dyversant Posted October 30, 2008 Report Share Posted October 30, 2008 tatad. es butu priecigs ja kads man varetu palidzet un uzrakstit biznesa plana koncepciju shemu vai uzbuvi ( nu sauciet ka gribiet) redz manai sievai jachini biznesa plans, a mes no ta ne buu ne bee. ta ka vinja man macas par frizieri, tad tema ir par frizetavu, ja tas ko maina BP konstrukccijaa.. Jau ieprieksh paldies Link to comment Share on other sites More sharing options...
rusty Posted October 30, 2008 Report Share Posted October 30, 2008 (edited) 1. uzņēmuma juridiskais status un īpašuma daļas officiālā daļa. faktiskā, juridiskā adrese. dibinātāji - kam pider kontrolpakete - cik daļās uzņēmums sadalīts, vienas daļas vērtība. kontakinformācija, kā arī mērķis. 2. uzņēmuma funkcionēšana, vadība, nodarbinātās personas nozare, attīstība, straķēdija, darbinieki 3. Produkcijas vai pakalpojuma raksturojums vispārīgs raksturojums, kvalitāte - tās veicinošie faktori, īpašības, garantijas, serviss 4. Mārketinga straķēdija kā iekarot tirgu, reklāma, cenu politika, kā realizēt 5. uzņēmuma funkcionēšana sagāde, ražošana, telpas, iekārtas 6. konkurenti apzināt tuvākos konkurentus. viņu priekšrocības, viņu trūkumi. nesaku, ka vienīgais un vispareizākais variants. btw cik saprotu RadnR iet zviedros. viņam vajadzētu būt spējīgam daudz smalkāk un zinošāk tev paskaidrot. P.S pie mārketinga tu varētu izmantot 4P (price, product, place, promortion) Edited October 30, 2008 by rusty Link to comment Share on other sites More sharing options...
dyversant Posted October 30, 2008 Author Report Share Posted October 30, 2008 a tu vari paeditet un cilvekam kuram ar to isti darishanas nav bijis sdaprotamak iekavas pateikt kam pie ka ir jabut , tjipa piemerau, vai kko tadu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
raprock Posted October 30, 2008 Report Share Posted October 30, 2008 Novelc kādu biznesa plānu no dc++ (tur pilns ar tādiem) un taisi pēc parauga.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dyversant Posted October 30, 2008 Author Report Share Posted October 30, 2008 tur jau ir tas muzhigais watafaks ka man internets ir navigi ierobezhots rusty paldies.. es domaju ka der! ja kadam ir kas sikaks piekomentejams tad droshi! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now