GEAR Posted August 29, 2008 Report Share Posted August 29, 2008 Sveiciens visiem,nū par cik STEAM Support ir krāniņi tapēc uzdošu savu jautājumu jums šeit 1-NU tad tā: Kādā jaukā dienā viens angļu čubis (zepheR^) teica ķipa dabūs man steam (lol,pa naudu XD ) Ndā,labi noticēju ar,bet prikols tāds ka viņš nemaz nebija nekāds kretīns! Paprasīja kādu loginu man vaidzēs.... Labi iedeva man loginu,paroli labsir nokačāju steam ielogojos izmetas lodziņš kur uzrādīts ka tur ķipa ir samaksāts caur kkādu karti... labi spiežu games, Shit, nekā nav! Nu ladna,ieeju e-pastā,mošk kādas norādes? Opsā! Skatos,uhu ķipa man dāvina tās spēles,nu lab galvenais lai man ir, bet tikuntā nekā,spiežu uz to kur ķipa saņemt,rāda: INVALID URL :/ Lūdzu apskatiet screen! =] Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zemene Posted August 29, 2008 Report Share Posted August 29, 2008 (edited) Par šo iesaku parakāties steampowered mājaslapā,noteikti atradīsi info.. Man,kad nezināju kā palaist uz x64 VISTA CS 1.6, tas aizņēma ~5min un biju savu problēmu atrisinājis. Vienīgi jāzin angļu valoda vismaz viduvējā līmenī. Edited August 29, 2008 by Zemene Link to comment Share on other sites More sharing options...
GEAR Posted August 29, 2008 Author Report Share Posted August 29, 2008 Man,kad nezināju kā palaist uz x64 VISTA CS 1.6, tas aizņēma ~5min un biju savu problēmu atrisinājis. Vienīgi jāzin angļu valoda vismaz viduvējā līmenī. Angļu valodu ta zinu! Bet man saproti? Vispār spēles nav? nerādās!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zemene Posted August 29, 2008 Report Share Posted August 29, 2008 Bet man saproti? Vispār spēles nav? nerādās!! Tu domā ka ww kādam nebūs bijusi tamlīdzīga problēma? Es domāju ka būs un noteikti jau kāds būs pirms tevis šo iepostējis,tikai ieraksti pareizos key words un atradīsi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GEAR Posted August 29, 2008 Author Report Share Posted August 29, 2008 Nu ok,centīšos atrast Link to comment Share on other sites More sharing options...
k34ups Posted August 29, 2008 Report Share Posted August 29, 2008 Pāris rindkopas augtāk rakstīts ja links nestrādā iekopē to adress bar. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GEAR Posted August 29, 2008 Author Report Share Posted August 29, 2008 Neko tajā steam neatradu! reku: http://insurwrecktion.blogspot.com/2008/04...r-headshot.html Tā ir ķipa jāizskatās bet man nav tie cipari! mošk tas ir browsera dēļ? vai arī inbox.lv ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
k34ups Posted August 29, 2008 Report Share Posted August 29, 2008 (edited) tur kur tu atzīmēji can't to iekopē adress bar! Edited August 29, 2008 by k34ups Link to comment Share on other sites More sharing options...
GEAR Posted August 29, 2008 Author Report Share Posted August 29, 2008 es iekopēju, un man atveras google! Ieej tajā web kuru iedevu pasties kā tur ir jābūt: http://storefront.steampowered.com/redirec...AB650442CF5675C Nevis tikai ?ackgiftpass kapēc man nerāda to tālāko tekstu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zemene Posted August 30, 2008 Report Share Posted August 30, 2008 Tad raksti pie problēmām taj forumā,tur noteikti ka būs gudrāki cilvēki par mums.. T.I. paši šīs sistēmas izveidotāji. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GEAR Posted August 30, 2008 Author Report Share Posted August 30, 2008 Bļe,nu tu esi stulbs? Es teicu ka steam ir pipeļi, jo uz INBOX.LV Neatnāk pābaudes message! Link to comment Share on other sites More sharing options...
sunjuks Posted August 30, 2008 Report Share Posted August 30, 2008 gear ko tu muldi, es kādas 5 spēles esmu dabujis kā dāvanas caur inbox.lv, tākā nevaino šeit inbox'u. Link to comment Share on other sites More sharing options...
k34ups Posted August 30, 2008 Report Share Posted August 30, 2008 Labāk ej pie steam support un izstāsti savu bēdu. Vai arī tu mīz jo tev ir nelegāls account? Link to comment Share on other sites More sharing options...
GEAR Posted August 30, 2008 Author Report Share Posted August 30, 2008 LOL,pilnībā legāls! Hi there,i'm Latvian so don't be mad at me if i am bad at English: So the problem? My friend buyed Steam for me Buyed not gived his account,right then i recived 3messages from steam store,i logged in to my account,and a screen appeared,that i have paid for steam account, so i wen't in Games bar, but no games appeared! I went in options then i checked the Gift menu,but nothing appeared again :/ As you see : you can check my steam account there are no games :( But email came! I can't go in thoose links which steam sended me,it says: //invalid:url it is very big problem for me,so i will wait for response login: TheGear400 Here are some screens: http://img48.imageshack.us/img48/1668/10202109nv6.png http://img380.imageshack.us/img380/7654/76206196ef6.png Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zemene Posted August 30, 2008 Report Share Posted August 30, 2008 Es teicu ka steam ir pipeļi, jo uz INBOX.LV Neatnāk pābaudes message! Stūlbs esi tu,ja izmanto globālām lapām mūsu noslogoto inbox.lv.. GL.. sen jau pārgāju dēļ šīm lietām uz gmail un tur arī palieku,tīri labi patīk,ka pastkastīte ir 7gb izmērā PA VELTI un nekad nekas nebremzē,autorefresh utt.. Tā varētu turpināt.. /sorē pa off'u. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GEAR Posted August 30, 2008 Author Report Share Posted August 30, 2008 /sorē pa off'u. Tas bija debīli,stulbi kā arī nekādīgi man nepalīdzēja! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now