Jump to content
GIGN Forum

Tuc Tuc


eziic
 Share

Recommended Posts

Hei hou! Izmantošu momentu, kad esmu mazliet atžirdzis un kad man uzliks bans uz 5 min par TK [jo spēlējām he_dodgeball2 un tāds bans ir vienkārši neizbēgama sastāvdaļa šajai mapei :D ] un uzrakstīšu mazu topiku par savu supervēlmi @ gign. Tātad, kā jau zināms, esmu mazs, smirdīgs [jo eži smird pēc naftas. Tik tiešām, iesaku noķert, paostīt un pārbaudīt] radījums, kas bieži čillo pa serveri mazliet zem grādiem un pa naktīm. Šajos brīžos vienmēr ir samērā atsaucīga publika, kura ar lielāko prieku vēlas paspēlēt arī ko citu par defaulto dd2 un iceworld. Bet, protams, atrodas cilvēki, kuri nezina nevienu citu mapi, izņemot šīs manas divas pieminētās, un tāpēc vienmēr spiež pogu, uz kuras atrodas cipars '2', tādejādi sabojājot visu prieku [parasti ar 1-2 balsu trūkumu balsošanai]. Tāpat arī pa dienu, kad serveris vienmēr ir pilns, liekot voti uz kaut ko citu [izņemot nuke, inferno, aztec, mill, dd2], vienmēr atrodas kāds, kurš tomēr izdomā nospiest 2 [man jau apnicis par to draudēt ar banu... :) ]. Es saprotu, ka def mapes ir foršas un viss ir ok, bet tas, ka vertigo mapē [kura, starp citu, atrodas map cycle] joprojām atrodas vismaz 3 cilvēki, kuri pat nevar atrast kur ellē ratā atrodas spots, kur iet atmīnēt c4, un es viņus pa to laiku varu nogriezt ar nazi, norāda uz to, ka vajadzētu tomēr mazliet pamainīt rutīnu vismaz dienas laikā. Nu nav ko daudz spriedelēt, es domāju, ka tie, kuri ar mani ir spēlējuši rats, militia, assault, siege un visus pārējos brīnumus zin cik jauki tomēr ir pārmaiņas pēc paspēlēt arī ko citu. Ak jā, apsolos komandu izmantot tikai brīžos, kad tik tiešām pietrūkst 1-2 balss līdz pozitīvai votei. Nu katrā ziņā dumības visticamāk nesataisīšu. 5 minūtes ir pagājušas, jāiet griezt. :)

EDIT* Full serveris 4:30 naktī ir forši. Forši nav katru nakti ap to laiku servera restarts un mapes maiņa uz aztec'u. :(

Edited by eziic
Link to comment
Share on other sites

Aizmirsi pateikt to ka vēlies xmap (vismaz tā varēja saprast :D ) Njā, Ezīc šajā rīta agrumā bij diezgan normālā ķēmā, bet viņš poļubem māk taisīt brīnumus! Visas reizes kad esmu spēlējis +/- 3jos naktī, un serverī ir sarijies ezīc, bieži vien serveris ir līdz lūpai pilns :D un brīnumainā kārtā, ezīc galīgā kātā (redz, ar atskaņām :D ) spēj darboties ar admina komandām superlabi, es došu 100%tiigu RECekli, es domāju ka daudzi man piekritiīs (vismaz tie, kuriem liekas ka labāk ir jautri paspēlēt nevis ar dusmām sejā drotot un šarot ;) ) Peace! Lai veicas!

Link to comment
Share on other sites

Nakts stunaads nu gan shiis mapes ir beztolks likt jo tad srazu visa tauta pazuud! es pats ari labaak eju guleet nekaa pusstundu beztolkaa skraidu pa kaut kaadu dodgeball. Xm map tev vareetu dot ja tu liktu normaalas mapes nevis dodgeball! :thumbsup:

Link to comment
Share on other sites

Nu te, kur tu saki, ka xmap vajag, jo daži nemāk atrast pogu 1 ir pilnīgas muļķības, jo ja tu liksi voti uz he mapi, es protams spiedišu 2 un tam nav nekads sakars ar pogas neatrašanu! Taka def mapes ir vienigas mapes, kas man patiik, tad dodu rec tikai tad, ja tu xmap lietosi, kad pietrukst kada balss priekš def mapem(dd2, inf, nuke, koroč saprati), jo es būtu diezgan dusmīgs, kad tu ar xmap uzliktu kkadu tur debilu he mapi, kaut ari balsojums neizdevas :thumbsup: ! Nekas nav pret tevi, tieši otradi, esi sakarīgs, bet nu šis teksts man nepatīk :muahaha:

Link to comment
Share on other sites

Tā kā pats spēlēju pārsvarā pa naktīm, pilnībā atbalstu. Domāju eziic mācēs ar viņu apieties. Defaultās mapes (kas lielākajai daļai nakts publikai aprobežojas ar dd un dd2) tiešām jau aknās sēž.

