Jump to content
GIGN Forum

Acc @ Gign Tf2


Kefiirs666
 Share

Recommended Posts

Sveiki!


Vēršos pie Jums ar lūgumu pēc access uz GIGN TF2 servera!


1) Kāpēc rakstu?
* Tāpēc, ka spēlēju GIGN TF2 serverī samērā bieži Rekur stati! (Paskataties TOTAL ONLINE TIME) un arī ļoti bieži redzu serverī čīterus (aimi, wh, nospread, speedhack, vanquish u.t.t) Un rakstu arī tāpēc, ka mans iepriekšējais access pieteikums neizdevās!
Tāpēc gribu lūgt dažus access flagus, lai varētu nobanot čīterus, nogagot pārsvarā krievus, kuri ĻOTI lamājas (ja nedaudz lamājas, tad parasti negago), lai varētu uzlikt votemap (jo ĻOTI daudziem besī, ka DUSTBOWL's iet kādu nedēļu un neviens neuzmet voti (ar RTV neko nevar izdarīt) un izkikot kadu (piemēram, to, kam pings = 1000)
2) Pirkta spēle man ir - STEAM_ID: STEAM_0:0:19090009
3) Ar SourceMod māku apieties, esmu adminējis arī vienā TF2 serverī un dažos CS:S serveros!
4) Neliels citāts no WORM teksta par tiesību piešķiršanu un manas atbildes:
5. Padomaa par cilveeku atsauciibu par tevi* Es domāju, ka esmu regulārs GIGN TF2 servera apmeklētājs un TIEŠĀM ESMU TO PELNĪJIS!
* Cilvēku atsaucība tiešām ir liela, jo gandrīz VISI servera spēlētāji mani pazīst!
5) No administratoriem mani varētu ieteikt, es teiktu: Traffic un varbūt Monkey D. Luffy
6) Regots niks man būs, apmēram, šomēnes! TIEŠĀM BŪS!

Ja access pieteikums tiks pieņemts, centīšos administrēt kārtīgi un nekādus sūdus netaisīšu un arī neesmu taisījis!

P.S Monkey D. Luffy - apsolu, ka vairs nekad nerakstīšu to F10 joku! Edited by Kefiirs666
Link to comment
Share on other sites

:10cm: Kefirčik, nu nezinu ko teikt. Vienu reizi tevi serverī nosaucu par lohu un tas arī viss. :D Negribu būt ļauns, bet tāds smiekls sanāci sevi te ieraugot. Es ar tevi vispār neesmu komunicējis izņemot to, ka tevi nosaucu par lohu un viss :D Es pat administrators neesmu un man tf2 serverī online time ir tik niecīgs, kas es pats neesmu nekāds ieteicējs.
Link to comment
Share on other sites

Man žilbst acis tadu pieteikumu lasot...nah jalieto kaut kadi krasaini teksti? Par to, ka tevi pazīst gandrīz visi servera spēlētāji, es nebūtu drošs. Un cik tu man esi palicis atmiņā - ne no labākās puses, jo sakot visiem general čatā "unlock all achievements - press F10", tu serverim nekadu labumu nedod. Vopšem, es neņemos par tevi spriest un tāpēc palikšu neitrāls...

Link to comment
Share on other sites

Es ļoti ļoti atvainojos ka es te kautko ierakstu, bet padomājat 2x pirms sakat nē.

Serverī tiešām ir ĻOTI daudz čīteru, un adminu arī nav tik ļoti bieži cik gribētos.

Šis indivīds spēlē diezgan bieži, vismaz es esmu manijis viņu ļoti bieži spēlējam.

Pēdējās dienās gan godīgi sakot neesmu spēlējis, bet šitam čalim varētu uzlikt tiesības.

Tāpat tās tiesības nav mūžīgas, ja sūdus savārīs, tad tik pat ātri bez tiesībām paliks.

EDIT: Jā, tas debīli krāsainais pieteikums krīt uz nerviem.

Un tad vel tie debīlie teksti no tavas puses...

Visi tie F10 etc. šiti...

EDIT #2: Bļē, laikam man te neko nevajadzēja vispār rakstīt, būtu baigi forši ja mans posts tiktu izdzēsts.

MaX man šo to atgādināja...

Edited by *jancis38*
Link to comment
Share on other sites

mhm. un ja arī iegādāsies vēlaizvien nedomāju, ka tev būtu jāpiešķir šīs tiesības. iemesli ierpeikšējie + šis jaunums par f10. kāpēc nevēlies palikt vnk normāls spēlētājs? tādus ar vajag :)

un ja ir tik traki ar čīteriem ''ļoti bieži redzu serverī čīterus'' . lūdzu. tiešām - lūdzu raksti topikus un mēs tos izskatīsim. reportētu kādus 5 gabalus un tas tev uzreiz kā sakarīga rekomendācija admina tiesībām. tākā tu tikai čīkstī, bet necenties darīt - neatbalstu.

Link to comment
Share on other sites

Nedomāju, ka GIGN'am ir vajadzīgs vēl kāds admins, kas izkrāso topikus. Pietiek jau, manuprāt, ar diviem izteiktiem idiotiem, kas ir CSDM admini. Ar to es nekādā veidā nenorādu uz Kefiirs666 stulbumu, jo ar viņu neesmu pietiekami daudz kontaktējies, lai to tik skaļi apgalvotu, bet pāris iezīmes runā pašas par sevi, kas arī veido manu nostāju tādu, kāda tā ir, proti, ka nekādas tiesības serverī viņam piešķirt nevajadzētu. Vismaz tuvākajā laikā, jo cilvēki pieaug, mainās u.tml. *pasmej par savu naivumu*

Kefiirs666, tu tiešām domā, ka vienīgais kritērijs, pēc kura kandidātus vērtē attiecībā uz privilēģiju piešķiršanu, ir ilgais laiks, ko tie pavada serverī? Tas, protams, ir svarīgi, bet nedomāju, ka tam jābūt par noteicošo un ceru, ka tā nepārvērtīsies par tendenci GIGNā. Piedod, nekas personīgs. Tas vienkārši skaistākas nākotnes vārdā. :)

Link to comment
Share on other sites

Esmu kategoriski PRET!!! Shis ir viens liels berns! Man jau apnika vinjam likt GAG'us! jo pa labam vinsh nesaprot!!!! Un vel vinsh taisas pardot savu steam acount!!! :superlol: vel bonus ACC! :superlol: tad tochna kads nopirks!!!

Patiesham serveri loti daudz chiteru... bet tas nau iemesls dot katram Kefirchikam tiesibas!

Piemeram _mazylis, endreu, TEMACTblu un vel dazhi caur "steam community" pazinjo man ka serveri ir chiters!!!!!! par to vinjiem lils paldies!

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...