Jump to content
GIGN Forum

Iphone Clone


Don Bass
 Share

Recommended Posts

HUIŅA. Nesaprotu ka cilvēkiem var ienākt prātā tādus pirkt. Manis pēc tu vari pirkt, bet tas nesūdzies, ka esi nelaimīgākais cilvēks pagastā. Latviešu valodas nav un nesaprot. Touchscreens ne vienmēr tevi saprot un tā es ilgi varu turpināt. Gribi pastaipīt krānu? Tad staipi kā kārtīgs vecis, nevis bērnudārznieks - piekrāj un nopērc iphonu no ebaya. Nesaprotu, ko cilvēki atrod viņos, izņemot "YO, veči paskatieties, kas ir man! Esmu tik ahūna kruts, bļe!!!!11"

edit: skatos tu ļoti satraucies kuram ir un kuram nav. esmu pietiekami daudz lasījis boot forumā cilvēku pieredzi un zinošu cilvēku viedokļus. mkay!?

Manis pēc ņem, bet tad nesūdzies ka tev šitais neiet, šitais saplīsa utt. Jā, btw, lētāk ir pirkt jaunu, nekā labot touchscreenu un šitiem garantijas nav.

Edited by cash^
Link to comment
Share on other sites

Ya right. Aiz gara laika ienāci un uztaisīji topiku. Ok, ja mans teksts tik ļoti tevi aizskāra, tad vārda vietā "tu" vari ielikt "kaimiņu Saša".

Labāk neatbildi un netaisi sevi par lielāku muļķi. Vienīgais, ko tu šajā topikā raksti ir nesakarīgas atbildes uz normāliem tekstiem. Uz katru poustu nav jāatbild. Ja tik ļoti aizstāvi podjelkas, tad ej un pērc. Uj, piedod, lai kaimiņu Saša iet un pērk. Tu prasīji viedokļus, es tev savu uzrakstīju.

Edited by cash^
Link to comment
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...