GooD`MeN Posted April 4, 2009 Report Share Posted April 4, 2009 2-3periods nebija tik forshs,kaa 1mais bet jaunie patika Bet nekas tapat istais sastavs pret SLOvakiem apmeram bus jutams Taa kaa domaju ka viss notiek pec planiem! jaa aizsardziba gan nepatika Link to comment Share on other sites More sharing options...
JimBugA Posted April 4, 2009 Report Share Posted April 4, 2009 Nesaprotu kādas problēmas, ka zaudē tagad. sastāvu pārbauda... tas jau tagad ir skaidras, ka būsim aiz astotnieka kā vienmēr. Nu nevar cerēt uz kko labu ja nav no kā to labo izveidot. Esiet reāli! Latvija stāv uzvietas jau sen pārējie iet uzpriekšu. Būtu labi ja mēs neizkristu... Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted April 5, 2009 Report Share Posted April 5, 2009 Tadu ka TU nav daudzi Protams ja neizkristu tas tikai un vienigi priecee,bet kaa zinaam pie dazhadu apstaklju sakritibas,varam ariii kadu surpriziiiti uztaisiit,kas tikai mums liktu priecaaties Link to comment Share on other sites More sharing options...
vbyuer Posted April 5, 2009 Report Share Posted April 5, 2009 Ņemot vērā Latvijas iedzīvotāju skaitu, hokeja popularitāti un līdzjutēju kultūru, Latvijas hokeja valstsvienība nekad nebūs reāls pretendents uz medaļām PČ, tādēļ, godīgi sakot, es nesaprotu, kas jūs neapmierina. Starp citu, cik LČ spēles jūs šosezon apmeklējāt, lai sūdzētos par nepilnvērtīgu hokeja attīstību? Link to comment Share on other sites More sharing options...
MeGaPiiLe Posted April 5, 2009 Author Report Share Posted April 5, 2009 Starp citu, cik LČ spēles jūs šosezon apmeklējāt, lai sūdzētos par nepilnvērtīgu hokeja attīstību? Es nevienu. Nu labi, varbūt vienu. Zin kapēc? Tapēc, ka līmenis ir dirsā. Tad, kad bija Samsung līga, tad viss bija okey. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted April 5, 2009 Report Share Posted April 5, 2009 Pilnigi piekriitu! Bet tagad mums ir KHL klubs!Ldiz ar to limenis ir ceelies!Par medaljiem gan mums nespiid isti cinities,bet par kadu patikamu parsteigumu vnm museejie censhas kapaat Link to comment Share on other sites More sharing options...
vbyuer Posted April 5, 2009 Report Share Posted April 5, 2009 Kādēļ tas līmenis ir dirsā? Es domāju, ka visiem ir skaidrs, ka RD ir kārtīga nagla priekšlaikus sagatavotajā Latvijas hokeja sistēmas zārkā. Ar pāris regresējošiem profesionāliem klubiem nekādu jaunatni izaudzināt nevar. GooD`MeN , kā RD veicina Latvijas hokeja attīstību? Link to comment Share on other sites More sharing options...
MeGaPiiLe Posted April 5, 2009 Author Report Share Posted April 5, 2009 (edited) Uzskatu, ja izveidotu atsevišķu, normālu līgu priekš jaunajiem spēlētājiem (15-20 g.), un ja ņemtu no turienes pašus labākos uz Dinamo priekš pārbaudēm, tad viņiem būtu pieredze spēlēt tādā līmenī + citi atkal riktīgi kapātos, lai tiktu uz turieni. Un ja paņemtu kādu no tās līgas, tad viņš uz kādu laiku trenētos pie Dinamo, lai uzkačātu fizisko, paskrietu ar KHL līmeņa spēlētājiem uz ledus un iespēlētos, tad domāju, ka viss kaut cik nostabilizētos. a tagad huj, kkāds Latvijas Čempionāts, kur kkāds Concept spēlē, kuriem pat treners nav. Izsmiekls! + Cik es zinu, tad visi labākie Latvijas jaunie spēlētāji brauc uz ārzemēm kapāties, tapēc visi domā, ka Latvijā nav labu jauno spēlētāju. Īstenībā ir, bet spēlē ārzemēs, pārsvarā - Zviedrijā (Jekimovs), Somijā un ASV(dafiga aizbraukuši, bet vairāk nevis, lai spēlētu, bet gan mācītos) + biku Krievijā (ieskaitot Bukartu). Sūdi jau pārsvarā ir tur, ka viņi aizbrauc uz ASV, nekur augstāk netiek un iet mācīties, viss. Hokejs viņiem beidzas. Edited April 5, 2009 by MeGaPiiLe Link to comment Share on other sites More sharing options...
