. Ar cieņu Agris un Mareks. Edited November 3, 2008 by WMP Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kiwix Posted November 4, 2008 Report Share Posted November 4, 2008 (edited) reāls slinkums to visu darīt. Tas visu izsaka... Ko vēl Tu gribi, lai kāds dara Tavā vietā? Edited November 4, 2008 by Kiwix Link to comment Share on other sites More sharing options...
duplets Posted November 4, 2008 Report Share Posted November 4, 2008 (edited) delete this!!! Edited November 4, 2008 by duplets Link to comment Share on other sites More sharing options...
WMP Posted November 4, 2008 Author Report Share Posted November 4, 2008 duplets tu nelaimīgais idiots.. kiwis pasaki tad konkrēti kuru no tiem failiem kačāt? jo tur ir vairāki. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RMXjunior Posted November 4, 2008 Report Share Posted November 4, 2008 Vēlviens kā pats teici Ļevis, bez nākotnes topiks... Ja ir pamācība tad lieto to ! Piekrītu dupletam - delete this one! Link to comment Share on other sites More sharing options...
WMP Posted November 4, 2008 Author Report Share Posted November 4, 2008 Ja ir pamācība tad lieto to ! Piekrītu dupletam - delete this one! Kur tādi dauņi kā tu rodies? Ja nevajag un nezini, tad lūdzu te nedirs, šis man tiešām ir vajadzīgs un tavas stulbās replikas iespraud sev *CENZĒTS* (labāk neteikšu). Ja administrators var izdzēš šitos dumos postus. Pa tēmu tiešām neviens nezin? Link to comment Share on other sites More sharing options...
duplets Posted November 4, 2008 Report Share Posted November 4, 2008 Vispār jau tas delete this bija domāts uz manu postu, kurš savkārt bija dažu nejauku sakritību rezultātā ierakstīts, tākā nestreso te pārāk daudz! Link to comment Share on other sites More sharing options...
sadis Posted March 22, 2009 Report Share Posted March 22, 2009 Lai nebūtu jātaisa vēlviens bezjēdzīgs topiks, tad paprasīšu sikāk pastāstīt par IPB+PHP-FUSION apvienošanu. Atradu Foruma saturā, bet tur tie faili ir daudz, un man ir reāls slinkums to visu darīt. Vēl kautkas, ja atrodas atsaucīgi cilvēki, kas vēlas man palīdzēt, un cerams ka tāds arī atradīsies, varētu man takā privātie atsūtīt ziņu , ja dzīvosiet rīga atlīdzināšu ar aliņiem. Kā nekā esmu godīgs cilvēks, un patīk izpalīdzēt, bet cerams ka būs atsaucība. Aizmirsu piebilst adminiem, vai varētu dzēst ārā pavisam tizlus postus šinī topikā, un atstāt tos kas ir jēdzīgi kautko pateikuši. Un n0r3k iemācijos zagt IPB, pēc šī paša #GIGN pamācības, takā lūdzu nedusmojies. Ar cieņu Agris un Mareks. Ja vēl gadijumā vaig te būs! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts