moby Posted January 12, 2005 Report Share Posted January 12, 2005 (edited) Mani satrieca zinja kura mainija manas domas par to , ka tur var but vainigs viss iznemot motociklu , bet sodien uzzinaju ka pedejo menesa laika ir gajusi boja kopuma divi motobrauceji braucot ar KTM motociklu ? un pie tam KTM ludz visus Dakaras rallija reida motociklistus , kuri brauc ar KTM firmas motocikliem izstaties no si rallija !!! P.S. sory nepareizi vina uzvardu uzrakstiju !!! ----->F.Meoni Edited January 12, 2005 by -ha- Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rawen Posted January 12, 2005 Report Share Posted January 12, 2005 Shit Happens Link to comment Share on other sites More sharing options...
moby Posted January 12, 2005 Author Report Share Posted January 12, 2005 Shit Happens tu tak nedoma ka Meoni iebrauca kamiela suuda? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rawen Posted January 12, 2005 Report Share Posted January 12, 2005 protams ka nee Link to comment Share on other sites More sharing options...
moby Posted January 12, 2005 Author Report Share Posted January 12, 2005 Nu es cereju , ka tu varetu izklasiiti savu viedokli par so avariju ! kas vainigs uttt Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rawen Posted January 12, 2005 Report Share Posted January 12, 2005 nuuu man kautkaa negribas ticeet,ka pie visa vainiig buut mochi!nu labi varbuut firmai ir gadiijies izlaist braakjus,bet nu brauceeji jau pashi arii ir vaiiiniigi - tajaa Dakaara neviens nedomaa tikai brauc!nezinu - es domaaju ka brauceeji pashi ir vainiigi..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
moby Posted January 12, 2005 Author Report Share Posted January 12, 2005 Dakaara neviens nedomaa tikai brauc! nu sai lietai es nepiekristu !!! ja ta butu tad dakara vairs neviena nebutu, tur varetu but kkadi uzmanibas noversumi ! piem GPS kompis , vai saule iespideja acis ! lai gan tas ka KTM rupnicai ludz visus motobrauceju izstaties arii veicina aizdomas , lai gan tie var arii nebuut mochi !!! viela dzilam pardomam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now