Jump to content
GIGN Forum

Php Login Scripts Un Savs Webs


RaaapuLis
 Share

Recommended Posts

Tatad esiet atkal sveicinati ;) Sen neesmu neko rakstijis, un beidzot atcerejos par gignu :D

Tatad man ir pashtaisits logi nregioster sistema un webs. Protams login register sistemai nau nekada dizaina un kkas taads, vnk kods, un kaa lai es vinju ielieku webaa, nu kkur malinjaa kaa gignaa? lai buutu nu itkaa iframe effekts, tikai bez pasha iframe taga. Un ar php include kaa panaakt kad piem nospiezh itkaa to login uzreiz parmet uz parasto failu, nevis ielade turpat kur bija logins.

Cerams kaut ko saprataat :D

Link to comment
Share on other sites

Ja labi padodas angļu valoda tad apmeklē www.php.net, ļoti daudz informācijas par php, tā funkcijām, bugiem etc..

Labajā augšējā stūrī kur ir "search for" ieraksti iebkuru funkciju, parādīsies sīka informācija par šo funkciju, un daudzi piemēri kā viņu lietot :)

Link to comment
Share on other sites

n0r3k arii kaa if then else mekleju neko neatradu :/

varbut tu varetu pateikt ka ievieot pliku loginu register parastaa html maajas lapaa, lai buutu piemeram ka gignam kautvai, lai nestaigaa piem kad nospiezh ielogoties, tad uz to login.php, kad iziet tad logout... bet uzreiz nu taa kaa ifreimaa mainaas tiaki noteiktaa elementa saturs. Ar include parasti nemaku, itkaa raada smuki, bet kad ielogojies aiziet uz formas action adresi...

RMX angelnee man 9 un php.net protu lietot, katru miilju briivu briidi labpraat nevies dr ieeju bet gan palasu kaut ko interesantu php.net ;) ari tu varetu palidzet, ja zini ka ievietot to login/reg majas lapaa :D

Link to comment
Share on other sites

Formas action adrese var būt arī tā pati adrese, kurā forma atrodas. Ja viņa tev ir index.php, vari nenorādīt nekādu action adresi ( tipo action="" ) un viss nosūtīsies uz to pašu lapu.

Tad lapas sākumā veic pārbaudi, vai forma ir nosūtīta ( piemēram, isset($_POST['submit']) ) un veic vajadzīgās darbības.

Ja useris ir ielogojies, izdrukā login formas vietā kaut ko citu vai neko.

Link to comment
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...