ExtraOrdinary Posted April 13, 2005 Report Share Posted April 13, 2005 (edited) Serveris atdzimis.. meegjinaaju ieliist shodien - nesanaaca. Paspeeleeju citaa servaa. Chiiteri pilns - blje - admini arii nav kas pabanotu izdomaaju ka jau visi te taa naak un prasa access un dod bez taaaaaadas vilcinaashanaas n kkaada diezgan mulkjiiga 60h online time pieprasiijuma uz serveriem kaa netgames tad izdomaaju paluugt uz gign: xkick - aizdomiigos izkikojam xban - 100% chiiterus un ljoti aizdomiigos banojam uun.. xslap lai pamudinaatu lames pildiit kartes uzdevumu un nekempoties visu raundu :> uun veel.. kaadu no tiem kuulajiem burtiem - kkaadu xsay vai xtsay lai uzrakstiitu kautko skaistu P.S. Taa kaa esmu diezgan leims speeleetaajs tad aatri vien nospraagstu rashojot un varu veerot aizdomiigos p.p.s. arguments - esmu vieniigais kas gan chataa savaarijies lidz top10 un forumaa man liekas arii top10 kkur esmu vieniigais kam nav nekaads access uz serva taapeec vien jau jaadod bez vilcinaashnaas p.p.p.p.p.s. vel es gribu nevis cilveecinju ar kkaadu meeteliiti kraasainu, bet gan bildiiti kad ienaaku webaa Edited April 13, 2005 by ExtraOrdinary Link to comment Share on other sites More sharing options...
NighTMerry Posted April 13, 2005 Report Share Posted April 13, 2005 mm es daudz laiak uz gign servera pavadu.. ta ka nevar teikt, ka nav kursh pabano Link to comment Share on other sites More sharing options...
spalva Posted April 13, 2005 Report Share Posted April 13, 2005 Varbūt spamoju bez ponta a varbūt nē, ja spamoju bez jēgas, tad pielieciet warn level, bet ja nē, tad ...... Es paskatījos forumu un tieši šo sadaļu, pieteikumi uz tiesībām, vnk unikāli, kā serveris ir atpakaļ atkal pilns ar džekiem, kas prasa tiesības, bet CIK NO VISIEM TIEK KEXIEM, KAS VIŅAS JAUTĀ, ZIEDOJA SERVERIM?!?!?!- Neko nesaku pa tiem, kas to tiešām darīja, bet gribu pateikt tiem, kas to nedarīja, lai džeki mazliet piedomā pie šādām tādām lietām.. Sorry par offtopic, bet nevarēju noturēties un ieraxtīju šādu textu, ceru uz adminu sapratni! Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted April 13, 2005 Report Share Posted April 13, 2005 pats tu jau ar neesi neko ziedojis betnu vispaar ordinary man nezkaapeec liekas ka tu nespeelee tik labi lai vareetu noteikt kas chiito un kas nee. Un adminu, kas paarrauga serveri man liekas pietiek. Link to comment Share on other sites More sharing options...
spalva Posted April 13, 2005 Report Share Posted April 13, 2005 pats tu jau ar neesi neko ziedojis Jā zinu bet es arī neko nejautāju! - Zinu arī to, ka pieteicos uz to ziedošanu, bet man toreiz sanāca šādas tādas problēmas un nevarēju neko ziedot. - Baigi tizli no manas puses ( runā runā, bet neko nedari), bet tā sanāca Neko negribu solīt, bet ja būs iespēja, tad skatīšos! Link to comment Share on other sites More sharing options...
hUr Posted April 14, 2005 Report Share Posted April 14, 2005 diezgan sakarigs par xb neko nemaku teikt, bet par pareejam fi4aam REc Link to comment Share on other sites More sharing options...
