samuray Posted October 13, 2008 Report Share Posted October 13, 2008 šo te balsošanas topiku bija diez gan sarežģīti uztaisīt, jo lielākā daļa komiksu ir, teikšu atklāti, SŪDI, ne komiksi. pirmām kārtām jau man besīja tas, ka reti kurš bija atvieglojis man darbu un uzrakstījis komiksam nosaukumu, lai nebūtu jāraksta jancis38 darbs #1, jancis38 darbs #2 utt. Vēl ievēroju, ka ir tādi, kas nemaz nezin, kas ir komikss un ir iesneiguši kaut kādus kustīgus SŪDUS. Par gramatikas un pareizrakstības kļūdām šoreiz nerunāšu, jo tās bija gandrīz katram. Reāli no visiem komiksiem varēju atlasīt kādus 5, par kuriem jūs varētu balsot. Beigās tomēr izdomāju, ka būšu demokrātisks un došu vērtēšanai 15 komiksus/SŪDUS par TF2/CS tēmu un 8 par citām tēmām. Pie tam jābalso ir atsevišķi gan par vieniem, gan otriem, jo ir pagrūti vērtēt šīs abas tēmas kopā. Nobeigumā vēl gribētu dot info tā tīri jūsu zināšanai - komikss. Ķerames pie kategorijām: TF2/CS komiksi 1. SAS^MAN darbs #1 2. TF2 before mision 3. Sūdos līdz ausīm 4. RJ8 darbs 5. cronat darbs 6. vincister darbs 7. lil_nigga darbs 8. SpawN'a un allen'a nedienas 9. jancis38 darbs #1 10. jancis38 darbs #2 11. Dj EriX darbs #2 12. Dj EriX darbs #3 13. Edza15 darbs 14. Smash It! 15. sulik darbs Citi komiksi 1. ņīd for spīd! 2. zut1s adventures in iraq war 3. The Story of GEAR 4. rusty darbs 5. hairdude v1 6. suricata 7. rustijs ir resns 8. mario vs pikachu Link to comment Share on other sites More sharing options...
minds Posted October 13, 2008 Report Share Posted October 13, 2008 es nobalsoju par savu uuber mega kruto, mazliet nereaalo bet tomeer kruto darbu Link to comment Share on other sites More sharing options...
drinkits Posted October 13, 2008 Report Share Posted October 13, 2008 Stulbi, ka darbu vērtēšana tiek nodota visiem gign.lv reģistrētajiem lietotājiem. Labāk būtu žūrija, jo tgd pastāv draugu būšana. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Oddish Posted October 13, 2008 Report Share Posted October 13, 2008 Ja man uzvarētājs nepatiks, es pasludināšu kādu citu XD2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
minds Posted October 13, 2008 Report Share Posted October 13, 2008 XD2 ur so iivel cmon balsojat par mani Link to comment Share on other sites More sharing options...
naziic Posted October 15, 2008 Report Share Posted October 15, 2008 Jobani, ka nevar tikai par tf2 komiksiem balsot, tie 'citi' ir diezgan lieli mēsli par, kuriem nevēlos balsot. fix this. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cronat Posted October 15, 2008 Report Share Posted October 15, 2008 Piekrītu ''naziic'', varbūt var uztaisīt kaut kā atsevišķi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
*jancis38* Posted October 15, 2008 Report Share Posted October 15, 2008 Es nobalsoju par savu darbu, vēlos savā ipašumā iegūt TF2 regoto niku, bet kurš gan no sūdaino komiksu izveidotājiem to nevēlas. Savukārt par citu komiksu balsošanu nobalosoju par rusty darbu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RJ8 Posted October 15, 2008 Report Share Posted October 15, 2008 nobalsoju par sulik un kaamis darbiem ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
minds Posted October 15, 2008 Report Share Posted October 15, 2008 emmm kad beigsies balsoshana? Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted October 15, 2008 Report Share Posted October 15, 2008 Istenibaa te tagad ta uzmetot velreiz aci sulika darbam,tiri toch taa neko Link to comment Share on other sites More sharing options...
samuray Posted October 16, 2008 Author Report Share Posted October 16, 2008 kad beigsies balsoshana? hvz, jāsarunā ar macho Link to comment Share on other sites More sharing options...
rusty Posted October 17, 2008 Report Share Posted October 17, 2008 vot tas gan ir stulbi - balsot par savu darbu. domāju, ka šīs balsis vajadzētu atņemt (btw sams un pārējie tak var redzēt, kas par ko balsojis, isn't that so?). Link to comment Share on other sites More sharing options...
samuray Posted October 20, 2008 Author Report Share Posted October 20, 2008 es domāju, ka šodien varētu būt pēdēja balsošanas diena... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts