GOMA smile Posted October 20, 2008 Report Share Posted October 20, 2008 Šodien pa ieejot gign foruma man viens lietotājs nenosauksim viņa niku raksta : Sveiks , tātad Man ir sms shops un gribu , lai tu viņu uzlauz , gribu pārbauldīt vai to spēsi http://www.playline.lv/shop Gaidu PM , ja sanāks Un es atbildu no kura laika tu domā ka es to spētu ??es vairs neenodarbojos ar sitiem sūdiem man ir vienalga uz tavu webu utt Šitas ir drošvien martiņa veidotais tapēc uzprasi viņam vai ari tam kas viņu veidoja +es ari google varu atrast sms shop un tapē izaudz Taja shopa visi scripti ir atrodami google vai cita shopa pa 35 santimi izdoma kautko orginalaku nevis kopē no citiem un pectam lepojies Es negribu graut bet celt... Link to comment Share on other sites More sharing options...
amniijs Posted October 20, 2008 Report Share Posted October 20, 2008 (edited) Jo tu negribi graut, bet celt. Edited October 20, 2008 by amniijs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hugo Posted October 20, 2008 Report Share Posted October 20, 2008 atlausi paspiest sev roku? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Norek Posted October 20, 2008 Report Share Posted October 20, 2008 Kapēc jātaisa tik bezjēdzīgi topiki, kuri tikai Tev liekas smieklīgi ? Priekš tam ir vecāki, kam lielīties, jo viņiem ar Tevi jālepojās, ne jau mums. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts