KlumpaHLTV Posted August 23, 2008 Report Share Posted August 23, 2008 Shodien pirmo reizi ierubiju cs un iegaju cs.gign.lv viss ok mikrafons gaja. Pec 2 vai 3 stundam salasijam team un gajam spelet cw viss bija labi lidz kamer viena rounda man mikrafons vairs nedarbojas ,cs opcijas visu saspaidiju ,cs rr ari izdariju ,izkaneju pc ari ,Control Panel ari visu saspaidiju un kontaktus ari parbaudiju ,bet neko neatradu kas varetu but pa vainu ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kiwix Posted August 23, 2008 Report Share Posted August 23, 2008 PC restartēt mēģināji?! Jo iespējams, ka kāds process izslēdzās... Un settingos nav kaut kur "x" pie Mute ielikrs? Link to comment Share on other sites More sharing options...
KlumpaHLTV Posted August 23, 2008 Author Report Share Posted August 23, 2008 (edited) Ka jau teicu rr pc izdariju un settingos nebija nekur mute uzlikta pie mikrafona ,bet kapec man vairs negaja ? ja pat es neko nemainiju ! Edited August 23, 2008 by KlumpaHLTV Link to comment Share on other sites More sharing options...
KlumpaHLTV Posted August 23, 2008 Author Report Share Posted August 23, 2008 Reali ja es atri paspeju ierubit cs un aiziet lidz testa mikrafonam man skan kadas 10 sec. un tad atkla vairs neskan , tiko cs parinstaleju ,bet tas pats .( kadi varianti ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
*jancis38* Posted August 23, 2008 Report Share Posted August 23, 2008 Varbūt mikrafona vadiņš no konekta izlecis ārā? Link to comment Share on other sites More sharing options...
KlumpaHLTV Posted August 23, 2008 Author Report Share Posted August 23, 2008 (edited) Paldies janics .) ,bet pasham mikrafonam fadinsh kur savieno kopa ar to mikroshevu notruka .) CLOSED Edited August 23, 2008 by KlumpaHLTV Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now