SaS^MAN Posted August 21, 2008 Report Share Posted August 21, 2008 (edited) Kur ebay`aa var iesniegt suudzibu par nozaudeeto preci? EDIT : + pielikums. Piemeeram es gaidu jau ~meenesi, a kaadi tur noteikumi iisti ir? Ja neetnaak, tad neatnaak un es neko izdariit nevaru? jeb, arii es varu kkaa atguut to nozaudeeto preci... btw, suutiju maates plati. Edited August 21, 2008 by SaS^MAN Link to comment Share on other sites More sharing options...
^Ali^ Posted August 21, 2008 Report Share Posted August 21, 2008 atver disputu, ja saproti angļu valodu tad nav grūti, nēsi tu vienīgais ar tādu problēmu, iesākumā gan iesaku kontaktēties ar pārdevēju, bet nu uzraksti ko sakarīgāku par Where is my item.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SaS^MAN Posted August 21, 2008 Author Report Share Posted August 21, 2008 Jau done. Teica, ka var apliecinaat, ka vinjsh ir izsuutijis... Link to comment Share on other sites More sharing options...
^Ali^ Posted August 21, 2008 Report Share Posted August 21, 2008 Nu tad, ja viņš var apliecināt tad vienīgais, kas tev var palīdzēt ir, ja bija iespēja apdrošināt sūtijumu, tad tev atmaksās. Man gan nav gadījies, ka pazūd prece, bet nu tāda iespēja pastāv. Vienreiz nāca viena prece kaut kādu mēnesi.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Bass Posted August 21, 2008 Report Share Posted August 21, 2008 lai netaisitu jauno topiku.. kads, var palidzet pasutit preci tani ebayaa? negribas pasham pisties.. protams bez atlidzibas nepaliksi Link to comment Share on other sites More sharing options...
LAVRx Posted August 21, 2008 Report Share Posted August 21, 2008 Man bija ta, ka pasuutiju preci un naaca kaadi 2 meeneshi, bet tur bij kaut kaads errors ar kurjeriem! Karoch peec 3 nedeeljaam rakstiiju paardeveejam un arii saciija, ka ir izsuutijis, bet atkal peec nedeeljas vinsh man atrakstiija, ka prece atnaakusi atpakalj, tad vinsh izsuutija veelreiz caur citu firmu un viss atnaaca! Man bij dizgan liela prece tapeec piegaade bij nevis uz pastu, bet uz maajaam ar fedex kurjeri, un tas paardeveejs no saakuma bija aizsuutijis preci caur kaut kadu citu kurjer firmu kas visu sachakareeju mosh tev kaut kas liidziigs! Link to comment Share on other sites More sharing options...
SaS^MAN Posted August 22, 2008 Author Report Share Posted August 22, 2008 (edited) zheel, nav man ar kurjeru... Man ir caur pastu. Nu tas chalis saka, ka ir izsuutijis, bet jau iet vairaak kaa meenesi shurp. aa un lol, tas ir no anglijas kr4 man vinjsh uzrakstiija taa : Es varu pieraadiit ka prece ir izsuutiita, bet ja peec 30 DARBA dienaam nebuus prece atnaakusi, tad var ielikt suudzibu par preces pazaudeeshanu. Nu vispaar viss ir skaidrs, ja LNT raadija kaa pastu izmet miskastee, jaaa loool. Kaapec tad nevar buut taaada iespeeja, ka to maates plati arii panjeema un izmeta miskastee Cik es noprotu, tad vinja neatnaaks Edited August 22, 2008 by SaS^MAN Link to comment Share on other sites More sharing options...
0xDEAD BEEF Posted August 22, 2008 Report Share Posted August 22, 2008 man bralim naca loti ilgi no anglijas, bet tas bija ar debilu kurjeru. Ar parasto royal mail nak max 2 nedelas. Atri taisi vala disputi un raksti, ka item not received, jo disputi var uztaisit tikai 45 dienu laika no pirksanas momenta (kad tu vineji itemu) Btw - atsuti linku uz itemu! Beefs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now