Jump to content
GIGN Forum

Darbs

HoLLow_LiFe
 Share

Recommended Posts

lieta tāda, esmu jau 3 nedēļas bez darba. tad nu izdomāju, ka jābeidz strādāt tur, kur es nevēlos un nav jēgas.

loģiski nonācu pie secinājuma, ka pats labākais darbs būtu saistītas ar jurisprudenci, jo mācos pa šo līniju. bet te atkal ir problēma, ka nezinu no kura gala ķerties klāt, pie kā griezties, jo esmu izdomājis, ka vislabākā prakse būtu valsts iestādē strādāt, jo tas dod arī k-kādas atlaides uz kredītu, ko esmu paņēmis, lai varētu nomaksāt studiju maksu. varbūt, ir kāds, kas strādā valsts iestādē vai vienkārši zin, kur man griesties. izklausās stulbi, bet es tiešām neesmu lietas kursā, kas un kā, plus nav man kam pajautāt īsti.

ceru, ka kāds spēs te ko līdzēt vai ieteikt.

P.S. valsts darbs nav obligāts, bet saistītam ar jurisprudenci gan. tik jāņem vērā, ka es vēl mācos un mācos dienas maiņā, kas to visu nedaudz apgrūtina.

es bezdarbniekos iestāties nevaru (man liekas), jo neesmu nostrādājis attiecīgo laiku :)

daļēji atrisinājis savu interesi esmu, ne šeit, bet pakonsultējos ar vienu juristu. var lokoties ciet.

paldies, kas mēģināja palīdzēt.

NVA (Nodarbinātības valsts Aģentūra). Tas ko tu nesaņemsi, jo neesi nostrādājis attiecīgos gadus (šķiet, ka bija vajadzīgi vismaz 2 pilni gadi) ir bezdarbnieka pabalsts.

Nop, pietiek ar 9niem meneshiem. :thumbsup:

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
 Share

• Create New...