Nightmares^^ Posted February 7, 2015 Report Share Posted February 7, 2015 Njā, sūdīgi, ka tik es pats uz Dinamo uzmetu vairāk kā uz traktoru, bet nu pa nullēmm jo vienviens bija bezriska likme Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted February 11, 2015 Report Share Posted February 11, 2015 Pirmo periodu Dinamo pret SKA ljoti skaisti nomochiija, cerams turpinasim! Link to comment Share on other sites More sharing options...
*jancis38* Posted February 11, 2015 Report Share Posted February 11, 2015 Iniciatīva arī pēc otrā perioda ir viennozīmīgi mūsu pusē. Žēl, ka rezultāts uz tablo joprojām nav mainījies, it īpaši pēc šādām izdevībām. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ELLESMVul Posted February 11, 2015 Report Share Posted February 11, 2015 Iniciatīva arī pēc otrā perioda ir viennozīmīgi mūsu pusē. Žēl, ka rezultāts uz tablo joprojām nav mainījies, it īpaši pēc šādām izdevībām. nu viņiem arī bija ideālas iespējas Link to comment Share on other sites More sharing options...
*jancis38* Posted February 11, 2015 Report Share Posted February 11, 2015 Protams. Un ļoti agresīva spēle no viņu puses un es nerunāju tikai par to, ka viņiem ir vēlme vicināties. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ELLESMVul Posted February 11, 2015 Report Share Posted February 11, 2015 dārziņš beigās noraka spēli Link to comment Share on other sites More sharing options...
sluT Posted February 12, 2015 Report Share Posted February 12, 2015 Viss.. ar to arī viss ir beidzies NADJEŽDAĀAAĀ Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted February 12, 2015 Report Share Posted February 12, 2015 Nadježda šogad ir atcelta, visi klubi nobalsoja pret Nadjež'du Nu ko Bičevskis/Cibulskis/Bukarts/Skvorcovs/Porejs/Grinbergs nosutiti uz fārmu.... Baltais karogs, bet nu nav nav pat teoretisku iespēju tikt..Sochiem un Torpedaam parak viegli punkti tur gaida! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted February 18, 2015 Report Share Posted February 18, 2015 Sochi 3:1 Torpedo, paliek 5min spelet un Skudras Torpēdas iemet 3ripas 2min laikā WTF... Dinamo liekas izvaros Slovan, beigās 3:3 ,un mums jau ir dirsā,bet HOPCĀ...Hoheja DIEVS atkal ar mums, 2vi aizsargi izskrien 2vs1 un kas notiek? RIkošets ielido kastē 50sec pirms beigām DOOOOOOHHHHHHHH....Žēl ka šī nebija pēdējā izšķirošā kārta Nekas vēl vismaz 2vas dienas ir uz ko cerēt,ka mēs vel varam Link to comment Share on other sites More sharing options...
sluT Posted February 19, 2015 Report Share Posted February 19, 2015 Es nezinu, kas notiks, ja DR tiks uz PO, tas būtu gada notikums Link to comment Share on other sites More sharing options...
ELLESMVul Posted February 19, 2015 Report Share Posted February 19, 2015 (edited) sports24 vadītājs teica, ka apēdīs apavu, ja viņi tiks. Lai tik nesanāk gadījums kā ar Lilardu Edited February 19, 2015 by ELLESMVul Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted February 22, 2015 Report Share Posted February 22, 2015 Labi ka musu ceribas uz playoff bija beigušās, savādāk tāds zaudējums kā šodien, būtu tik tiešām sāpīgs jo sāpīgs, a tag POX! Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted February 24, 2015 Report Share Posted February 24, 2015 Dinamo superīgi atvadījās 2:7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
*jancis38* Posted February 24, 2015 Report Share Posted February 24, 2015 Uzmetu vel uz Dinamo piķi. Never again. :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
ELLESMVul Posted February 25, 2015 Report Share Posted February 25, 2015 zemgum atkal gols mazākumā un piespēle Link to comment Share on other sites More sharing options...
