FraGment Posted November 5, 2008 Report Share Posted November 5, 2008 (edited) sor,laikam 8800gt Nice, džekiņ tev ar galvu ir dirsā. Man ir E8400 procesors, kas uzdzīts līdz 3.4 Ghz. Crosfire režīmā saslēgtas 2 HD4870 1gb videokartes un 3GB ocZ 1066 mhz rams. Un es nevaru Crysis uz max bez lagiem uzspēlēt un tu vari? yeah right. Ierauj pierē. Un visticamāk par tavu 15" collu monitoru nerunāsim. Dx10 rij mazāk resursus? Nē nu tu tak esi dabas brīnums. Edited November 5, 2008 by FraGment Link to comment Share on other sites More sharing options...
Glud!naTajs Posted November 9, 2008 Author Report Share Posted November 9, 2008 Ir viena mega liela problēma ar jauno kasti. Visu saliku, OS uzinstalēju (Xp), driverus arī uzinstalēju, bet, viens liels bet. Kompis ielādē windowsu, kaut ko čakarējos netā, un pēkšņi viss uzkarās, un nekas neiet uz priekšu. Ne kas cits nelīdz kā izslēgt kompi ar pogu. Un tā vislaik, 2-5 minūtes viss iet ok, un pēkšņi uzkarās. P.S Antivīruss ir. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dyversant Posted November 9, 2008 Report Share Posted November 9, 2008 hmm.. ceru ka tu zini kas un ka ir procesora pievienoshana + termopasta .. var gadities ka to esi sudigi uzlicis un kompis karst nost.. veel variants - RAM.. pamegjini memtest?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Glud!naTajs Posted November 9, 2008 Author Report Share Posted November 9, 2008 (edited) Protams, ka termopasta ir uzsmērēta. Man jautājums, kas par ventilātoriem ir pwr fan un cha fan? Man ir aizdomas par videokarti. Kad kompis lādē biosu, videokartes ventilātors griežas ar tādu troksni un ātrumu, bet kā sāk lādēt windowsu, ventilātoram nometas apgriezieni un pazūd arī troksnis. Un vispār videokarte visa ir normālā istabas temperatūrā, bet labais apakšējais stūris ir nežēlīgi karsts. Edited November 9, 2008 by Glud!naTajs Link to comment Share on other sites More sharing options...
~ jeyna ~ Posted November 9, 2008 Report Share Posted November 9, 2008 Man arī sākumā nereāli griežas ventilators, kad slēdz iekšā, un arī pieskaroties pirkstu var apdedzināt, tas, manuprāt, nav pie vainas. Link to comment Share on other sites More sharing options...
van Helden Posted November 9, 2008 Report Share Posted November 9, 2008 (edited) Man ir aizdomas par videokarti. Kad kompis lādē biosu, videokartes ventilātors griežas ar tādu troksni un ātrumu, bet kā sāk lādēt windowsu, ventilātoram nometas apgriezieni un pazūd arī troksnis. Un vispār videokarte visa ir normālā istabas temperatūrā, bet labais apakšējais stūris ir nežēlīgi karsts. PWR fan = barokļa ventilators CHA fan = ja nemaldos ir korpusa ventilators Un par problēmu, pavēro kas notiek ar temperatūrām, caur everest. Edited November 9, 2008 by van Helden Link to comment Share on other sites More sharing options...
dyversant Posted November 9, 2008 Report Share Posted November 9, 2008 labais apakshejais stuuris ir VIDEO RAM.. hmm.. vai tie aiz karstuma nevareetu freezot? pamegjini palaist windows safe mode. ja tur nekaraas tad zini ka win kjeernelii kautkas nav pa kkjekji Link to comment Share on other sites More sharing options...
Glud!naTajs Posted November 9, 2008 Author Report Share Posted November 9, 2008 Nu procesora temperatūra ir ap 40 grādiem pēc celsija, motherboard - ap 30. Nāksies rīt zvanīt šiem un prasīt, kas varētu būt par cēloņiem šim černim Link to comment Share on other sites More sharing options...
dyversant Posted November 9, 2008 Report Share Posted November 9, 2008 tu pamegjinaji safe mode palaist win? Link to comment Share on other sites More sharing options...
0.7lb Posted November 9, 2008 Report Share Posted November 9, 2008 (edited) Vēl pastāv iespēja aizstiept kasti uz kādu uzticamu salonu, bet domājams to jau tu pats arī bez mana posta apzinājies. Edited November 9, 2008 by 0.7lb Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now