ExtraOrdinary Posted April 14, 2005 Author Report Share Posted April 14, 2005 (edited) macho kamoon kad speeleeju tad speeleeju ar austinjaam un klausos tos soliishus un reload skanjas un tad varbuut bez xb var kko dabuut ? again edit : + bija jau vel arii citi argumenti un shis ir tieshi 911 posts - esmu glaabeejspeeks kas jums vajadziigs Edited April 14, 2005 by ExtraOrdinary Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rayus Posted April 14, 2005 Report Share Posted April 14, 2005 Sorry par Offtopic, bet taa kaa man ir bans, tad visas tiesibas, kas ir man labprat uzdavinatu sitam dzekinam ExtraOrdinary. Ja taa var protams. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ExtraOrdinary Posted April 14, 2005 Author Report Share Posted April 14, 2005 esmu nepacietiigs @ the moment nav ko dariit un - [20:18] <daRek> EE DAVAJ KAADS IENAAK SERVERII VIENA AR WH UN AIMBOT MAUC ,UY TIKAI SEEZH UN NEKO NEDARA!! ja man buutu tad es vareetu Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted April 14, 2005 Report Share Posted April 14, 2005 es ar wormu iegaajaam un nobanojaam katrs pa vienam, taa ka... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rawen Posted April 14, 2005 Report Share Posted April 14, 2005 rec,rec,rec,rec ar smadzeneem apveltiits cilveeks[kas muusdienaas ir reta paraadiiba] un ja vins nebuus labs admins tad varat nosist mani Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pinky Posted April 14, 2005 Report Share Posted April 14, 2005 no offence, bet neesmu tevi VISPAAR redzeejis speeleejam. ja nu vieniigi tu ar kaadu citu niku speelee. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ExtraOrdinary Posted April 15, 2005 Author Report Share Posted April 15, 2005 (edited) pinky varbuut izlasi pirmo rindinju pirmajam postam ? un laika man arii nav tik daudz.. bez access nav tik jautri speeleet un tad nevelk iisti uz 20min ieliist cs. labaak tad paseezhu bik chataa. shovakar aizieshu maajaas tad iespeejams ka meegjinaashu uzspeeleet macho nu kas ir a tevi dod man access apsolu buut tikpat forshs arii serverii ! Edited April 15, 2005 by ExtraOrdinary Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pinky Posted April 15, 2005 Report Share Posted April 15, 2005 nu tad paspeelee kaadu meenesi gign'aa un pieraadi sevi kaa speeleetaaju !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted April 15, 2005 Report Share Posted April 15, 2005 pinky varbuut izlasi pirmo rindinju pirmajam postam ? un laika man arii nav tik daudz.. bez access nav tik jautri speeleet un tad nevelk iisti uz 20min ieliist cs. labaak tad paseezhu bik chataa. shovakar aizieshu maajaas tad iespeejams ka meegjinaashu uzspeeleet macho nu kas ir a tevi dod man access apsolu buut tikpat forshs arii serverii ! tu man chota atminjaa neesi palicis kaa forshs. Lai gan es tevi jaucu ar autsaideru, tas dzheks tomeer ir reaalaaks autsaideris...... pie tam, ja jau tu tur biezhi nespeelee, tad what's the point. Admini taapat parasti tur kaads ir... taa ka chiteri, ja paraadaas, tad ne uz ilgu laiku. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ExtraOrdinary Posted April 15, 2005 Author Report Share Posted April 15, 2005 i hate you, i hate you, i hate you, i hate you evilmacho Link to comment Share on other sites More sharing options...
ExtraOrdinary Posted April 15, 2005 Author Report Share Posted April 15, 2005 man taa parastaa speeleeshana ne paaraak saista ja par kkaadu GM vai adminu buut tad vel var paskraidiit, bet buut par ordinaaru playeru man nevelk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pinky Posted April 15, 2005 Report Share Posted April 15, 2005 nu tad pieveersies kristiigajai ticiibai un esi advanceets muuks ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Outsider Posted April 16, 2005 Report Share Posted April 16, 2005 (edited) tu man chota atminjaa neesi palicis kaa forshs. Lai gan es tevi jaucu ar autsaideru, tas dzheks tomeer ir reaalaaks autsaideris...... pie tam, ja jau tu tur biezhi nespeelee, tad what's the point. Admini taapat parasti tur kaads ir... taa ka chiteri, ja paraadaas, tad ne uz ilgu laiku. ko tu te mani veel jauc iekshaa? p.s nu ordinaryam smadzenes itkaa gudras , bet vai csaa vins objektiivi varees noteikt , ka kaads chiito , nu nez... Edited April 16, 2005 by Outsider Link to comment Share on other sites More sharing options...
ExtraOrdinary Posted April 16, 2005 Author Report Share Posted April 16, 2005 un tagad gribu vel arii votemap Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pinky Posted April 16, 2005 Report Share Posted April 16, 2005 IMHO - nevarees Link to comment Share on other sites More sharing options...
ExtraOrdinary Posted April 16, 2005 Author Report Share Posted April 16, 2005 Pinky aizveries un priecaajies ka visiem apnika runaat par tavu seksuaalo orientaaciju. Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted April 16, 2005 Report Share Posted April 16, 2005 vot votemap - par to veel vareetu padomaat... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ExtraOrdinary Posted April 16, 2005 Author Report Share Posted April 16, 2005 (edited) izspeeleeju tikko de_nuke - 21-10.. saakumaa uz eko, sakraaju awp un forshi ar to pashkjaidiju un beigaas paaris pashnaavnieciskie izgaajieni kur nebija ceriibu uz uzvaru, peedeejie 2 fragi - skaisti headshot ar defender jaanokachaa demku un jaameegjina muuvii uztaisiit + redzeeju vienu chali kas stipri aizdomiigs bija, bet tad pazuda.. varbuut tomeer kick varu dabuut ? Edited April 16, 2005 by ExtraOrdinary Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pinky Posted April 16, 2005 Report Share Posted April 16, 2005 (edited) Pinky aizveries un priecaajies ka visiem apnika runaat par tavu seksuaalo orientaaciju. man nav nekas pretii par to parunaat, klausos ! p.s. man prieks, ka tu esi cs dievs un visaads citaads uuber geks ! Edited April 16, 2005 by Pinky Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now