wallstreet1 Posted August 31, 2008 Report Share Posted August 31, 2008 Jūs visi noteikti zinat šo svītriņu kur atrodas uz Klavietuuras ---- / man vajag tādu pašu svītriņu bet uz 2x pusi.. bet tad kad spiežu tam paredzēto taustiņu man rādas šāds gļuks - ?? ĻOTI VNK... man šī simbola vietā spiežas šis - \ --- ?? Kaa to var izlabot.. lai man radiitos .. šis - \ nevis ?? ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
brazer Posted August 31, 2008 Report Share Posted August 31, 2008 Man tas pats.Tikai man viens jautājums.Tev pa kreisi nav tāda poga? "\(|)" ? Man ir tāpēc varu abas svītriņas. Link to comment Share on other sites More sharing options...
wallstreet1 Posted August 31, 2008 Author Report Share Posted August 31, 2008 Nope man šīs gļuks ir uz pogas kas atrodas - Rekur ENTER Taustiņš augstāk viņam ir poga ar ko dzēst Burtus un tad pa kreisi ir taustiņš - \ | Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zemene Posted August 31, 2008 Report Share Posted August 31, 2008 tas tapēc ka tev klavas seti ir Latvian QWERTY un tādas pogas kā \ tur nav, so vienīgā iespēja kā to izlabot ir tāda,ka tu apakšā uz 'palodzes' nomaini to LV uz EN un tev būs tā svītra,tikai atkal garumzīmes uz ALT + poga vairs nebūs. Link to comment Share on other sites More sharing options...
wallstreet1 Posted August 31, 2008 Author Report Share Posted August 31, 2008 thx Tagat man ir skaidrs.. bet nevar to izlabot kautkādīgi ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zemene Posted August 31, 2008 Report Share Posted August 31, 2008 Tagat man ir skaidrs.. bet nevar to izlabot kautkādīgi ? ieinselē tildi,tev būs gan garumzīmes gan arī \, ja jau tik ļoti gribi 'izlabot', bet nu man pašam tilde besij! Link to comment Share on other sites More sharing options...
worm Posted August 31, 2008 Report Share Posted August 31, 2008 tie kas lieto Right-Alt kā mīkstinājuma taustiņu, var pamēģināt pievienoto failu attačā.. tas pievieno citu layoutu, kas likvidē \ problēmu LayPro_i386.rar Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zemene Posted August 31, 2008 Report Share Posted August 31, 2008 Priekš Win Vista nav kas tāds pieejams? Link to comment Share on other sites More sharing options...
worm Posted August 31, 2008 Report Share Posted August 31, 2008 vari pats pamēģināt, es to layoutu pats ar roku taisīju ar KLC: http://www.microsoft.com/globaldev/tools/msklc.mspx p.s. teorētiski manam layoutam vajadzētu uz vistas strādāt Link to comment Share on other sites More sharing options...
wallstreet1 Posted August 31, 2008 Author Report Share Posted August 31, 2008 ok all Friends thx ! TC ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now