raimoo1 Posted August 28, 2008 Report Share Posted August 28, 2008 Sveiki! Es gribetu uzinat ka uz mobila telefona var uzcinit kad ir tads fails un ieksa raksti ? ka to var? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Norek Posted August 28, 2008 Report Share Posted August 28, 2008 Nedomāju, ka kāds saprata, ko Tu vēlies. Mēģini aprakstīt sīkāk, ko, kur un no kurienes Tu gribi. Vai tik Tu nerunā par RSS. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Surr Posted August 28, 2008 Report Share Posted August 28, 2008 Es gribetu uzinat ka uz mobila telefona var uzcinit kad ir tads fails un ieksa raksti ? ka to var? Elementari. Vaiga tikkai, vienu huinu nokachat, un, uzligt. Es tikkai aizmirsu ka vinna saucas. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gudrais Posted August 28, 2008 Report Share Posted August 28, 2008 (edited) nu es saprotu, ka tu gribi uzlikt tādu kā texta failu mbīlajā. nu tad atzīmē savu telefona modeli un velc uz leju. tā ir freewere programma un ekonomikas policija nevarēs piešūties. Edited August 28, 2008 by gudrais Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now