vbyuer Posted April 5, 2009 Report Share Posted April 5, 2009 Kurš tos jaunos spēlētājus skatītos un kurš filantrops jaunajiem hokejistiem maksātu algu? Skaidrs, ka ir krietns skaits spēlētāju, kas jau agrā vecumā brauc spēlēt uz ārzemēm, tas jau lēnām kļūst par priekšnoteikumu spēlētāja sakarīgai izaugsmei, taču, lai nodrošinātu vispārēju Latvijas hokeja attīstību, ir nepieciešams spēcīgs vietējais čempionāts, kas nav iespējams ar vienu Krievijas naftas un gāzes naudas uzpumpētu komandu, kas pārējiem klubiem atņem gan skatītājus, gan sponsorus, gan spēlētājus. Paskatieties uz Šveici, Vāciju vai Norvēģiju. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dyversant Posted April 5, 2009 Report Share Posted April 5, 2009 Starp citu, cik LČ spēles jūs šosezon apmeklējāt, lai sūdzētos par nepilnvērtīgu hokeja attīstību? tu esi gudrs principa, bet par to ko nesaproti nedirs ok Link to comment Share on other sites More sharing options...
MeGaPiiLe Posted April 5, 2009 Author Report Share Posted April 5, 2009 (edited) aiziet. Latvijā viss notiek tā: Tu piedzimsti. Aizej uz hokeju 3 - 6 gados. Aizej pie sava trenera, Tu trenējies esi baigais malacis, cītīgi ej uz treniņiem, savos 9-14 gados esi baigā zvaigzne, tava komanda vinnē, esi rezultatīvākais. Tev ir 12 gadi un tu ar savu komandu aizbrauc uz turnīru ārzemēs, nu pieņemsim - Vācija. Vienkārši YO! Visus drāžiet ārā visos caurumos, saspēles, individuālā meistarība, visus grauj un brauc atpakaļ uz Latviju tik ar zeltu. Visi ārzemēs tikai brīnās, kā tie čaļi spēlē, nākotne paredzēta, viss notiek. Un šitā Latvijas komandām ir līdz 13,14 gadu vecumam. Aiziet.. U15. Sākās, mūsējie ar savu skillu pamazām paliek labāki, trenējās.. viss notiek. Pienāk 15 gadi.. nu neko. Tava komanda Latvijā ir kādā 1.-3. vietā. Domājam, ka esam baigi labie. Aizbraucam uz Zviedriju..atkal domājam, ka nu tik visus kapāsim. Pirmā spēle pret parastu Zviedrijas komandu, tādu kā šitās Zviedrijā ir dahuja. Izejam uz laukuma..iemetiens. AIZIET! Zviedri vienkārši tā kā slimi metās virsū, 15 gados gandrīz visiem +1,80m, visi sakačāti būdas, skrien visas 60minūtes tā kā slimi, šķeļ no zilās zem štangas, mūsējie tiek drāzti visos caurumos, rezultāti līdzīgi - 10:0. Mūsējie uz dirsas. Atbrauc no turnīrā pēdējie.. Un te arī ir tie lielākie sūdi.. Kā viss notiek Zviedrijā? Tu piedzimsti. Sāc hoķi spēlēt 5-8 gados. Spēlē pie sava trenera, nu neiet tik labi, nu ko darīt..mierīgi kapājies. Pienāk 15 gadi. Un bļed tur čaļiem vienkārši UZSPIEŽ tādu slodzi, visi tiek pārkačāti, treniņi katru dienu, 2 stundas. Pirms treniņa krosus pa kalniem skrien + aiziet pamīt riteni.. Pēc treniņa atkal iet skriet entos kilometrus, pēc tam iet uz zāli kačāties, mīt riteni uz smagajiem ātrumiem... Šajā vecumā viņi sāk skriet kā slimi, drātē visus ārā, tā viņiem aug jaunā paaudze.. PROTAMS, daudz no viņiem netur.. daudzi vienkārši neiztur šo slodzi un viņiem viss apstājās. Ko ar viņiem dara? Vienkārši izlidina Tevi ārā. Nahuj tevi, ies tavā vietā kāds cits, cits.. kurš var to izturēt. Un tā viņi savāc pašus labākos un izveido labākās izlases, kas kapā junioros elitē. Un tieši šāda sistēma ir arī Krievijā, Somijā, Kanādā un ASV. Piedodiet, par pārējām Eiropas komandām neko nevaru pateikt. Un tieši tapēc, daudzi Latvijā pabeidzot 9. klasi pabeidzot pišās projām uz ārzemēm, jo redz. Šeit viss ir aizdirsts, visa junioru scēna ir sapista. ā un vēlējos piebilst, ka Zviedrijā, katram junioru klubam maksā nenormālās naudas un viņiem ir ahūnie sponsori. un vēl kas. Latvijā 15 gados treniņi notiek 4x nedēļā, dienā stundu, atsevišķos klubos citreiz iet paskriet. Ja junioru komandām Latvijā dotu finansējumu, tad es domāju viss kaut cik nostabilizētos. Reti kurām komandām ir sponsori. p.s. tas stāsts ir čista pēc patiesiem notikumiem. Es to pats zinu, jo esmu pieredzējis. p.p.s. ātri uzrakstīju šito šitu un vienreiz pārlasīju. yo p.p.p.s. ā un Norvēģijā nekāds ahujennais līmenis nav. p.p.p.p.s. Ukrainā un Baltkrievijā ir tāpat kā Latvijā ar finansēm, bet tur treneri drātē ārā bērnus, sit, etc.. Edited April 5, 2009 by MeGaPiiLe Link to comment Share on other sites More sharing options...
