Jump to content
GIGN Forum

Dīkstāve


macho
 Share

Recommended Posts

Man tikko ienвca prвtв, ka gignв varзtu uzorganizзt kaut ko interesantu. Tf2 turnоru perhaps (normвlu 6vs6 nevis kaut kвdu tur 1vs1 sыdu)? Pavоdзja jau te kaut kad tвda doma, bet noslвpa nedaudz. Varbыt uz rudens skolзnu brоvdienвm varзtu kaut ko saиiтоt. Tournament mфde jau ir automвtiski iestrвdвta paрв tf2, tв ka nekвds baigais darbs pat nebыtu jвiegulda.

Citвdi kaut kв garlaicоgi, nekas оsti nenotiek. Vai varbыt vajag kaut kвdu... nezinu... citu sыdu? Pasviediet man kвdu ideju.

Ko es varзtu darоt? (jo bыsim reвli, neviens cits te neko nedarоs). Pat neskatoties uz to, ka manвs interesзs jau labu laiciтu nav cilvзku piesaistорana gignam, tвpat gribвs kaut ko inиоgu padarоt. Рosvзtdien, ja man sanвks laiks es оstenoрu savu ideju, kura man bija jau ПOTI sen. Vispвr jвuzliek sev atgвdinвjums.

Vajag darоt kaut ko praktisku ne? Hmm, varзtu uztaisоt interviju. Jвaizraksta valvei, varbыt viтi atbildзs. O, neslikta ideja, tв arо darорu.

bet vispвr ar kaut ko praktisku es domвju нipa paтemt lвpstu, iziet вrв, uzrakt, nofoизt, tad nezinu, izdarоt kaut ko smieklоgu, teiksim iemest tur popkornu, apbзrt ar zemi un ... nu нipa kaut ko tвdu (piemзrs depresоvs sыds, bet zato praktisks)

з. jв. ko es gribзju ar рo topiku? Laikam neko, pats ar sevi parunвties, moр jums bыs kвda laba ideja starp tiem daudzajiem рitiem kas te bыs.

go have a blast, kids. оpaрi debоlus postus gan es dzзsорu, tвpзc iztiksim bez "EE LOL NOFILMЗ TO KВ TU ИURВ!!!!"

Link to comment
Share on other sites

Diez gan prakstiski būtu aizbraukt piektdien uz centru, pieliet purnu. Tā kreatĪvākas idejas rodas. It sevišķi no rĪta, irc`ā. Jā, macho, tas ir par Tevi :D

P.S. Nez kapēc nestrādā mazais Ī. Gan jau, ka atkal kāds alt+i schortcuts uzlicies.

EDĪTE : Lan pārtijs ir tĪri laba doma. Ir tikai problēma. Kompju pārvadāšana`n`shit. Es varētu samaksāt kādam, lai savāc mani ar visu kompi :)

Link to comment
Share on other sites

gign allstars sūkā dirsu, tur reti kad ir kaut kas interesants un uz beigām viņš visiem piebesī. Ja kāds grib baigi organizēties un to taisīt - lūdzu.

lan pārtijs? nez, tā ideja man personīgi arī tā ne visai, man parasti pa brīvdienām ir viskaut kas ko darīt (bet jūs jau droši drīkstat organizēties, ja man sanāks laiks, es ar piebiedrošos). Lai gan īstenībā var uzinstalēt hamachi un taisīt lan pārtiju no mājām.

es biju vairāk domājis kaut ko interesantu lapā iebāzt. ā, nu jā, man patika tā ideja par meilu valvei, tikai jāizdomā, ko es gribu prasīt.

Link to comment
Share on other sites

nezinu, bija slinkums lasīt citu postus, bet nu ieteikšu pāris interesantas lietas.

