Jump to content
GIGN Forum

Dafiga Jautajumu!:d

Musical
 Share

Recommended Posts

kr4 man bus vairaki jautajumi!:D

1)gribu sataisit wap chatu:Datradu pamacibu,bet tur neiet viena lieta :/(mazsvarigs bet gribetu)

2)gribetu ari draudzibas portalu:Dmekleju,atradu tikai kur nopirkt :/(mazsvarigs bet gribetu)

3)un galvenais-man ir yuna scatari trakeris,kad sametu visu www mape man tas trakeris neiet,kad eju adrese,tad vnk tuksha bilde!saprotu ka jaiet kkados failos un jaizmaina,mekleju bet neatrodu,ja vari palidzi

Es tādā gadijumā arī uzdošu dažus jautājumus:

#1: Nu gribās.. Gribās mašīnu uz dz. dienu, takā uzdāvina man kāds bumeru. (Mazsvarīgi, bet gribētu.)

#2: Gribētu iegūt sev gign.lv portālu, esat tak draudzīgi, atdodat. (Apsolos ne ar vienu nedalīties. :DD)

#3: Un galvenais: Gribu redzēt Britniju Spīrsu, man ir kautkāda bilde, kurai aiz muguras ir rakstīts: Britnija Spīrsa. Bet pati bilde ir balta, Es saprotu ka jāiet pirkt žurnāls kur es viņu varu redzēt, bet es meklēju kur pirkt, NAV NEKUR IBIO!

ahh jā, ja vari palīdzi.

lolololololololololololol

BTW: Tie maz ir jautājumi?

1.) Ej meklē, nevienam Tavā vietā nav jāmeklē.

2.) Ej meklē / kodē pats, jo reāli vajadzība pēc tā Tev nav! Ja atradi tad pērc vai nečīksti, kaut gan šaubos, ka tā pirkšana ir legāla.

3.) Kādēļ citiem Tev jāpalīdz, ja Tu pats necenties? Trakerim noteikti nāca redme / install fails..

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...