cash^ Posted October 21, 2008 Report Share Posted October 21, 2008 (edited) Ir laptops ar iebūvēto video karti (GMA 4500M). Draiveri sainstalēti, bet nekur nevaru atrast kā nomainīt cik MB video karte lieto un vispār man nav ne jausmas cik lieto. @ My Computer -> Properties rakstīts šitā: Tjipa max ir 796 MB, 64 MB ir pa def iedots video kartei un tos pārējos 668 MB viņa dala ar sistēmu, štoļi? Everest vispār kaut kādas muļķības rāda, BIOS'ā rāda 64 MB un nomainīt nevar. Paldies! edit: dzīvoju ar Vista Bussines uz Acer Aspire 5730. Edited October 21, 2008 by cash^ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Norek Posted October 22, 2008 Report Share Posted October 22, 2008 Dala gan. Iebūvētās video kartes izmanto RAM`u, kā savu atmiņas avotu. No vienas puses tas ir labi, jo vari uzkruķīt, cik vajag, no otrs stulbi, jo tad RAM`am ir dubulta slodze, līdz ar to viss strādā divreiz lēnāk. Viens veidz kā atvēlēt video kartei atmiņu ir biosā, otrs ir ar kādu softu. Draiveru control centrā jāieskātās, vai tur nav kāda iespēja mainīt. Link to comment Share on other sites More sharing options...
cash^ Posted October 22, 2008 Author Report Share Posted October 22, 2008 To, ka izmanto RAM es zināju. Tik liels cirvis ar' neesmu Tur jau tā lieta, ka visu laiku nevaru atrst nekādu tūli ar ko nomainīt. Bootā man teica: Videokarte pati paņem tik cik viņai nepieciešams, pašam nekas nav jāliek. Man gan viņam nav lielas ticības, bet lai nu būtu.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Norek Posted October 22, 2008 Report Share Posted October 22, 2008 Pamēģini palaist kādu mega-geimu, kur vajag 256 ramu, tad jutīsi Link to comment Share on other sites More sharing options...
cash^ Posted October 22, 2008 Author Report Share Posted October 22, 2008 NFS U2 ar medium settingiem bik lago, BF2 ar medium iet ok un CoD 4 uz minimal ir +/- žopā Vakar bija pārsteigums, ka Aero nelago un iet uz urrā Link to comment Share on other sites More sharing options...
Norek Posted October 22, 2008 Report Share Posted October 22, 2008 Tad jau viss kārtībā. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now