nX.` Posted October 7, 2008 Report Share Posted October 7, 2008 (edited) Ehh nebiju skolā 1 nedeļu un vairāk neko nesaprotu, iekš ms dos, jo vienkārši nezinu kommandas. Ceru, ka šeit ir cilvēki, kas man varētu palīdzēt...tātad attach pievienoju vienu darbu, ko vajag izpildīt - kāds nevarētu palīdzēt un to izdarīt? Un būtu ļoti labi, ja pierakstītu šeit komandas, kādas tika izmantots ar mazu aprakstu, ko kura komanda dara. PS. Tur kur prasīts rakstīt uzvārdu tā arī rakstat - uzvārds...to vēl es protu izlabot Edited October 7, 2008 by nX.` Link to comment Share on other sites More sharing options...
nX.` Posted October 7, 2008 Author Report Share Posted October 7, 2008 Okey necerot uz parāk lielu palīdzību, jau daļu ar googles palīdzību izpildīju pats. Tomēr dažus gan es vēl nesapratu. Piemēram šie: Noskaidrot OS versiju un iegūto informāciju ar atbilstošās komandas palīdzību ierakstīt failā katalogā DIVI ar nosaukumu versija.txt, Cik man google priekšā teica, tad windows versiju var noteikt ar komandu ver, bet ar kādu komandu viņu pēc tam ierakstīt failā? Nu ne jau ar roku? Katalogā TRIS iekopēto failu mans.txt pārkopēt uz katalogu VIENS, pārsaucot to par darits.txt, Okey kopēt es māku...,bet kā var reizē kopēt + pārsaukt failu? Kataloga VIENS satura informāciju saglabāt turpat ar nosaukumu kat.txt, Par šito man vispār nav nekādas nojēgas.... Un tad vajag izveidot to automat.bat, kur es tālāk par 3 punktu netieku. PS. Atvainojos par dublepostu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Norek Posted October 7, 2008 Report Share Posted October 7, 2008 versiju ierakstīt failā var ver > asd.txt tāpat arī jebkuras citas komandas atbildi ieraksta failā šādi. 1.1.D: diskā izveidota mape ABC, mkdir D:/ABC 1.2.Mapē ABC izveidotas mapes XXX un YYY, mkdir D:/ABC/XXX,YYY 1.3.Mapē XXX iekopētu visas datnes no C: diska mapes VC, kuru nosaukums sākas ar burtiem ?vc....?, copy C:/VC/vc* D:/ABC/XXX 1.4.No mapes XXX uz YYY pārvietotu tikai tās datnes, kuru paplašinājus ir ?.com?, move D:/ABC/XXX/*.com D:/ABC/YYY 1.5.Datni ?vc.com? pārsauktu uz ?volkov.com?, rename vc.com volkov.com 1.6.Mapē YYY tiktu izveidota teksta datne ar nosaukumu atb.txt, kurā ierakstītu savu vārdu, uzvārdu, kursu (šī uzdevuma izpildē pieļaujama datu ierakstīšana no klaviatūras un manuāla teksta redaktora aizvēršana), notepad asd.txt 1.7.Datnei atb.txt tiktu pievienots mapes YYY satura saraksts, dir D:/ABC/YYY > asd.txt 1.8.Datnei atb.txt beigās tiktu pievienots arī sistēmas laiks un datums (atceramies kāpēc notiek komandas izpildes aizture), nav ne jausmas 1.9.Mapi ABC ar visām apakšmapēm pārkopēt uz disketi, move D:/ABC A:/ 1.10.Izdzēst mapi XXX ar visām datnēm, del D:/ABC/XXX 1.11.Pārdēvēt datni atb.txt par atb.pas, rename atb.txt atb.pas Link to comment Share on other sites More sharing options...
nX.` Posted October 7, 2008 Author Report Share Posted October 7, 2008 Okey...tagad man lielākā daļa ir izpildīta. Tikai es vēl nesaprotu šo: Katalogā TRIS iekopēto failu mans.txt pārkopēt uz katalogu VIENS, pārsaucot to par darits.txt, Un no 17 punkta arī lielāko daļu nesaprotu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Norek Posted October 7, 2008 Report Share Posted October 7, 2008 17. punktā ir standarta darbības, kuras vari atrast uzrakstot "help" Katalogā TRIS iekopēto failu mans.txt pārkopēt uz katalogu VIENS, pārsaucot to par darits.txt, copy TRIS/mans.txt VIENS/darits.txt how hard could that be. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now