Jump to content
GIGN Forum

Kā Tas Ir Iespējams Kā?


#wL.Media
 Share

Recommended Posts

Tad nu lūk es jau ilgu laiku skatos un visu laiku brīnos tātad.

Te GIGNā apgrozās cilvēki, kuriem ir jau 18+ un vairāk vairāk un vairāk kuriem ir mby jau ģimenes un bērni, bet kuri tajā vecumā vēl aizvien spēlē datoru spēles aka cs, tft2 i ect kā ?? Kā jums atliek laika sākumā nostrādāt dienu tad vakarā ar ģimeni parunāt un tad vēl spēlēt spēli? Man tā liekas pagulēt pie dīvāna ir daudz relaxsējoši nekā pie datora sēdēt visu nakti? Vienkārši man smiekli biškin nāk jums ir darbs, ģimene BET aizviens spēlējat pc spēles es pats nezinu kad es pieaugšu vai es arī tā darīšu, bet uztaisot šo topiku gribēju dzirdēt viedokļus kā tas ir iespējams pieaudzis cilvēks un spēlē 13-16 gadīgo bērna spēles? :lohs:

Link to comment
Share on other sites

:)

Reti kuram te ir bērni, 18+ un ģimene vēl jā, bet bērnus gan nezinu. Jo, ja sīkais ir pavisam maziņš, tad jau tur ar viņu baigi jāauklējas un tad multipleijeri mazāk uzspēlēsi.

bet tu esi biš palaidis garām ideju - cs un tf2 nav 13-16 gadīgo spēles. Datorspēlēm nav vecuma ierobežojuma, viņas var spēlēt jebkurš (visticamāk, ka tad kad man būs 50 gadi, es ar pa reizei šo to uzbliezīšu).

Tā paaudze, kurai tagad ir 30 gadi neuzauga kopā ar datoru mājās, tāpēc viņu interese par datorspēlēm parasti ir daudz mazāka nekā tai paaudzei, kas ar datoriem uzauga. Un tai pēdējai arī šī interese lielākoties nekur nepazudīs - ja būs laiks un interese, uzspēlēs, ja ne, ne. Tur ar prāta spējām nekāda sakara nav, tā ir vienkārši spēle, tāpat kā jebkura cita.

p.s.

un tādi indivīdi kas ir ķipa gādīgi ģimenes tēvi neviens pie datora pa nakti nesēž.

Link to comment
Share on other sites

Epix - bet seriāli kaut kādi tevi arī neaizrauj?

macho - nu labi par to vecumu 13-16 pārspīlēju, jā spēlēt var jebkurš bet tas nav dīvaini mazliet pēc ilgās darba dienas atnākt paēst un sēsties pie datora uzreiz? Protams tagad mainās laiki vairāk jau nav tie vecie CCCP laiki kur datora, mobīlie nebija, bet tomēr es nezinu vai kad es pieaugšu spēlēšu datoru varbūt strādāšu ar datoru bizness & ect. bet par spēlēšanu...

Link to comment
Share on other sites

macho - nu labi par to vecumu 13-16 pārspīlēju, jā spēlēt var jebkurš bet tas nav dīvaini mazliet pēc ilgās darba dienas atnākt paēst un sēsties pie datora uzreiz? Protams tagad mainās laiki vairāk jau nav tie vecie CCCP laiki kur datora, mobīlie nebija, bet tomēr es nezinu vai kad es pieaugšu spēlēšu datoru varbūt strādāšu ar datoru bizness & ect. bet par spēlēšanu...

tu domāji kādu no tiem banālajiem ziepju operu seriāliem, kur visus viņus taisa pēc viena scenārija??! nu labi vel normāli dažreiz var paskatīties kkādu CSI vai Dr. Hausu, bet tur arī katrā sērijā ir viens un tas pats. visu laiku izārstē un atrod vaionīgo! nu labi vienīgais seriāls ko regulāri skatos, tas ir "How it's made" (patīk dokmentālas) un tad vēl izlaušanos. :) kaut arī man nav 18+ man tāpat ar visām mācībām paliek diezgan maz brīvā laika kādām spēlēm. diezgan reti spēlēju. bet kad uznāk.. . brīvo laiku parasti pavadu pie teļuka vai kkur netā sērfojot. :)

Link to comment
Share on other sites

Jā, es skatos seriālus, tikai es viņus lejupielādēju no interneta, jo to visu, ko pa tv rāda(kas man interesē) es jau pirms gada redzēju :thumbsup:

Jā, man ir darbs, man ir draudzene(bērnu gan nav un neplānojam tuvākajā laikā), tik ārā ir fakin' auksti, darbā man jāierodas 3x nedēļā(vidēji 4 vai 5 dienas man ir brīvas nedēļā), draudzene darbā, ko darīt? Jauzkapā cs, kad citu nav ko darīt.

Link to comment
Share on other sites

Ko tu te grimsti galējībās? Man liekas diezgan bezjēdzīgi atrast labi ja vienu indivīdu uz tūkstoti un tad brīnīties kāpēc viņš ir īpašs. Tev vispār kādi konkrēti piemēri ir, kas tā dara, kā teici? Vai tu te tikai tukšus salmus kul?

