Jump to content
GIGN Forum

Again Me

XekToR
 Share

Recommended Posts

ai ai ai

r&r, ja xeq tajaa demkaa chiitoja tad es esmu dzhindzherbredmens. Es noskatiijos demku liidz kaukaadam 6ajam raundam - nu NEKAA aizdomiiga. Tev vinsh liekas chiiteris tikai taapeec ka:

1) tev jau pirms tam bija aizdomas

2) tu visu skaties ar wh, un haljavas pienjem par "ee, to vinsh caur sienu redzeeja"

3) tu esi paaraak aizdomiigs

tas raunds kur vinsh 8 novaaca bija lielisks pieraadiijums visam. Noskaties varbuut vinju bez wh - viss taps skaidri redzams - vinjam reakcija ir normaala kad pamana pretinieku, nekaa mistiski aizdomiiga, nekaa - kex paskraida, pashauda botinjus, paskataas uz B, uzshauj taapat vien caur vaartiem, skraida taalaak. Naturaali neviena epizode nedeva ne mazaakaas aizdomas. Un taa nenotiek ar cilveekiem kas chiito.

tev tur likaas ka aiz vaartiem vinsh tieshi virsuu teemeeja - kamoon, man ir bijis kadrs kur es aztekaa iznaaku no uudens, taapat vien uzbliezhu caur durviim un kexs viens galvaa noraujas - buutu man niks tYopEriZz - mani uzreiz nobanotu, jo tas ir bijis visaizdomiigaakais kadrs man liekas kaads man vispar jebkad ir bijis. Taapeec nevajag xeq uztvert kaa parastu speeleetaaju bet kaa xeq un pienjemt ka nejaushiibas nenoraada uz to ka vinjam ir wh.

mana ticiiba vinjam saglabaajas wink.gif (nedod dievs kaadreiz vinsh patieshaam tiks piekjerts chiitojot smile.gif )

p.s.

tici man, wh VAR pamaniit ja skataas bez wh - uzreiz redzams, kaada ir cilveeka reakcija...

• Replies 57
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

2 Champions > par to banu es teicu LanCei , jo speletaajs AllwOrth tika piekjerts uz apollo serveriem par wh , mees ar asti (astute) vinju piekjeeraam gather laikaa un es mineeju Lancei kad vinsh buutu jaapieskata , jo dazhos briizhos vinsh kljuva aizdomiigs ...

paldies kad man uzticaties (macho) nu nav man tas vajadziigs (wh) bez vinja varu kaadreiz kaadu noshaut .. paldies

let's go 2 gign wink.gif

paldies par "sapratni"

eh, nu lab nav jeegas ar jums te , teikshu kaa ir. ir arii taadi cilveeki, kuri nav pilniigi daunji un lieto wh, bet tas jau nekas un ir tadi , kas maak apieties, bet tas jau vel vairak nekas.

iisteniiba nevaretu teikt ka sheit butu kaada iipasha epizode, kur varetu bljaut 100% wh, bet vienkaarshi tas ir redzams speeles stillaa, vienmer zin kur visi ir, jau gaida , kad kaads paraadiisies, kaut vai nevar zinat , ka tur buus utt...

un man patika macho, "liidz 6 roundam" , ko lai saka, malacis. ka tik nepaarcenties. un atljauj mineet, nedariji kaa es ieteicu?

eh nu lab, sapratu , ka te nav jegas, tagad tikai banoshu un skatiishos uz nepaziistamiem playeriem, tas ir njuubiem, kuriem wh var redzeet 100% , juus mani paarliecinaajaat (nu , protams, ja man neatnjems xb par shaadiem "izgaajieniem").

ps: paldies fuji, par sapratni.

nu tu stulbs esi?

vinsh NE REIZI nezinaaja kur kaads ir, ja nedzirdeeja. Tur es nezinu kam jaabuut lai wh saskatiitu... es tev saku - tas ka tu ar wh spektatoros seedi tev smagi bojaas dziivi - tikliidz kaa kaads ejot caur sienu nejaushi uzbrauks kaadam ar teemekli un tad ap stuuri ejot noshaus vinju uzreiz liksies wh....

paskaties tak no cilveeka puses - tb bez wh. Mainiit skatupunktus ir pat ljoti veertiigi. Tas ir tik veertiigi, ka es droshvien ar wh ar iechekoshu kas tur notiek. (tagad aiznjemts jo kompi paarinstaleeju wacko.gif )

un nepaarcentos gan. nafig man laiku teereet....

es tapat palieku pie sava.

var jau but ka ir daljeja taisniiba, ka var tik daudz kas izlikties, BET tomeer , lai piekjeertu kaadu iistu , kursh uzmaniigi lieto wh vajag redzet to pashu ko redz vinjshs. lab pietiek par sho temu runat, jeegas nav.

varat veert sho topicu ciet. iznakums jau ir redzams - r&r stulbs paranoikjis kuram liekas , ka visi chiito un xeq tiirs un labs speletajs. a , jaa piemirsu piebilst, ka es esmu

ja xektoram nav w/h tad es esmu sapuvis rozaa kjribis...
Edited by r&r

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
 Share

• Create New...