vbyuer Posted April 5, 2009 Report Share Posted April 5, 2009 Pēc kā tu secini, ka es neko nesaprotu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
BaDniCK Posted April 5, 2009 Report Share Posted April 5, 2009 Vakara biju spēlē Latvija:Vacija, nu ko lai saka : PAZORS Link to comment Share on other sites More sharing options...
dyversant Posted April 5, 2009 Report Share Posted April 5, 2009 gana daudz par principu izklastija megapiiile (mn pnkts nestrada un a un s p retam) + var redzet ka tu seko liidzi tam ka dailslidosanaai.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MeGaPiiLe Posted April 5, 2009 Author Report Share Posted April 5, 2009 (edited) Kāds sakars te ir ar daiļslidošanu? edit; man pat gribējās uzlikt smuku avataru. Edited April 5, 2009 by MeGaPiiLe Link to comment Share on other sites More sharing options...
vbyuer Posted April 5, 2009 Report Share Posted April 5, 2009 Žēl, ka tu tā arī neatbildēji uz manu jautājumu un, kā izskatās, vēlies tikai tukši padirst. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dyversant Posted April 5, 2009 Report Share Posted April 5, 2009 vbyuer - dlja osobaa ......... - tu neseko ne personigajai player izaugsmei, ne kljudam, nekam, lai zinatu patieso, ne ari finansejumam. tas ka man te nav 23423452342351 postu nenozime ka nesekoju tam.. megapile - para dslidosnu nebija tev vbyeur - kapec zinu>>??? maan radinieka bralis ir viens no u 18 papaam, kads un kursh neteikshu, jo pa retam meedzu vinja domas izpljapat Link to comment Share on other sites More sharing options...
paladin Posted April 5, 2009 Report Share Posted April 5, 2009 Megapiile, Tu pats kādreiz neesi spelejis hokeju? Ļoti labi pārzini vispārīgo hokeja sistēmu Latvijā, es tikai gribēju ierakstīt pāris vārdus par hokeja izaugsmi Latvijā. Es pats spēlēju 92 gadu komandā, un Latvijā ir tā: Treniņi 4x nedēļā, parasti 1 spēle nedēļā(kr4 pārāk maz treniņu utt.) Nākošgad 92 gadam būs jāspēlē U18 Elites divīzijā, un es nespēju iedomāties cik smagi tur būs spēlēt. Pāris 92gadi spēlē ārzemēs(~5spēlētāji), pārsvarā Zviedrijā. Un tur ir 10 - 13 treniņi nedēļā, 2 spēles nedēļā un spēcīgi vietējie čempionāti(vairāki). Pirms gada vēl bija normālāk, spēlējām gan Baltkrievijas čempionātā, gan Latvijas, bet šogad Rīgas Dome krietni samazināja finansiālo atbalstu visiem SK Rīgas hokeja klubiem, tā rezultātā uzreiz atkrita Baltkrievijas čempionāts un samazinājās treniņu skaits nedēļā. Tātad, ja būtu nauda hokeja līmenis Latvijā pamazām augtu, bet šobrīd situācija ir bēdīga. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MeGaPiiLe Posted April 5, 2009 Author Report Share Posted April 5, 2009 (edited) Ļoti labi pārzini vispārīgo hokeja sistēmu Latvijā, es tikai gribēju ierakstīt pāris vārdus par hokeja izaugsmi Latvijā. Es pats spēlēju 92 gadu komandā, un Latvijā ir tā: Treniņi 4x nedēļā, parasti 1 spēle nedēļā(kr4 pārāk maz treniņu utt.) Nākošgad 92 gadam būs jāspēlē U18 Elites divīzijā, un es nespēju iedomāties cik smagi tur būs spēlēt. Pāris 92gadi spēlē ārzemēs(~5spēlētāji), pārsvarā Zviedrijā. Un tur ir 10 - 13 treniņi nedēļā, 2 spēles nedēļā un spēcīgi vietējie čempionāti(vairāki). Pirms gada vēl bija normālāk, spēlējām gan Baltkrievijas čempionātā, gan Latvijas, bet šogad Rīgas Dome krietni samazināja finansiālo atbalstu visiem SK Rīgas hokeja klubiem, tā rezultātā uzreiz atkrita Baltkrievijas čempionāts un samazinājās treniņu skaits nedēļā. Tātad, ja būtu nauda hokeja līmenis Latvijā pamazām augtu, bet šobrīd situācija ir bēdīga. Es visu savu mūžu hoķi kapāju. Tu nespēlē pie Bisenieka? Uz Baltkrieviju cik zinu tagad vienīgie brauc u-15 specgrupa un 95 Liepāja.. laikam. edit; fuj sajuka. edit2; protams ir arī kkas labs. Tagad tikko notika u15 turnīrs Latvijā. Piedalijās laikam 8 komandas. 3 no tām Latvijas. Pārējās no Zviedrijas, Somijas un Dānijas. Pirmie bija dāņi, kas kā jau es teicu, skrēja tā kā slimi. otrie, trešie un ceturtie bija no Latvijas. Edited April 5, 2009 by MeGaPiiLe Link to comment Share on other sites More sharing options...
