Don Bass Posted August 17, 2008 Report Share Posted August 17, 2008 http://am.ruci.lv/category.php?id_category=18 Ko jūs varat pateikt par šiem telefoniem Link to comment Share on other sites More sharing options...
Teddy Posted August 17, 2008 Report Share Posted August 17, 2008 nekas labs tur nav gaidāms.. labāk mazliet pagaidi un paņem normālu iphone2, kas būs drīzumā pieejams LMT pa ~90ls Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Bass Posted August 17, 2008 Author Report Share Posted August 17, 2008 vēlētos, lai nokomentē kāds, kas lieto kautko līdzīgu. uz lmt ņemt netaisos, jo lietoju tele2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
doGY Posted August 17, 2008 Report Share Posted August 17, 2008 Guiņa kas ātri saplīst... nesaprotu tādus cilvēkus kas kautvai uz to pusi domā ņemt šitādus visādus šitus .... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Bass Posted August 17, 2008 Author Report Share Posted August 17, 2008 saki no pieredzes? Link to comment Share on other sites More sharing options...
cash^ Posted August 17, 2008 Report Share Posted August 17, 2008 (edited) HUIŅA. Nesaprotu ka cilvēkiem var ienākt prātā tādus pirkt. Manis pēc tu vari pirkt, bet tas nesūdzies, ka esi nelaimīgākais cilvēks pagastā. Latviešu valodas nav un nesaprot. Touchscreens ne vienmēr tevi saprot un tā es ilgi varu turpināt. Gribi pastaipīt krānu? Tad staipi kā kārtīgs vecis, nevis bērnudārznieks - piekrāj un nopērc iphonu no ebaya. Nesaprotu, ko cilvēki atrod viņos, izņemot "YO, veči paskatieties, kas ir man! Esmu tik ahūna kruts, bļe!!!!11" edit: skatos tu ļoti satraucies kuram ir un kuram nav. esmu pietiekami daudz lasījis boot forumā cilvēku pieredzi un zinošu cilvēku viedokļus. mkay!? Manis pēc ņem, bet tad nesūdzies ka tev šitais neiet, šitais saplīsa utt. Jā, btw, lētāk ir pirkt jaunu, nekā labot touchscreenu un šitiem garantijas nav. Edited August 17, 2008 by cash^ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Bass Posted August 17, 2008 Author Report Share Posted August 17, 2008 klausies puisit ej palasi boot neesmu teicis, ka es vinu taisos pirkt vienkarsi intereses pec pajautaju kada ir cilveku pieredze.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
cash^ Posted August 17, 2008 Report Share Posted August 17, 2008 (edited) Ya right. Aiz gara laika ienāci un uztaisīji topiku. Ok, ja mans teksts tik ļoti tevi aizskāra, tad vārda vietā "tu" vari ielikt "kaimiņu Saša". Labāk neatbildi un netaisi sevi par lielāku muļķi. Vienīgais, ko tu šajā topikā raksti ir nesakarīgas atbildes uz normāliem tekstiem. Uz katru poustu nav jāatbild. Ja tik ļoti aizstāvi podjelkas, tad ej un pērc. Uj, piedod, lai kaimiņu Saša iet un pērk. Tu prasīji viedokļus, es tev savu uzrakstīju. Edited August 17, 2008 by cash^ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now