sluT Posted February 25, 2015 Report Share Posted February 25, 2015 (edited) zemgum atkal gols mazākumā un piespēle Sūds ar golu un piespēli, cerams savainojums nebūs parāk nopietns.. PČ tuvojāš - mums VAJAG Zemgu EDIT: starpcitu, nākošā spēle gan Zemgum, gan Ķēniņam ir savā starpā, ja Zemgus netiks uz kājām, tad izpaliks letiņu duelis Edited February 25, 2015 by sluT Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted May 1, 2015 Report Share Posted May 1, 2015 uj kā mūs masē Pa pilnu programmu Cerams masalam neliks pārāk bieži pēdējās20min vilkt ripas no savas kastes laukā, lai nezaudētu pārliecību pirms nākamās spēles! Diez vai vai paši kaut ko iebirdināsim šodien! IRRRRRR! Neeesam sušņaka DAUGAVA 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ectasy Posted May 1, 2015 Report Share Posted May 1, 2015 Klau, par to prognozu speeli, juus tikai pa A grupu tad beigu beigaas? Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted May 1, 2015 Report Share Posted May 1, 2015 (edited) Klau, par to prognozu speeli, juus tikai pa A grupu tad beigu beigaas? NĒ !!! Es tiko pamanīju ka nolažoju Bet vai tad es vainīgs,ka Jūs nemetat otrās grupas spēles? Es jau 1no1 uzminēju P.s. 2trā grupā tāpat būtu uz Somiju licis un zarā iebraucis,tā kā neko nepadirsu Žēl ka MASALA sauso nenoturēja,bet nu sorrīī,pret Crosby daudz variantu nebija Edited May 1, 2015 by GooD`MeN Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ectasy Posted May 1, 2015 Report Share Posted May 1, 2015 NĒ !!! Es tiko pamanīju ka nolažoju Bet vai tad es vainīgs,ka Jūs nemetat otrās grupas spēles? Es jau 1no1 uzminēju P.s. 2trā grupā tāpat būtu uz Somiju licis un zarā iebraucis,tā kā neko nepadirsu Žēl ka MASALA sauso nenoturēja,bet nu sorrīī,pret Crosby daudz variantu nebija Iemeta jau bet laikam jau par vēlu, ja nemanīji. Nu neko, pats vainīgs, uz Krieviju paspēji vismaz uzlikt. Nu Krosbija bullītis nebija ņemams, bet Masaļskis malacis, labi iegāja spēlē un Tu esi "šariks" Link to comment Share on other sites More sharing options...
ELLESMVul Posted May 1, 2015 Report Share Posted May 1, 2015 scorofellas prognožu spēlē esmu dalītā 1. vietā, jo tieši 1:6 prognozēju un Asv uzvaru. Vēl atliek Zviedrijai un Krievijai vinnēt, tad būšu nostabilizējies un free +50 euro Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ectasy Posted May 1, 2015 Report Share Posted May 1, 2015 (edited) Krievi smuki rullē pāri Norvēģiem, pēc pirmā 4:0, gandrīz jau ielika piektos 5 sec pirms sirēnas. Bļin, kā lamājos kad Belovs(laikam) neiemeta izgājienu 1pret1 mazākumā, būtu bijis 7:2, tieši kā es prognozēju bet nē, 6:2 beigās, fuck sake. Čehi labi, trešā periodā četrus vārtus atspēlēja bet Sviedri pēdējā minūtē PP iepirda, 5:5. Edited May 1, 2015 by Ectasy Link to comment Share on other sites More sharing options...
ELLESMVul Posted May 2, 2015 Report Share Posted May 2, 2015 zviedri joberi Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted May 3, 2015 Report Share Posted May 3, 2015 Ja mūsejie mestu arī pa vārtiem, varējām arī kādu punktu vakar aizķert Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted May 3, 2015 Report Share Posted May 3, 2015 KANĀDA neslikti pārbrauca Fričiem pāri Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now