vbyuer Posted April 5, 2009 Report Share Posted April 5, 2009 Tātad tavs apgalvojums, ka es neko nesaprotu ir balstīts uz pieņēmumiem, ka es nesekoju līdzi spēlētāju izaugsmei un finansējumam. Lai pirmais apgalvojums būtu pareizs, pirmkārt, šiem pieņēmumiem jābūt patiesiem un, otrkārt, tiem jādefinē apgrieztais apgalvojums, kas nosaka, ka visu saprotošs hokeja eksperts cītīgi seko (bērnu?) spēlētāju izaugsmei un finansējuma plūsmām. Pirmkārt, es sekoju spēlētāju izaugsmei un finansējumam. Tātad tavs apgalvojums ir nepareizs. Otrkārt, no kura pirksta esi izzīdis, ka jāseko līdzi spēlētāju izaugsmei (kā saprotu no tevis teiktā konteksta - bērnu hokejistu), lai varētu spriest par kopējo Latvijas hokeja stāvokli vai tā attīstības perspektīvām nākotnē? Sekošana līdzi spēlētāju izaugsmei ir process (zināšana pretstatā sekošanai līdzi ir stāvoklis), kas nav obligāts priekšnoteikums tam, lai par situāciju bērnu un jauniešu hokejā būtu pietiekams priekšstats, lai savukārt varētu izdarīt globālākus secinājumus, tādēļ es ļoti spēcīgi apšaubu, ka sekošana līdzi bērnu spēlētājiem vispār ir nepieciešams mainīgais. Link to comment Share on other sites More sharing options...
paladin Posted April 6, 2009 Report Share Posted April 6, 2009 Tu nespēlē pie Bisenieka? Uz Baltkrieviju cik zinu tagad vienīgie brauc u-15 specgrupa un 95 Liepāja.. laikam. edit; fuj sajuka. edit2; protams ir arī kkas labs. Tagad tikko notika u15 turnīrs Latvijā. Piedalijās laikam 8 komandas. 3 no tām Latvijas. Pārējās no Zviedrijas, Somijas un Dānijas. Pirmie bija dāņi, kas kā jau es teicu, skrēja tā kā slimi. otrie, trešie un ceturtie bija no Latvijas. Jā, es pie Bisenieka spēlēju. Nu uz Baltkrieviju tagad brauc PROFS-93 un tā Rīgas "izlase", bet varbūt es kļūdos, par Liepāju 95 nezinu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MeGaPiiLe Posted April 10, 2009 Author Report Share Posted April 10, 2009 Nu davai. Ko tagad teiksiet par LATVIJAS izlasi? vienkārši yo. Nē, man nav ko teikt. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted April 10, 2009 Report Share Posted April 10, 2009 esmu pilnibaa apmierinats pec Znaroka komenta,ka viss notiek pec plana un ka pie visa vel tiek stradats,ka tika pie fiziskaa rukaats un tagad tiks pie kombinacijam stradats! gaidam,1mo mainju atbraucam Skrastinju-bartuli karsumu,spruktu un ankipanu un domajams ka 2trajaa spelees pret Slovakiju jutisim isto speku! Link to comment Share on other sites More sharing options...
SkaM^ Posted April 11, 2009 Report Share Posted April 11, 2009 Pirmā uzvara parbaudes spēlēs! Vissmaz ir kāds prieks Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted April 12, 2009 Report Share Posted April 12, 2009 1maa mainja 4 varti no 5ciem Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now