Link to comment
Share on other sites

Man tas ir relax - pēc normālas darba dienas, vakarā pēc vakariņām un sievietes samīlēšanas, ieiet tf2.gign.lv un ar heviju iznest pus pagastu! ;) Un tur nav nekāda sakara ar vecuma ierobežošanu...cits iet boulingu spēlēt, cits uz svareni kačāties, citam atkal seriālus ir jāskatās - katram savs! Man personīgi garos ziemas vakaros nekur no mājās arā iet nevelk un pārmērīga tv skatīšanās arī neaizrauj...

Link to comment
Share on other sites

Man liekas, ka tagad kādam, kas pirmo reizi piesēžas pie datora, ir pēc tam diezgan grūti to procesu neatkārtot. Nu labi, tas vairāk domāts tieši par internetu. Piemēram, mans sencis arī pirms pāris gadiem atklāja tādu lietu kā dators un tagad vazā sev līdzi laptopu visulaiku.

Tiem, kam tās datorspēles patika pusaudžu gados, patiks arī kaut kādos 25 gados. Nu man tā vismaz liekas. Es domāju, ka atnākot no darba interesantāk liksies kaut ko uzgeimot, noskatīties kādu filmu vai seriālu un pablandīties netā, nevis sēdēt pie TV, kur tāpat kaut ko interesantu un neredzētu rāda pāris reizes mēnesī.

Link to comment
Share on other sites

:) sasēsties 5 cilvēkiem vt un uzspēlēt cs'u. parēkt, aizmirsties.. :) that's all about fun. bet nu jau laika sanāk mazāk.. mazāk... mazāk... ;(

nu jā, man arī tagad vairāk patīk vienkārši ieiet serverī un patusēt ar cilvēkiem, aprunāties, spēle parasti paliek vien otrajā plānā.

Link to comment
Share on other sites

es pa vasaru cs apvienoju ar darbu, jo redzi stradaju graudu kalte, kura es rupejos par graudiem kas atnak no lauka.. un vinji nenak ar 100000000 negjeriem celofana maisinjos.. krava nak reizi 50 minutes. un tad man vinjai javelta 10 minutes lai izkrautu. protams ta ir mana atbildiba, jo ja kautkas noies greizi kamer es speleju cee esu, ma vai nu vajadzes kartejas 5 tonnas savakt ar traktoru, sliktakaja gadijuma ar lapstu.

a pa ziemu.. draudzene teiksim mil iet vanna un putoties hujutoties, es tai laika esmu paspejis iekrist dusha un jau halata tiirs un smarzhiigs :wub: paspelet cs kadu stundinju.. un biezhi vien draudzene nav pie manis jo macas projam jekabpils rajona ta ka vism laisk pietiek,, un ja man ir 18 + gadi..

es speju brinities tikai par biifu pa retam

Link to comment
Share on other sites

LOL. Es vienmēr esmu domājis, ka filmas ietekmē cilvēkus, bet nejau tādā mērā. Tas ir pilnīgs bullšits. Tā pavisam noteikti nenotiek. Nav jau tā, ka viņi visu to laiku pavada pie datora. Tas ir kā tāds hobijs... padzenāt spēlītes.

Bet jūsu ģimenes neliek jums izvēlēties vainu tavs dators vainu mēs tava ģimene or something like that whistling.gif

Cits vairākas reizes mēnesī brauc makšķerēšanas tripā un neviens viņam nepārmet. Tas ka tev ir ģimene, sieva nenozīmē, ka uzreiz viss jāmet pie malas un visa sava dzīve jāvelta ģimenei. Tad jau sanāk, ka tu brīvprātīgi piesakies uz kautkāda veida verdzību. Vienkārši ir jāpārkārto dzīva tā, lai visiem ir labi...

Edited by knds
Link to comment
Share on other sites

wL es tā arī nesaprotu kā tas tevi vispār var uztraukt. Katrs savu dzīvi iekārto tā, kā pats vēlas un lielākoties arī dara to ko vēlas. Tas ka tu vari atvēlēt laiku kaut kam tādam kā cs vai tf2, kad tev jau ir darbs un ģimene ir tikai apsveicami, jo man tas liekas nereāli. Un kā jau te daži teica to var saukt par hobiju, ja tu, piemēram, kad pieaugsi pēc darba iesi piemēram jahtot :) , tev taču neviens to nepārmetīs. :thumbsup:

Link to comment
Share on other sites

es vēl arī 100 gados spēlēšu :sparta:

mums klanā ir pietiekami daudz cilvēku 18+ un rekitam ir jau 30+ tā ka ir diezgan muļķīgi domāt, ka pēc 18 gadiem tu kļūsti par kaut kādu mežaveci, kurš ķer zivis kailām rokām, dīrā nost lāčiem ādu un regulāri drātē jaunavas kuras ieklīst sēņot mežā. ja vien tu neceļo apkārt, es neredzu iemeslu, kāpēc tev vajadzētu nedarīt to kas tev patīk. man ir labs draugs kurš ir saslimis ar automašīnām un piedalās latvijas rallijos un viņš arī to vēl ilgi darīs. varbūt kādam patīk sportot, kādam patīk rakstīt avīzēm nosodošas vēstules, kādam interesē tautas dejas utt utjpr. protams, katrs cilvēks arī cenšas sasniegt mītisko/mistisko "laimes stāvokli" (angliski pursuit of hapiness, latviski noķert laimes lāci :) ), bet tā ir pavisam cita opera.

Link to comment
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...