Jump to content
GIGN Forum

Esmu Izmisumā!


lilrich
 Share

Recommended Posts

šodien turpinu ikdienišķo darbu ar savu topošo mapi, pielieku wad failu, ieseivoju *.map failu viss itkā ok, restartēju hammer, ieslēdzu, atveru *.map failu, TUkŠŠŠ!!! KUR VISS PAZUDA ?! es viņu jau nedēļu taisu!! viss kautkur pazudis no map faila!! atverās map fails, un iekšā nekā nav!! plz palīgā, kā es varu atgūt savu karti? nekādus rmf neesmu taisijis, un kompilējis arī nē, man tikai parasts *.map fails bija.. :(:(:(

Link to comment
Share on other sites

There are no hidden objects.

tukšs map fails sver 4kb kāpēc manējais sver 55kb ja tur neko iekšā nerāda? Bļin man ļoti vajag dabūt visu atpakaļ, negribās visu no jauna.. nezinu kas noticis, varbūt paņemat rekur manu map failu un pārbaudiet vai jums iet..

top.rar

Link to comment
Share on other sites

LOL, esmu tikai iesācējs :D + man trūka izdomas + dienā pa 30 min ņemos pie hammera, jo apnīk :)

paldies enivei :) var slēgt ciet šo :)

*EDIT* bet vispār shine, varēji uzrakstīt kā to izdarīji, jo citiem tādiem gudrīšiem kā man arī tā var sanākt :)

Edited by lilrich
Link to comment
Share on other sites

Atverot .map failu es tur papeetiiju visu.. padzeesu sho un to skatos tev tur ne pa teemu bija 2 worldspawni un 2 mapversions.. izdzeesu no katra pa vienam. Tev tur nebija propertijos pielikts Map Name. .map failaa zem "worldspawn" pieliku: "message" "mapname". Atveru hammerii map failu: Then, Map>Map Properties. Ieraudziiju, ka pie Map Name bija paraadiijies "mapname".. so nodomaaju, ka vinjsh nolasa pashu failu un vaina ir kaut kur talaak par "worldspawn" izdzeesu visus brushus.. saglabaaju. Atveru hammeri.. nekas nemainaas. Izdzeesu visus entity, bet atstaaju brushus. Atveeru hammeri.. no effect. Sapratu, ka augshaa ir "wad".. hmm saglabaaju vienu no savaam mapeem kaa .map atveeru saliidzinaaju izskataas vienaadi.. tikai tev tur dazhas Lokaacijas(atrashanas vietas) bija garaakas. Domaaju FTW.. maybe kaads limits(piem 192simboli e.c). Iekopeju savu stringu ieksh "wad" un atverot mapi viss bija aidaa :o. So, lai nechakareetu .map failu ar taviem .wad'iem. Es vispar "wad" atstaaju tukshu. So esi uzmaniigs.. neliec .wad'us, kas atrodas uz desktop/mape1/mape2/mape3/wad.wad, jo in real life desktopam arii ir sava Lokaacija :o:

Disks©:\Documents and Settings\Juuzeris\Desktop

Pirmo reizi laboju .map failu XD. Enivei.. Pats tu man prasiijikaa es to izdariiju.. nevis kaa nedariit, lai tas neatkaartotos... es nezinu kaa .rmf faili saglabaa, bet tas var arii attiekties uz vinjiem.

Edited by shine
Link to comment
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...