Jump to content
GIGN Forum

Izvelkam Datus.


NeoX
 Share

Recommended Posts

Sveiki. Izmeklējos forumā, bet neatradu savas problēmas risinājumi. Vārdu sakot meklēju skriptu, tādēļ nodomāju apjautāties, varbūt kāds zin. Tātad meklēju skriptu priekš HTML, ar kuru var izvadīt datus no cita serveram, līdzīgi kā šis php, bet nepieciešams HTML -

<?php include("/tralala.php"); ?>

Izmeklējos googlē, un vienalga neko tamlīdzīgu neatradu! Jau iepriekš Paldies.

Edited by NeoX
Link to comment
Share on other sites

Ņemsim par piemēru ucoz websistēmu. HTML sistēma! Pieņemsim, ja Tu vēlies uz ucoz veidotas weblapas izveidot piemēram (Counter-strike monitoringu). Lietotāji ievada attiecīgos datus, attiecīgajās tabulās, un pretīm saņem HTML kodu. Manuprāt šādu HTML skriptu nav! Vai varbūt es kļūdos? Kādu laiku atpakaļ ar kautko tamlīdzīgu saskāros! Cik atceros tai laikā tās weblapas Administrātors bija rakstījis, ka Monitoringa sistēma nestrādā, jo visi nepieciešamie faili hostējās citā serverī, un viss drīzāk viņš ir atslēgts! Un es meklēju HTML skriptu ar kuru es varētu izvilkt datus, no viena servera, un attēlot savā.

Lūdzu nepārprotiet, šis viss ir kā piemērs!

Edited by NeoX
Link to comment
Share on other sites

HTML nav skripts, bet gan izvietojums, kuram nav nekāda sakara ar konekciju veidošanu. Datus no cita servera Tu vari dabūt, izmantojot CURL, kas strādā ar PHP, vai arī ar file() f-iju nolasot sourci un ivelkot ārā datus, ko visticamāk Tu neizdarīsi, ja vien tabulai nav kāds specifisks id/name/class vai kāds cits parametrs. Un ucoz nav HTML sistēma, bet gan dinamiska HTML ģenerēšanas sitēma, ko ģenerē PHP, perl, asp .net vai kas cits.

Tātad - vari aizmirst ar HTML`u kaut ko izdarīt, jo Tu pat nezini, kas tas tāds ir.

Link to comment
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...