Varētu kkādu lan turnīru uzrīkot (kādreiz lasiju kad tāds bija netgames.) Sabrauc uz lanu purni un močī csdm`ā. Balvā varētu tos pašus regotos nikus. Forši varētu atpūsties, pašaudīties un parheps parēkt (neatceros kā tas anglu vārds rakstijas, un uz so brīdi negribu nemaz atcereties jo ir jautrs garīgais tāka whatever)

Vel varētu rudens brīvdienās, topašu ko Tu "macho" pieminēji, TF2 vai cs (domāju cs būs vairāk atsaucības ja 1. Team dabūs regotus nikus gignā) protams par balvām paši, Jūs, domājat (kka liekas kad tam "Jūs" jabūt iespraudumam bet nu anyway iesim tālāk)

a jā, ja to csdm taisa lana tad 1. ; 2. ; 3 vieta varētu dabūt reg nikus, lai tomēr vairāk cilvēki brauc (netikai tie zināmie, jo manuprāt zināmie vnk brauks izklaudēties. )

Ā un vsp to pašu var uzrīkot arī online.

To visu csdm shitu varētu spēlēt 6mapes pēc kārtas. Ar kkādam 20minūšu pārtraukumu starp katru mapi. Cbbl, Train, inferno, nuke, dust, dust 2. Protams šis ganjau ir mans kārtējais suņa murgs, par ko mani kārtējo reizi nodīrsīs, jo man ir tanks, uzi un bitch`s. Whatever!

btw tās tik manas domas ko varētu sarīkot tajā weekendāā.

p.s tajā pasākumā varētu būt maksa kādi 2LS un vel par PC maksāt.

nu ja velkautkas ienāks prāta tad editos, vai ja šitais viss būs aizgājis tik tālu kā par Krievijas v.s Gruzijas, topiku tad postu jaunu.

anyway se ya

tas viss csdm shits tiklabi arī varētu notikt uz gign csdm serv.

Edited by Muhamed Alli
Link to comment
Share on other sites

csdm turnīrs smird dirsu un tāds te nekad mūžā netiks rīkots. Vispār es šaubos vai mēs vispār rīkosim cs turnīrus, jo no mums cs neviens vairs īsti nespēlē (kas ir mēs? es, worms un test2, vairāk jau neviena te nav, nu labi, administrēt palīdz arī vincisters un samuray, kas arī tf2 vairāk spēlē, retu reizi oddish un edd parādās, kuri arī cs nespēlē)

Lana pasākumus arī neviens nerīkos, jo es personīgi nesaprotu, nah man kaut kur jāved kompis, lai spēlētu, ja es to varu darīt no mājām.

jā, bet nekāda oriģināla ieteikuma tā arī nav :( (un es šeit necerēju sagaidīt kaut kādu aktivitāšu idejas, priekš tā ir sadaļa "Pasākumi").

Link to comment
Share on other sites

Taisām kluču parādi. Visi, kas vēlas, iesūta savu kluču bildes ar aprakstiem. Pēc tam eksperti izpēta visas bildes un uzraksta rakstu, kurā ir ietverti gan iesūtītāju apraksti, gan ekspertu slēdzieni. Un no bildītēm varētu arī skaista filmiņa sanākt. Protams, katram iesūtītājam vajadzētu bildē ietvert arī lapiņu ar savu vārdu (vēlams arī tās dienas avīzi, vēl labāk, ja klucis būtu nolikts uz attiecīgās dienas avīzes).
Link to comment
Share on other sites

hmm, kā tu šķidro noliksi uz dienas avīzes?

bet vot, vismaz viena oriģināla ideja. Es tikai nespēšu uz tik daudziem svešiem klučiem paskatīties, tur vajag kaut ko citu izdomāt, bet pats princips nav slikts - iesaistīt gign publiku. Jāizdomā tik kā.

Link to comment
Share on other sites

labi, peinam kakainaas temas ir miiljas, bet nevajag vinjas visur.. noteikti ka ir kada alternativa tam.

macho.. tad varbut tu jau sac pasutit paiku uz majam un sadzives lidzekljus, jo nahuj vajag iet pakalj ja var pasuutiit.

tieshi tapec LAN buutu phun..

Mans ieteikums ir kads lielaks pokera turnirs, kas aiznjemtu visu dienu gan ,bet buutu inchiigi - teiksim kadi 36 cilveki pie 6 galdiem, un kautkada fakn atlase lidiz finalam!

Link to comment
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...