Zoliidais- Posted October 29, 2008 Report Share Posted October 29, 2008 Wazzap, sāku atkal spēlēt cs - damn atkal vecās problēmas.. Iemesls kādēļ es pirms 3 mēnešiem beidzu spēlēt CS bija viens... - Man in un out bija milzīgss.!!! Vienkārši es eju un man visu laiku lago, nevis tā itkā būtu mazs FPS, bet vnk raustās, ik pa 5sekundēm atmet 1 metru atpakalj.. ;D Es piem eju uz priekshu, un tad vnk atlecu 1 metru back.. Kkads sviests, nevaru nekādīgi samierināties ;( Vai jums šeit ir kāds ģēnijs, kurs zin kā to labot ?? Attēlā redzams kāds man ir In / OUT: P.S. Lietoju ZB.** internetu... Man ir rooteris! Agrāk tā nebija! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Epix Posted October 29, 2008 Report Share Posted October 29, 2008 cl_cmdrate 101 cl_updaterate 101 rate 25000 fps_max 101 Ja tev vel lago, tad zvani provaiderim. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zoliidais- Posted October 29, 2008 Author Report Share Posted October 29, 2008 Enīi veīii ;( ----------- ko man viniem teikt ? Vienkārši, konkrēti, man cs 1.6 ir liels in / out ? ;D Vari ludzu izskaidrot ko nozime IN un OUT, tad pazvanishu un pastastisu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Norek Posted October 29, 2008 Report Share Posted October 29, 2008 Tavs in/out ir tik pat liels, kā visiem pārējiem. Tie ir pāris kbps, kam nav nekāda sakara ar Taviem lagiem. loss ir tas, kas rada lagus. to vajadzētu labot Epix`a dotajiem reitiem. ja nelabo, tad vainīgs ir nets vai serveris. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Epix Posted October 29, 2008 Report Share Posted October 29, 2008 (edited) Īsti neietilpst šis risinājums problēmas aprakstā, bet mejbī dual core procesors, bez optimizer cs lago. http://www.google.lv/search?hl=lv&q=du...mizer&meta= Edited October 29, 2008 by Epix Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zoliidais- Posted October 29, 2008 Author Report Share Posted October 29, 2008 Norek, visiem citiem maniem pazīstamajiem, un arī man agrāk in out bija 0... Tagad uzzināju, ka manam kaiminam, kas arī lieto šo netu, ir tā pati problēma. Skaidrs ir viens - provaidera vaina. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Norek Posted October 29, 2008 Report Share Posted October 29, 2008 in/out nekad nevar būt 0 (lasi - NEKAD!) tas norāda cik paketes tiek nosūtītas, cik saņemtas. ja netiek nosūtīta/saņemta neviena pakete, Tu cs nespēlētu, jo nebūtu apmaiņa ar serveri. tak pielieto galvu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now