macho Posted March 27, 2005 Report Share Posted March 27, 2005 taatad. KRUTAAKAAS OLAS konkurss. Veelams taas kas ir vistu izdeetas (nav gan obligaati) lieciet savas bildes sheit yo yo yo. focheejiet kameer variet aaaij aaij aaij! es te savas un paareejaas savas lokaalaas bandas bildes ielikshu nedaudz veelaak - tagad ciemos pie gotiem jaaiet. taa ka lai tad kad es esmu atnaacis jums lai te buutu respektablas bildes iekshaa aaij! Link to comment Share on other sites More sharing options...
fragMachine Posted March 27, 2005 Report Share Posted March 27, 2005 bet ja man vispaar taadu nav ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted March 27, 2005 Author Report Share Posted March 27, 2005 nu tu padomaa ko tu dariitu teiksim konkursaa - cilveeks - praata asinaataajs, un dari sheit kaut ko liidziigu... teiksim nepiedalies Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted March 27, 2005 Author Report Share Posted March 27, 2005 http://83.223.133.20/macho/olas Link to comment Share on other sites More sharing options...
ojaars Posted March 27, 2005 Report Share Posted March 27, 2005 lol! tev nu gan ir stulbi draugi, ka kraaso olas - es to beidzu dariit 8 klasee. ziniet, pa sitiem diviem gadiem nemaz nav gribeejies kraasot bet vatever - man visvairaak patiik kazha - dodu cetras acis. otraa vietaa matainais ar austinaam (satans - dodu tris ar pus acis treshaa vieta liktu olas ar monstriem - ta kas triis reizes - dodu triis acis... ja man buutu fotoaparaats, tad vareetu ielikt vienu ar skruuveem tik un taa juus (un juusu draugi arii) esat sik Link to comment Share on other sites More sharing options...
Flea Posted March 28, 2005 Report Share Posted March 28, 2005 macho, man no ta izpuskota kivi gandriz uz augsu parava... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ExtraOrdinary Posted March 28, 2005 Report Share Posted March 28, 2005 a man jau visas sasitaas un apeedaas Link to comment Share on other sites More sharing options...
meniks Posted April 1, 2005 Report Share Posted April 1, 2005 taa kivi ola ir reala. njaa, pats lieldienas nesvinu un olas nekraasoju (meibii tape, ka man olas negarsho ), jo galu gala tip ja sitoties pakaash, ta ola ir jaaapeed Link to comment Share on other sites More sharing options...
ExtraOrdinary Posted April 2, 2005 Report Share Posted April 2, 2005 meniks es ar olas needu un sasitaas atdodu vecaakiem lai eed Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dream Posted April 2, 2005 Report Share Posted April 2, 2005 kazhaa ir vienkaarshi labaakais !!! (kaa man pietruuka shii smailii feica ) tas ar austinjaam arii bija labais Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now