klaavs24 Posted October 20, 2008 Report Share Posted October 20, 2008 Man serverī ir tāda problēma Kad parasti nomainas mape man automātiski pārslēdzas uz FF! Tas CSDM serverī ,ja varat palīdzat! Un velviens jautājums Varētu lūdzu pateikt kur varētu HOSTĒT web?? Man tas it svarīgi PAldies jau iepriekš Link to comment Share on other sites More sharing options...
*jancis38* Posted October 20, 2008 Report Share Posted October 20, 2008 (edited) Izklausās ka tev ir defaultā konsole, tādejādi netiek pēc mapes maiņas exec'ots server.cfg fails. Tavas problēmas risinājums ir vai nu ievietot shortcut targeta -console, vai arī +exec server.cfg Hostingu gan varēji pameklēt google. EDIT: Ja pareizi sapratu tavu servera problēmu, tad risinājumam jāpalīdz. Tik tagad sāku domāt, kas pie velna ir FF, ja es to sapratu kā friendlyfire tad viss ok. Protams pašam server.cfg failam arī ir jābut papildinātam ar vajadzīgajām komandām. Edited October 20, 2008 by *jancis38* Link to comment Share on other sites More sharing options...
klaavs24 Posted October 20, 2008 Author Report Share Posted October 20, 2008 Nu jā bet mēs tur k-ko nemamies, bet tāpat katru mapi mums jaiet amxmodmenu un jālie Nekas nekad nesanāk Nu jā es google meklēja ,bet tākā es neko daudz nesaprotu no hostinga aks labs kas slikts tapēc parasiju šeit Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now