Btw, tas dodgeball bij spēlētāju savotēts, tākā tur nekādām pretenzijām nevajadzētu būt.

Link to comment
Share on other sites

Opā, ko tik es te neesmu vakar sarakstījis. Interesanti. :)

Okej, tātad principā mana doma bija par xmap, un galvenokārt tāpēc, lai pa dienu paspēlētu ko citu izņemot defaultos brīnumus un naktīs, kad pēc aztec'a ir uzlikts inferno, tad notiek servera restarts, atkal ir aztec un neizdodas vote uz nākamo karti nebūtu vēlreiz jāspēlē aztec un jāgaida minūtes līdz nākamajai balsošanai. Runājot par he_dodgeball2 mapi, nekādā gadījumā netaisos viņu ar xmap palīdzību 4:00 naktī likt spēlēt, pat pa pālim nē. Un arī pa dienu netaisos vienam uzspiest kaut ko spēlēt, neatkarīgi no tā vai man būtu vai nebūtu šī komanda, pirms tam vienmēr likšu voti. Es cienu cilvēkus, kas spēlē serverī un man ir svarīgas arī viņu domas par to ko spēlēt. Arī pats naktī vienmēr griežu riņķī defaultās mapes, jo vismaz pagaidām tā ir vienīgā iespēja, kā līdz rīta gaismai saglabāt tautu serverī. Runājot par vakardienu un to, ka serverī palika 4x4 spēlētāji, bija tā, ka pāris čaļi lūdza uzlikt ko jautrāku, es prasīju vai spēlēs dodgeball [kā man besī, ka šajā vārdā serveris atrod lamuvārdu un es vienmēr pakāšu 1000 naudiņas :D ], tauta teica jā. Uzliku voti, sabalsojām, paākstījāmies minūtes 10 un tad es parasti mapi nomainu, jo pusstundu viņu spēlēt arī nav forši. Bet tieši tajā brīdī dabūju banu uz 5 min par TK [dooh], atnācu te, pačilloju forumā, gāju serverī vēlreiz, uzliku voti uz ice, jo bija palicis tiešām pamaz tautas, tauta nobalsoja PRET [hahah, kā es esmu visus samaitājis :D ] un bonusā es dabūju vēl vienu TK banu. Pēc tam uzlikām dustu, inferno un spēlējām 10x10. Ap 5:00 atslēdzos uz klaviatūras un ap 6:00 ierāpoju gultā. :D Nu katrā ziņā tas tā, kā atbilde uz jūsu postiem. Paldies par atbalstu un visu pārējo, eju pēc kādas ūdens krūzes un gatavojos ceļojumam uz jūru, ir taču šis siltais weekends kaut kā lietderīgāk jāizmanto. Vienīgi dzirdēju, ka naktī no 6dienas uz 7dienu būšot baigi čābīgs laiks, lietus & stuff, bet nu tas jau offtopicā. Veiksmīgi. :thumbsup:

Edited by eziic
Link to comment
Share on other sites

v posledneje vremja ochenj mnogo prosjb imenno na etu komandu, ranshe takuju komandu prosili horosho esli raz v pol goda... a teperj zhelajusih vsjo boljshe i boljseh uzhe za mesjac 3 prosjbi... Nichego lichnogo.. prosto mnogo prosjb na kotorie ja dazhe ne otvechal a zhdal poka kto libo poshevelitsja s vishe, no vrode poka topiki v ignore ili ne dohodili ruki ;)tak chto anti!

Edited by sye
Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Es apzinos, ka mans viedoklis ir bezjedzigs, bet ezic ir pelnijis xmap. Jo man patik vina ideja, pa "rutinas pamainisanu", jo visulaiku ir tikai dd2, actez, inferno vai vel kada no def mapem. Un diemzel tas dazkart mazliet apnik.

Link to comment
Share on other sites

:angelic:

Special 4 jonathan, izlasi lūdzu manu otro postu. Es nekādā gadījumā netaisījos mapes mainīt pēc saviem ieskatiem, nepajautājot spēlētājiem ko viņi par to domā un neliekot voti. ;) Runājot par dziedāšanu & stuff, tu mani esi [vai tomēr neesi? hvz] nogagojis tieši vienu reizi, to pašu naktī un labā kondīcijā [runāju par sevi]. Jā, nenoliedzu, man patīk uzdziedāt, bet parasti to daru tīmos, kur ir pēc iespējas vairāk pazīstamu seju un kur ir kāds, kas grib uzdziedāt ar mani kopā, pie tam ja cilvēkiem tas apnīk un viņi saka, lai es aizveru sevi, tad es turpinu dziedāt bez K pogas. :thumbsup:

Edited by eziic
Link to comment
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...