DJ MUman Posted August 30, 2008 Report Share Posted August 30, 2008 Tātad lieta tāda. Dabūju ejošu CTR ar PS emulatoru. Nelaime tāda, ka, lai izmantotu dažus trikus uz visiem 100%, vajag spiest vairāk par 2 pogām reizē, tāpēc arī sāk PC nelabi pīkstēt un ignorēt šīs pogas. Un sekojoši jautājums - vai ir iespējams un kā (ja ir) uztaisīt tā, lai, spiežot vairākas pogas reizē, tās netiktu bloķētas? Googlē ir pāris mājieni ar mietu, bet tie nevisai palīdzēja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kiwix Posted August 31, 2008 Report Share Posted August 31, 2008 Mans risinājums - jauna klaviatūra... Man vismaz palīdzēja... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Invincible Posted August 31, 2008 Report Share Posted August 31, 2008 (edited) omgmgmg, tu domā Crash Team Racing ja? aāāaāaaaaaāā vari pateikt kur dabūji un atsūtīt emulatoru? man vienīgais ko ir izdevies palaist ir Crash Bash, bet arī ar pāris gļukiem. Edited August 31, 2008 by Invincible Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJ MUman Posted August 31, 2008 Author Report Share Posted August 31, 2008 Spēli dabūju te. Izmantoju šo emulatoru. Draiverus meklē pats, jo tavam PC var nederēt tas, kas der manējam. Draiveri, kurus izmantoju es: Video: Pete's D3D Driver 1.76 Audio: ePSXe SPU core 1.7.0 (jebšu standarta) Cdrom: ePSXe CDR WNT/W2K core 1.7.0 (arī cik var noprast standarts) Bios: scph1001.bin (šito atceros pats ilgi meklēju, kamēr atradu) Gud Lak. Ak jā, kad biju dabūjis CTR, MultiPlayer gāja, SP nē, tad es pačakarējos ar draiveriem (nomainīju Sound draiveri uz standartu) un aizgāja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RedLine Posted August 31, 2008 Report Share Posted August 31, 2008 Pie kadas sadalas var to speli atrast es mekleju un neatradu .. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJ MUman Posted August 31, 2008 Author Report Share Posted August 31, 2008 (edited) Es ar tagad tā skatos un h*j - nav (kaut gan nesen pats novilku). Gimme sec to think it out. Ehh, fakucis, gribēju iemest failerī, bet še tev "Cienījamie lietotāji! Sakarā ar cieto disku aizpildi uz servera failu ielāde pagaidām nav pieejama. Turpmākajās pāris dienās mēs izgatavosim servera aizstāšanu.Atvainojamies par sagādātām neērtībām." Edited August 31, 2008 by DJ MUman Link to comment Share on other sites More sharing options...
RedLine Posted August 31, 2008 Report Share Posted August 31, 2008 njaa .. a cik es sapratu tas ir PS nevis PS2 emulators ja ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJ MUman Posted August 31, 2008 Author Report Share Posted August 31, 2008 Ūberofftopiks . Cik man zināms, tad ePSXe ir PS emulators. Laikam būs jābrauc tāpat? P.S. Joystiki ir dārgi? :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now