Jump to content
GIGN Forum

Magic: The Gathering


amniijs
 Share

Recommended Posts

Vakar sanāca šo spēli uzspēlēt. Un jāsaka, man viņa iepatikās. Lai gan viņu vēl simtprocentīgi neesmu iemācījies, taču spēles pamatus esmu apguvis.

Pamatā tā ir kolekcionālo kāršu spēle, kuru radījis ir Ričards Garfilds (Richard Garfield). Ja man šī spēle būtu ar kādu jāsalīdzina, tad es teiktu, ka viņa ir līdzīga Yugioh spēlei, taču es teiktu aplami. Patiesībā Yugioh ir līdzīga šai spēlei.

Tātad, spēle jāspēlē dueļļa formā, tas ir, 1 pret 1. Bet ir arī iespēja spēlēt pa vairākiem. Uzvar tas, kurš pirmais reducē sava pretinieka "dzīvības punktus" no 20 līdz 0. Ir, ja tā var teikt, 5 rases: Baltie, Zilie, Melnie, Sarkanie un Zaļie. Aj, blad... Wikipedia.

Šeit ir mājaslapa.

Videopamācība:

Part 1

Part 2

Part 3

Part 4

Part 5

Part 6

Šai spēlei ir arī online klients, kas ir diezgan forši. Viņu var novilkt šeit:

http://mtgoinstaller1.onlinegaming.wizards...OIII_Helper.exe (Atvainojiet, iepriekš nepamanīju, jo rakstīju šito, paralēli instalējot spēli, bet lai spēlētu, ir jāmaksā.)

Tas dod iespēju viņu spēlēt nepērkot pašu kāršu komplektu. Lai gan interesantāk ir spēlēt dzīvē ar draugiem, nevis virtuāli. Jo tad Tu vari parunāt ar viņiem par Evitiņu un viņas simpātījām un arī par to meiteni, kas dejo kā mauka. Un pieticīgi pasmieties.

Labprāt šo spēli ar kādu uzspēlētu. .....un varbūt pat varētu uzrīkot kādu turnīriņu.

Edited by amniijs
Link to comment
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...